És ha már kívánságműsor van, akkor én is beszállok: mondjatok már pár jó kis horrort, jöhet bármilyen jellegű. Köszi előre is.
(A Barça 0-7 Bayern-t már láttam, úgyhogy azt nem kell ajánlanotok.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 3., hétfő 16:21
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 3., hétfő 16:20
Ez igaz, de a Gravity is volt már következő Űrodüsszeia, szóval azt sem kell félteni. Nem akkora film, mint aminek látszik, de ami díjakat bezsebelt (látvány terén főleg) szerintem megérdemelte.Remy írta:12 év rabszolgaságtól, ami a leghypeoltabb film volt a tavalyi évben
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 3., hétfő 16:16
csak akkor ne bökd oda a kis undoritó megjegyzéseidet minden hszed végéreVictor írta:ezt pofázom már órák óta. attól még nem érzem magam romlott embernek, hogy nem jött be a film (a humora, és a sugallni valója sem)vkinek ez tetszik, vkinek az.

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. március 3., hétfő 16:05
ezt pofázom már órák óta. attól még nem érzem magam romlott embernek, hogy nem jött be a film (a humora, és a sugallni valója sem)vkinek ez tetszik, vkinek az.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 3., hétfő 16:00
Zsombor írta:Finoman fogalmazva, ez nem tartozik mocsok kedvenc filmjei közé. Utálja mint a szartRemy írta: Tűzgyűrű![]()
Az, hogy kurva jóZsombor írta:Indokold már meg kérlek mi ez a nagy Gravitáció imádatod.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 3., hétfő 15:57
maradjunk annyiban Victor, hogy nem érted ezt a fajta gátlástalan szutyok humort.Victor írta:kapj el, ha tudsz?soroljatok nekem jó igaz történet alapján készült filmeket bitteplease.ugyanaz a főszereplő, mégis mennyiben más...

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. március 3., hétfő 15:49
kapj el, ha tudsz?soroljatok nekem jó igaz történet alapján készült filmeket bitteplease.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. március 3., hétfő 15:42
Finoman fogalmazva, ez nem tartozik mocsok kedvenc filmjei közé. Utálja mint a szartRemy írta: Tűzgyűrű
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 3., hétfő 15:38
Godzilla, Terminator, Tűzgyűrű, Itt a vége...mocsok írta:soroljatok nekem jó igaz történet alapján készült filmeket bitteplease.
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2014. március 3., hétfő 15:34
mocsok írta:soroljatok nekem jó igaz történet alapján készült filmeket bitteplease.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. március 3., hétfő 15:30
wolf of wall streetmocsok írta:soroljatok nekem jó igaz történet alapján készült filmeket bitteplease.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. március 3., hétfő 15:28
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 3., hétfő 15:07
Ez kész
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. március 3., hétfő 13:18
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 3., hétfő 13:04
nyilván az
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. március 3., hétfő 12:52
Több, mint sport ( We Are Marshall)h3x0r írta:Egyebkent meg Matthew McConaughey-tol milyen filmeket erdemes megnezni?
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. március 3., hétfő 12:37
Indokold már meg kérlek mi ez a nagy Gravitáció imádatod.Remy írta:Gravitáció tarolásának örülök, mert legalább elvitte a díjakat a 12 évtől.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem