De persze könnyebb beülni a kocsiba és szidni a bliccelőket. Az angyalok köztünk járnak.

HozzászólásSzerző: delPotro » 2014. március 4., kedd 1:39
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. március 4., kedd 0:39
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 4., kedd 0:35
tubatibi írta:A minap miközben mentem fel Szegedre azon gondolkodtam, hogy a kalauzok a vonaton, hogy a fenébe tudják megjegyezni kinek a jegyét nézték már meg? Mindig sikerül nekik a legnagyobb tömegbe is kiszúrni azokat, akik újak....sőt általában Orosházán kalauz csere is van és még az a kalauz is vágja, hogy kitől szedte már előzőleg a jegyet a másik kalauz...
Ez még nem is a szegedi járatokon érdekes, hanem pl egy pestin...
HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. március 3., hétfő 23:57
Lehet, hogy többen is így gondolkodnak, csak nem lehet megvalósitani akárhol. Én pont olyan faluban lakok, és ilyen faluból nincs sok. Na mind1, befejeztem. Nincs értelme olyanokkal vitatkoznom (tisztelet a kivételnek), akik nem is utaznak rendszeresen vonattal.nmate írta:Ja, de nem csak Te gondolkodsz így ebben az országban és itt a problem.gkovi írta:Egyetértenék veled, ha ez valami kis járat lenne, de ez a legfőbb vonal itt. Szóval a milliós bevételükhöz képest ezen a vonalon, az én pénzem hianyát nem hiszem, hogy megérzik.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 3., hétfő 23:41
Lehet, én csak az ingyen sört keresem mindenholRealista24 írta:Szerintem pusztán elkerülte a figyelmünket az ingyenes vasúti közlekedés, elvégre választás jön, lehet bevezették.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 3., hétfő 23:40
Megfogadtam pátkán tanácsát inkábbnmate írta:Ja, de nem csak Te gondolkodsz így ebben az országban és itt a problem.gkovi írta:Egyetértenék veled, ha ez valami kis járat lenne, de ez a legfőbb vonal itt. Szóval a milliós bevételükhöz képest ezen a vonalon, az én pénzem hianyát nem hiszem, hogy megérzik.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 3., hétfő 23:38
Ja, de nem csak Te gondolkodsz így ebben az országban és itt a problem.gkovi írta:Egyetértenék veled, ha ez valami kis járat lenne, de ez a legfőbb vonal itt. Szóval a milliós bevételükhöz képest ezen a vonalon, az én pénzem hianyát nem hiszem, hogy megérzik.
HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. március 3., hétfő 23:29
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 3., hétfő 23:19
Egyebkent ezt irta gkovi:csababarca írta:Én azt tartom érdekesnek,hogy állítólag 1 órát utazik hetente,naponta,nem tudom,nem emlékszem hogy írta...de ezen időben sose találkozott még kallerral? azért ez egész valószínűtlennek hangzik.
nem gondolom hogy neki kéne keresnie,de nem is elsunnyogva ülni,hátha nem szúrják ki. Internetes jegyvásárlás sem mindenkinél elérhető, szóval a lényeg,hogy egyszer egyszer elhiszem,hogy azért nem vesz jegyet mert a kaller nem ér oda,de hogy sose, azt nehezen képzelem.
En hetente/kethetente utazok haza meg vissza, kb 3 ora az ut es altalaban latja hogy ki az aki most szallt fel, de van hogy vegig megy a vonaton, amikor mar vettem jegyet akkor a laptopot vagy konyvet nezem, nem is nagyon figyelem hogy arra jarkal, amikor nincs es pont erre jon masoknak jegyet adni, akkor en is szepen elokeszitem a penzt, ebbol pedig tudja hogy nekem is kell jegyet adjon.gkovi írta:Sehonnan. A mi falunkban az állomáson nincs jegyárus, a jegyet a kalauztól kéne venni a vonaton amikor jön. Én 1 órát utazok azzal a járattal, és majdnem mindig bliccelek, kb. 10-ből 1-szer veszek jegyet. Pedig van amikor marha kevés ember van a vonaton, akkor se bírja megjegyezni kinek nézte meg, kinek nem. Azért szúrja ki azokat akiknek még nem ellenőrizte vagy nincs jegyük, mert látni a viselkedésükön.
HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. március 3., hétfő 23:03
Interneten személyvonatra, nem lehet jegyet venni nálunk.Realista24 írta: Miért nem veszel interneten jegyet?
Azért szépen próbálod kvázi kimosni magad, hogy a köcsög máv a hibás, amiért bliccelésre kényszerülsz. Illetve ugye nem is bliccelsz, csak igénybe veszel egy fizetős szolgáltatást, csak nem fizetsz érte.
Te ebből leszűröd, hogy buta vagyok. Gratulálok.pátkán írta: Hagyd rá, nem tudja felfogni, nem érti meg, egyszerűen buta..
Odaér, de itt közbe már másról vitáztunk.csababarca írta:Én azt tartom érdekesnek,hogy állítólag 1 órát utazik hetente,naponta,nem tudom,nem emlékszem hogy írta...de ezen időben sose találkozott még kallerral? azért ez egész valószínűtlennek hangzik.
nem gondolom hogy neki kéne keresnie,de nem is elsunnyogva ülni,hátha nem szúrják ki. Internetes jegyvásárlás sem mindenkinél elérhető, szóval a lényeg,hogy egyszer egyszer elhiszem,hogy azért nem vesz jegyet mert a kaller nem ér oda,de hogy sose, azt nehezen képzelem.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. március 3., hétfő 22:54
HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. március 3., hétfő 22:42
Hagyd rá, nem tudja felfogni, nem érti meg, egyszerűen buta..Realista24 írta:Miért nem veszel interneten jegyet?
Azért szépen próbálod kvázi kimosni magad, hogy a köcsög máv a hibás, amiért bliccelésre kényszerülsz. Illetve ugye nem is bliccelsz, csak igénybe veszel egy fizetős szolgáltatást, csak nem fizetsz érte.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 3., hétfő 22:40
Miért nem veszel interneten jegyet?Te szoktál vonattal utazni? Mert nagyon nem úgy működik a dolog, ahogy te leírtad. Még nem láttam olyan embert, aki miután felszált elkezdi a kallert keresni. Sőt, szerintem még a vasúttársaság szabályzatjában sincsen benne, hogy nekem kell megkeresni a kallert.
HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. március 3., hétfő 22:14
Te szoktál vonattal utazni? Mert nagyon nem úgy működik a dolog, ahogy te leírtad. Még nem láttam olyan embert, aki miután felszált elkezdi a kallert keresni. Sőt, szerintem még a vasúttársaság szabályzatjában sincsen benne, hogy nekem kell megkeresni a kallert.Realista24 írta:Nem véletlen tartunk ott, ahol.Megkeresed a kallert? Már bocs, de te hol láttál ilyet a vonaton? Te addig mész a vonaton amíg nem találod meg a kallert?
Akkor Ti az olyan helyen, ahol beléptető rendszer van, csak azért vesztek jegyet, mert muszáj.
Azzal a járattal jársz rendszeresen, szaros 5 euróról van szó állításod szerint, tudod mi a rendszer, tudod, hol lehet megvenni a jegyet. Mégsem teszed.
Na mindegy, mindenkinek ahogy jól esik.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 3., hétfő 22:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 3., hétfő 22:01
Mondjuk a minimális tiszteletet megtarthatod és akkor nem leszek morcos.benyögni
Nem az, már bocs. Leírtam, hogy miért nem. Nem tehetek róla, hogy nem érted/értitek.De azt benyögni, hogy megkeresed a kaller miután felszállsz, az már fas*ság, bocs, de ez az. Attól te nem bliccelsz, mert nem kerested meg rögtön, hanem csak akkor perkálsz, amikor odaér hozzád.
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. március 3., hétfő 21:59
Te is tudod, hogy vonaton másként van, vagy megveszed ahol kell és tudod, vagy a kallernél. De azt benyögni, hogy megkeresed a kaller miután felszállsz, az már fas*ság, bocs. Attól te nem bliccelsz, mert nem kerested meg rögtön, hanem csak akkor perkálsz, amikor odaér hozzád.Realista24 írta:Nem véletlen tartunk ott, ahol.
Akkor Ti az olyan helyen, ahol beléptető rendszer van, csak azért vesztek jegyet, mert muszáj.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 3., hétfő 21:52
Nem véletlen tartunk ott, ahol.Megkeresed a kallert? Már bocs, de te hol láttál ilyet a vonaton? Te addig mész a vonaton amíg nem találod meg a kallert?
HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. március 3., hétfő 21:48
Válaszoltak helyettem.DavieS írta:Megkeresed a kallert? Már bocs, de te hol láttál ilyet a vonaton? Te addig mész a vonaton amíg nem találod meg a kallert?Realista24 írta:Te sem érted.
Felszállsz, igénybe veszel egy szolgáltatást, megkeresed a kallert, és kifizeted a jegyet.
Azért arra kíváncsi lennék, szerintem még maga a kaller is kinevetne.
De amúgy ne blicceljetek, ja.
De azért...
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. március 3., hétfő 21:34
Megkeresed a kallert? Már bocs, de te hol láttál ilyet a vonaton? Te addig mész a vonaton amíg nem találod meg a kallert?Realista24 írta:Te sem érted.
Felszállsz, igénybe veszel egy szolgáltatást, megkeresed a kallert, és kifizeted a jegyet.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem