Ja,és amúgy Ramos is lassú volt,egyszerűen nem értem,hogy annyi idő alatt 1 métert haladt előre,hátratett kézzel. Na ez meg a másik... értem én,hogy kerüljük el a kezezést,de így nem lehet odaérni időben a lövőjátékosra...

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. március 3., hétfő 1:38
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. március 3., hétfő 1:23
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 3., hétfő 0:55
Parszor visszaneztem en is az esetet. 6 atletico jatekos volt a 16-os vonalan (2 bal oldalt, 4 jobb oldalt).ferni írta:de teszek fel 1 másik kérdést...
miért hagyták Gabit lőni?.... az ég világon senki nem figyelt rá, Modric próbált kilépni rá a sorfalból...
full üres volt ott középen minden...Benz szép lassan kocogott előre, DM meg elindult oldalra... középen meg nagy üresség, ahova mint írtam Luka próbált kilépni oda a sorfalból....
szóval voltak itt szép dolgok...
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. március 3., hétfő 0:17
3 ember állt előtte.... pontosan a labda útjában...Kerlon írta:Az a helyzet, hogy López benne volt keményen a gólban... 30-35 méterről ilyen lassan reagálni rá és még nem is ment szélre igazán...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 2., vasárnap 23:26
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. március 2., vasárnap 23:18
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. március 2., vasárnap 22:38
nem mondom, hogy Verratti a megoldás, de sajnos nem is IllarrawZoLee7 írta:ne már...oda van egy Illarrank, nem kell egy olasz favágó
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. március 2., vasárnap 22:22
ne már...oda van egy Illarrank, nem kell egy olasz favágóToti írta:verrattimelléjük kell egy elsősorban a védekezésben jeleskedő, de labdabiztos arc.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. március 2., vasárnap 22:15
verrattimelléjük kell egy elsősorban a védekezésben jeleskedő, de labdabiztos arc.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 2., vasárnap 22:10
Szerintem meg nem Bale és CR nem fér meg... Egyszerűen DM még mindig nem tud annyira kiszolgálni, mint amennyire kellene és míg tavaly vagy előtte Özil odatette addig idén Modricnak kellene, de ő meg mélyebben játszik és egyedül kevés. DM helyére kell valakit találni a nyáron, aki képest azt megjátszani, mint Modric és, akkor két AGY lesz a csapatban... Illarra meg Alonso meg tökéletes lehet még, hogy a két agyhoz eljuttassa vagy feljátssza a labdát, viszont a két robotnak is többet kell lada nélkül játszania.Matt009 írta:Alonsot már 2 éve le kellett volna cserélni, most van hozzá alapanyag, hogy ez megtörténjen. Nem Illara miatt, hanem mert DM és Modric elég, melléjük kell egy elsősorban a védekezésben jeleskedő, de labdabiztos arc. Aztán, ha találunk jobbat DM-nél, őt is lecserélhetjük, de jelenleg nem látok ilyen játékost.itt sokak szerint Alonso (Illararól ne is beszéljünk) még űbercsászár addig nem is érdemes erről társalogni.
Valamit kell kezdeni a Bale-CR duóval mert hígfos a teljesítményük. CR-t kicsit felmenti a gólja, de nálam olyan játékos, aki csak fontos gólokat rúg, de a meccsei 90%-án hullagyenge a góljain kívül, az nem érdemel aranylabdát. És CR gyenge játéka már nem most kezdődött. Túl kevesek kombinatív játékban, ha nincs terület mindketten hasztalanok, a váratlan húzás ugyan bennük van, de a váratlan inkább a saját sablon játékuk előnyeinek a kierőszakolása, semmint tényleg váratlan. Oké Bale sarkazása az ott volt a szeren, de ez így kevés. A csapat kettejüket nem bírja el. Bale helyére kellene valaki, aki nem a kaput támadja elsősorban, hanem fürge és kombinatív, míg a második meccs eldöntő szerepre a csatárposztot kellene rááldozni. Egy biztos ez így ebben a formában zsákutca.
.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. március 2., vasárnap 22:00
Alonsot már 2 éve le kellett volna cserélni, most van hozzá alapanyag, hogy ez megtörténjen. Nem Illara miatt, hanem mert DM és Modric elég, melléjük kell egy elsősorban a védekezésben jeleskedő, de labdabiztos arc. Aztán, ha találunk jobbat DM-nél, őt is lecserélhetjük, de jelenleg nem látok ilyen játékost.itt sokak szerint Alonso (Illararól ne is beszéljünk) még űbercsászár addig nem is érdemes erről társalogni.
HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. március 2., vasárnap 21:51
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 2., vasárnap 21:38
A rossz az, hogy az a bizonyos tűz, nem nálunk égett javarészt.
Ez az igazi arcuk ellenünk. Cholonak van a kezében egy jónak mondható, fanatizálható kezdő
Nagyon jó, hogy leírtátok, mert ezt abszolút így gondolom én is! Az a büdös nagy helyzet, hogy a tavalyi Kupadöntő óta ez A. Madrid már nem nevezhető, tekinthető ugyanannak a lúzer csapatnak és ezt ma is tökéletesen bebizonyították, favágó, tahó stílus ide-oda, Simeone nagyon összerakta őket és már nem telesz@rt gatyával, görcsösen fociznak ellenünk (hasonló változás tapasztalható, mint nálunk volt a Barca ellen anno)!Az AM valami példaértékű szervezett, agressziv focit mutatott be,egyszerűen meg kell emelnem a kalapomat előttük.....ez igen,ez taktika volt,ez ba***meg komoly volt. A labdaszerzéseik után egyből gyors inditások,brutál jól csinálták.....
Azok a 2 sávos védekezések, a tolódások a kp.án,a széleken is egyből kimozogtak a labdásra,középen 3 ember állandóan a labdásokra lépett,alig volt 1-2 mp a labda tartására....ez nagy volt,ritka nagy melót adtak le,iszonyat volt,szerintem a real madrid messze legnehezebb meccse ez volt a szezonban.
1 hét rápihenéssel ezt most még sikeresebben hajtották végre; ennyit számít egy hétközi meccs +, a fanatizmusból fakadó lendület és tűz (ami egyértelműen Koke gólja után lobbant fel igazán) kombinálva az agresszív játékkal --> de hát min csodálkozunk (?) Simeone nagyon jól tudta és tisztában volt vele, hogy mit kell ellenünk játszani, ugyanis játékban nem kérdés, hogy megverjük őket!semmit nem tudunk azzal kezdeni ha az ellenfél letámad minket, ha kell még az ő félpályájukról is hátrajátszottuk lopezig aki felívelte. ezt számomra mindig szenvedés nézni és már mourinho sem tudott erre mit kitalálni és egyelőre carlo sem. szomorú.
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. március 2., vasárnap 21:17
A 433 al nincs semmi baj alapjáraton, a baj itt nálunk az vele, hogy nincs hozzá keretünk, 3 kpunk ból 2 mindig a gyenge kategóriát képviseli (még ha néha vannak is jó meccseik), ha lenne egy egészséges Gündoganunk, Pogbank, Vidalünk etc. már más lenne a helyzet. Idén még nem nyertünk rangadót a bajnokságban;. De mindegy hagyjuk, amíg itt sokak szerint Alonso (Illararól ne is beszéljünk) még űbercsászár addig nem is érdemes erről társalogni.csabi87 írta:Azt írd már le miért nem jó a 4-3-3.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. március 2., vasárnap 21:16
Isco beállása sokat segített...DM képtelen volt bármi védelembontót lépni ma, azzal hogy a KP-ra bekerült egy Isco máris frissült a támadás és kevesebbet kellett hátul aprítani Costáékat.DavieS írta:olyan érzésem volt, mintha megint az idény eleji csapatot látnám, aztán az utolsó 20 percre megint kattant egyet a gépezet, és visszaállt minden, érdekes.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 2., vasárnap 21:15
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 2., vasárnap 21:13
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 2., vasárnap 21:11
A gond az, hogy 2 csere alapbol a rosszul osszerakott kezdo korrigalasara ment el. Ismet..Kerlon írta:Engem csak az bánt - bár nem láttam a meccset, de tájékozódtam róla -, hogy Ancelotti másodszor ad egy félidő előnyt az ellenfélnek egy komoly rangadón és megint két SZÉLSŐ VÉDŐ csere kellett a korrigáláshoz, amikor támadásban is ránk férhetett volna az újítás.
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. március 2., vasárnap 21:07
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 2., vasárnap 21:05
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem