összességében imádom pl.
Johnny Depp (Sweeney Todd, Karib Tenger Kalózai, Betépve Ollókezű Edward és még sok-sok kedvenc) filmeit, szeretem Brad Pitt filmeit (Harcosok klubja, Mr&Mrs. Smith),
Di Capriós filmek (Eredet, Viharsziget, A Tégla,
Kapj el, ha tudsz) stb., Will Smith (Men in Black, Én, a robot, Legenda vagyok) (csak hogy pár "nagyobb" nevet említsek), szeretem az Alient, Halálsoront, A tökéletes trükköt, Szemfényvesztést, Pi életét ...
tényleg nem tudok felsorolni most kedvenc filmeket, kedvenc horrorokat, kedvenc thrillereket stb., mert rengeteg filmet szeretek. most egy párat leírtam, ami hirtelen eszembe jutott, és nagyon imádom őket, de legalább még 3x ennyi van.
Akkor írd be simán, hogy nem tetszett, azt kész, de azzal, hogy most idejössz és leegypertizezed csak felbaszod néhány ember agyát, mint például az enyémet is.
én a saját véleményem mondtam el, oda is írtam, hogy NÁLAM ez mennyit ér, mit ér és milyen volt. nem akartam senkit se megbántani, attól még bárkinek tetszhet, Ízlések és pofonok
Szerintem neked is csak hirtelen felindulást volt ezt.
itt a pont. film megnézése után írtam be gyakorlatilag. ezzel csak hangsúlyozni akartam ,hogy mennyire nem tetszett. végre egy normális vélemény, köszönöm
Mondjuk a gazdag emberek elég nagy része ezt csinálja, szóval nem sok ferdítés volt benne sztem
csak azt nem kell néznem nagyvásznon
Nem az ízlésed fikázták,
"erre mi a f.szt lehet mondani?", no meg a gyilkos cápás mondat nem erre utal

azért mert nem tetszik egy film, hát bocsánat