Daniel Carvajal - 2

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
k!ll3rcsöcs
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
Kedvenc csapatod: RMCF

Re: Daniel Carvajal - 15

HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2014. március 9., vasárnap 21:30

Szerintem is boka, de nem tűnik komolynak. Jövő hétvégén pihen egyet, aztán rendben is lesz :)

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. március 9., vasárnap 21:25

az pedig egy laza 3 hetes pihenő...viszont Varane tud jobb oldalon játszani

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 9., vasárnap 21:20

Itt az eset, de nem nagyon látni, hogy mi történt... Talán a bokája ment ki :kivagyhe:

LeagueofLesbians
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2014. március 9., vasárnap 20:54

valaki írja le pontosan mi történt, mert már félig aludtam és már hordágyon vitték le a visszajátszást meg nem igazán fogtam fel. :salute:
[FIFA WORLD]

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. március 9., vasárnap 20:52

ilyen szerencsétlen mozdulatot bakker... hihetetlen... és pont, amikor a legnagyobb szükség lenne rá...
remélem nem komoly és csak hirtelen nézett ki ilyen rosszul.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. március 3., hétfő 0:29

Egyből színt vitt a játékba, sajna a másik oldalt siralom volt nézni, azok a "beadások"... :argue:
Rendben van a srác, egyértelmű, hogy neki kell kezdeni a fontosabb meccseken, Arbeloa pedig jobb, ha Marcelót helyettesíti baloldalt, ott legalább van több jó megmozdulása. A hazaadásból szerencsére nem lett nagyobb gond, egy pillanatra megállt bennem az ütő. :box:
Remélem ott lesz majd Brazíliában is, nem lehet annyira fogalmatlan VdB...
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Dan_P
Kedvenc játékosaid: Ramos, CR7

HozzászólásSzerző: Dan_P » 2014. március 2., vasárnap 19:05

újra fel kell hoznom. annak ellenére, hogy volt egy hajmeresztő megoldása, nagyon remélem, hogy véglegesen kezdőbe játssza magát és a fontos meccseken rá fog számítani ancelotti. keményen de szabályosan játszik és támadásban jelenleg ő a legjobb a szélsőhátvédeink közül.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. február 27., csütörtök 15:04

Dan_P írta:
morientes írta: Azóta van előrejáték a jobb oldalon,mióta visszahoztuk...
persze. félre ne érts, nem úgy gondoltam, hogy bár előrejátékban lenne olyan jó, mint arbeloa :mrgreen:
Csak annyi, hogy gyakrabban van rossz passza, mint védelmi hibája.
hát próbál kockáztatni, nem azt az alibi játékot tolja, szerencsére ez csak javulni fog nála, ahogy telik az idő, nem lesz ezzel probléma.

most is az Elche ellen amit Arbeloa leművelt a baloldalon támadás címszó alatt :lol:
nagyot fogtunk Carvajallal, nagyon kellett ő ide és neki is jót tett az az 1 év a Leverkusenben.
tavaly azért az az Arbeloa - Essien duó jobbhátvédbe... még ha Essien mindent meg is tett, ami tőle telt az azért nagyon komoly volt néha :D páran meg már kardjukba dőltek, amikor Fabinho-t elengedte a Real, de szerencsére Carvajal eddig megoldotta a problémákat elég szépen.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 27., csütörtök 14:56

persze. félre ne érts, nem úgy gondoltam, hogy bár előrejátékban lenne olyan jó, mint arbeloa :mrgreen: 
Betudom a fiatalságának.De végre azt látom hogy van egy emberünk arra a hiányposztra,ahová értelmes embert Salgado óta igazolni nem tudtunk,és aki hosszú évekig szolgálhatja még a klubot...
Egyébként van igazság a mondandódba,de sztm ezt kinövi majd.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Dan_P

HozzászólásSzerző: Dan_P » 2014. február 27., csütörtök 14:51

morientes írta:
Dan_P írta:előre játékban néha hibázik, de elég jó húzás volt a visszahozatala... :)
Azóta van előrejáték a jobb oldalon,mióta visszahoztuk...
persze. félre ne érts, nem úgy gondoltam, hogy bár előrejátékban lenne olyan jó, mint arbeloa :mrgreen:

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 27., csütörtök 14:32

Dan_P írta:előre játékban néha hibázik, de elég jó húzás volt a visszahozatala... :)
Azóta van előrejáték a jobb oldalon,mióta visszahoztuk...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Dan_P

HozzászólásSzerző: Dan_P » 2014. február 27., csütörtök 14:05

előre játékban néha hibázik, de elég jó húzás volt a visszahozatala... :)

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 9., vasárnap 14:15

morientes írta:
Carvajal megy egyre jobb, stabil, Bale-lel kell összeszoknia még jobban. Simán mehetne vébére valóban, de hát tudjuk ki mást néz.
Hát majd a világbajnokunk,meg az a szerencsétlen Juanfran kimegy... :lol: Aztán meg majd szépen a 8 közt jönnek majd haza...
Alba, Arbeloa, Piqué, Ramos, Albiol, Juanfran, X

X=Bartra * Montoya / Azpikuléta

X <> Carvajal :lol:
Nem illik.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 9., vasárnap 14:09

Carvajal megy egyre jobb, stabil, Bale-lel kell összeszoknia még jobban. Simán mehetne vébére valóban, de hát tudjuk ki mást néz.
Hát majd a világbajnokunk,meg az a szerencsétlen Juanfran kimegy... :lol: Aztán meg majd szépen a 8 közt jönnek majd haza...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 9., vasárnap 13:54

morientes írta:Bármilyen furcsa ezt kimondani, de mostanában jobb teljesítményt hoz le mint Marcelo.És itt nem a tegnapi meccsre gondolok.
Természetesen a brazil jobb játékos,de az figyelemre méltó hogy Carvajal hogy tud fejlődni meccsről-meccsre...
nincs ebben furcsa szerintem..a brazil nagyon messze van magától..vannak villanások, de aztán visszaesik, lesérül meg mittomén

Nem illik.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 9., vasárnap 13:51

Bármilyen furcsa ezt kimondani, de mostanában jobb teljesítményt hoz le mint Marcelo.És itt nem a tegnapi meccsre gondolok.
Természetesen a brazil jobb játékos,de az figyelemre méltó hogy Carvajal hogy tud fejlődni meccsről-meccsre...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 9., vasárnap 13:37

Szerintem meg pont, hogy az ilyen apró cselekhez, megtolásokhoz kell érzék. Kicsit rosszul érsz bele és elrontottad. Carvajal szed fel egy kis rutint és a legjobbak között lesz. Az alapvető hibái közül meg tényleg csak azt tudom elismerni, hogy néha kapkod, de 100ból 9 eladott labda szerintem belefér, mivel van olyan, hogy nehéz helyzetből felível vagy a beadások nagy része pontatlan stb... Carvajalnál szerintem minden adott, hogy egy nagyon jó védő legyen. Szerintem még a 10-es is benne van.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. február 9., vasárnap 13:31

Nem akarok a semmiről vitázni, nagyon elbeszélünk egymás mellett. De:
Sierra írta:Sőt kicsit finom cselekre is képes, megtolja az ellenfél mellett, vagy szimplán elsprintel mellettük (eléggé gyors a srác)
Sierra írta:Ezzel sem értek egyet, szerintem meg pont, hogy nehezen választják el tőle, ha felmegy a támadásokkal
Nagyjából összefoglaltad a "nemfinom" cseleket, ezeket én is meg tudom csinálni :lol: Ezeket jól csinálja, de ehhez semmilyen labdaérzék nem kell, itt erről volt szó. Khedirától is viszonylag nehéz elvenni a labdát. Carvajalra is igaz az amit Arbeloáról mondott Mourinho: talán sosem lesz tízes, de mindig hoz egy nyolcast (lehet nem pontosan idézem).A nyolcas nyilván túlzás, de érted.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. február 9., vasárnap 13:05

realmadridfan írta:Jó, akkor ezt máshogy látjuk. Nálam a nagyon jó labdakezelés Varane, Marcelo, Ramos. Carvajalban egyelőre nem látom, hogy fel tudna nőni hozzájuk, de remélem nem lesz igazam.
Szerintem meg pont az ellenkezője, igen is van érzéke a szép dolgokhoz, ügyesen kezeli le a labdákat, nem pattan el tőle 5 méterekre, és meglepően jó fejjel is. Tegnap is jó párszor ő fejelte ki a 16-osunkról. Sőt kicsit finom cselekre is képes, megtolja az ellenfél mellett, vagy szimplán elsprintel mellettük (eléggé gyors a srác), de lövőcseleket is láttam tőle már párszor.

Én örülök neki, hogy ilyen a stílusa, szerintem nagyon fasza lesz pár év múlva, simán elérheti Salgado szintjét, én nagyon imádtam őt, de azért messze nem az az elérhetetlen kategóriájú játékos volt, sőt... :) Ebben a srácban már most sok van, top jobb-bekk lehet belőle, bár amihez szegényes a piac jelenleg nem is lesz nehéz. :D
realmadridfan írta:Nem ragad a lábához a laszti, mint a többi védőnknek,
Ezzel sem értek egyet, szerintem meg pont, hogy nehezen választják el tőle, ha felmegy a támadásokkal, ügyes kis trükkökkel jut át sokszor 1-1 játékoson.

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. február 9., vasárnap 13:00

R.M.C.F írta:Én nagyon jónak irnám le a labdakezeléseit.
Jó, akkor ezt máshogy látjuk. Nálam a nagyon jó labdakezelés Varane, Marcelo, Ramos. Carvajalban egyelőre nem látom, hogy fel tudna nőni hozzájuk, de remélem nem lesz igazam. Ugyanakkor nem mondom, hogy rossz, hogy itt van, nem lehetnek csak világklasszisok a csapatban, főleg a védők között. Nem ragad a lábához a laszti, mint a többi védőnknek, de ez a legkevesebb. Salgado se pörgette a farkán a labdát, de átlagon felüli szélsőhátvéd volt fénykorában.
Kerlon írta:Azért, mert el ad két labdát ne cseszegessük már...
Nem cseszegettem, leírtam a véleményem, maximum nem értesz egyet vele. 91%-ban jól passzol, ok. Ez ugyanolyan, mint mikor Özilnél felhozzák, hogy mennyi gólpasszt ad, attól még nem ő lesz a legjobb. Nekem az alapvető hibák nem tetszenek, amik a statban nem látszanak, ezeken javíthatna, de a fejlődése tetszik.

DM meg Carvajal nem egy poszt, ne hasonlítgassuk már össze, DM játékában sokkal több a hibalehetőség és nem is feltétlenül végzetes a labdavesztés, mintha egy hátvéd tenné, ezt azért remélem nem kell magyarázni tovább.

Vissza: