2-5 kapura lövés. Nagy meccs lehetettHuni írta: barca elleni kupameccs odavágóján.

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. május 24., péntek 1:16
2-5 kapura lövés. Nagy meccs lehetettHuni írta: barca elleni kupameccs odavágóján.
HozzászólásSzerző: Huni » 2013. május 24., péntek 1:08
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. május 24., péntek 1:05
HozzászólásSzerző: Huni » 2013. május 24., péntek 0:54
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 23., csütörtök 23:02
hát az fura. az a lényeg hogy lent van. nekem stabilan jött 1,4 megával.Huni írta:épp most nézem, dehogy ezt, csak rosszat linkeltem. ez egy skin![]()
ezt kell
én is a torrentet szedtem, de úgy jött, mint egy reumás csiga.
HozzászólásSzerző: Huni » 2013. május 23., csütörtök 22:56
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 23., csütörtök 22:48
én ma szedtem le 5.6-ig. a cut-outot ahogy írtam SG-n is.holnap felrakom a sorti 115k+ darabból álló, több, mint 5 gigás facepackjét is. 2 napig szenvedtem míg le tudtam szedni bázdki.
HozzászólásSzerző: Huni » 2013. május 23., csütörtök 22:34
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 23., csütörtök 21:33
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. május 22., szerda 16:57
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 22., szerda 16:33
Khe-Khe-Khediraaa.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. május 22., szerda 9:20
Ehhez időmilliomosnak kell lennirealfan91 írta:hogy NÉZDD meg a meccset..Full match és kész. A match speedet vedd le annyira, hogy átlásd a mozgásokat, helyezkedéseket, hibákat
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 22., szerda 0:25
HozzászólásSzerző: Huni » 2013. május 22., szerda 0:20
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2013. május 21., kedd 19:59
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. május 20., hétfő 23:08
Khedira 42,5 millió Euro. Hát ezen sírtam.BBeno írta:
képek:
bajnoki táblázat
transfers 2012_13
transfers 13_14
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. május 20., hétfő 23:04
Amit leírtál az mind igaz, annyit még hozzátennék RaúlRealMadridnak, hogy NÉZDD meg a meccset..Full match és kész. A match speedet vedd le annyira, hogy átlásd a mozgásokat, helyezkedéseket, hibákat. Gyakran le is lehet pauzálni a meccset, hogy jobban lásd min lehet változtatni, akár védekezésben akár támadásban. Aztán ha megy a játék és elégedett vagy akkor tedd fel comprehensivere, ha meg vezetsz akkor akár extendedre, stb. Sztem sokkal sikeresebb így az ember. Persze lassabb így a játék, nem tolsz le 1 szezont 1 nap alatt, de sztem így jó. Én van hogy belenézek egy kicsit és rengeteg hülyeséget csinálnak a játékosaim, azokat szépen meccs közbe javítgatom.sonic írta:RaúlRealMadrid írta:Hogy a szarba tudtok ennyire jól játszani ezzel??? Én nekem kurva nehéz a játék, bármilyen taktikát próbálok, tuti, hogy valamikor ki fogok kapni, olyan nincs, hogy folyamatosan jó legyek. Van amikor a Barcát győzöm le 7-0-ra, de egy Rayo Vallecanotol kikapok ugyanazzal a taktikával és ugyanazzal a csapattal 3-1-re... ez miii????
Mondjátok már meg mit csináljak, hogy kiscsapattal is sikeres legyek. Mondjátok már meg ennek a fránya játéknak a trükkjét.
Azt meg hozzatennem, hogy barmit csinalsz, barmilyen jo vagy, mindig lesznek peches meccsek, ahol kb kiteped a hajad, mert az ellenfel jatekosa az elso kapufele tarto lovesukbol golt szerez a kilencvenedikben es azzal egyenlitenek...Welcome to FM! :-)
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. május 20., hétfő 10:12
Nincsen trukk, sajnos. Nyilvan a valo eletben is, ami mukodik egy nagy csapat ellen egy derbin, az nem biztos hogy egy betomorulo Rayo ellen is nyero lesz. Rengeteg faktor kozrejatszik a dologban, szoval ha ezt egy hetig irnank itt vagy 10-en akkor se nagyon jutnank a vegere. Talan a ket sarkalatosabb pont az emlitett peldanal az hogy alapvetoen mashogy kell motivalni a ket meccsre (team talk), illetve az hogy a barca ellen lehetett fluke is a 7-0. Sokszor belefutnak a kemenyebb ellenfelek az ilyen pofonokba, mert nem azt varjak toled hogy izombol rajuk tamadsz, ami mondjuk 50%-ban bejon de 50%-ban te szopod be. A nagyon tamado felallasnak pont az a hatranya hogy a kissebb csapatok kontrajateka konnyen megviccelheti. A problema elsosorban a magasra feltolt vedelmi vonalba keresendo, de persze sok mas szempont is kozrejatszik, peldaul a tul sok tamado felfogasu jatekos a kozeppalyan.RaúlRealMadrid írta:Hogy a szarba tudtok ennyire jól játszani ezzel??? Én nekem kurva nehéz a játék, bármilyen taktikát próbálok, tuti, hogy valamikor ki fogok kapni, olyan nincs, hogy folyamatosan jó legyek. Van amikor a Barcát győzöm le 7-0-ra, de egy Rayo Vallecanotol kikapok ugyanazzal a taktikával és ugyanazzal a csapattal 3-1-re... ez miii????
Mondjátok már meg mit csináljak, hogy kiscsapattal is sikeres legyek. Mondjátok már meg ennek a fránya játéknak a trükkjét.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 19., vasárnap 22:22
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. május 19., vasárnap 22:14
A bajnokok ligájával mi volt a helyzet?BBeno írta:befejeztem első szezonomat a Real kispadján FM13-ban. n
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem