HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 2., vasárnap 21:13
Minden kézzelfogható szegmensében felülmúltuk az AM-ot,mint labdabirtoklás,kapuralövés,kaput eltaláló lövés, szabálytalanságok elszenvedése,nagy komoly ziccerek kialakitása(5-9 ha jól számoltam).
Az X nem rossz eredmény,mivel ezen a mérkőzésen egy ritka jól felkészült csapat ellen értük el,bár az egész meccset nézve,győzelem lett volna kicsivel a reálisabb.
Az első 20 perc a miénk volt,uraltuk a játékot,megvoltak a ziccerek,a gól,majd a félidő hátralévő 25 perce AM nyomás hozott,ott főlénk nőttek,bajban voltunk,a játék a mi térfelünkön volt,nekik voltak ziccereik és egy meg nem adott(adható) 11es,amihez tegyük hozzá,hogy Costa mint többször is látszott a meccsen,továbbmenni nem igazán akar,hanem kinyújtott lábbal,közel helyezve a védőhöz várja a kontakt pillanatát,majd a kontakt pillanatában dobja magát......itt is eldobta magát,de mivel ramos hozzáért,igy adható a 11es.
A második félidő a realról szólt,egyre növeltük a nyomást,az AM pedig fáradt el,nekünk voltak ziccereink,egy 16 oson belüli kéz,ami 11es lenne(de itt is ott is tévedett egyet egyet)Az AM-nak pár kontra jutott(de azok veszélyesek voltak). A cseréink jók voltak,marcelo támadólag lépett elő,idei évben ez nem volt ennyire feltolt,carvajal hozta a szokásos jó játékát,annyi hogy pár hiba becsúszott.isco elég jól felvette ezt kemény védelmet,meg is lepett,jól hozta fel a labdákat,jók voltak az egy vs egyek és a passzok is.
BBC: Bale kevés volt,alig volt játékban,benzema egyre jobb szintet ér el,ez nagyon fontos volt,ronaldo meg......a világ jelenlegi legjobbja.
Diego lopez góljai: Az első egy rendkivül jól eltalált,erős és kicsit külsős lövés volt,a labda visszafelé irt el egy banánt,kicsit talán benne volt,de nagyon kicsit,vagy inkább még arra húzok hogy nem volt benne,mert nagyon lapos,bivalyerős löket volt,visszafelé csavarodva.....ezt nem tudom.
A másiknál a probléma az lehetett,de csak egyszer láttam sajnos,hogy a lövés pillanatában,pont betakart a képbe 3 játékos is,amire a labdát megláthatta(ronaldo feje mellett már elhaladva),a fele utat meg is tette a labda,és onnan már ágyúgolyó szerűen vágódott be mellé....ott egy kicsit elkésett,de szerintem a döntő dolog,az a takart pozició volt,és mire meglátta,már alig tudott reagálni.De mondom,egyszer láttam csak.....lehet tévedek.
Az AM valami példaértékű szervezett, agressziv focit mutatott be,egyszerűen meg kell emelnem a kalapomat előttük.....ez igen,ez taktika volt,ez ba***meg komoly volt. A labdaszerzéseik után egyből gyors inditások,brutál jól csinálták.....
Azok a 2 sávos védekezések, a tolódások a kp.án,a széleken is egyből kimozogtak a labdásra,középen 3 ember állandóan a labdásokra lépett,alig volt 1-2 mp a labda tartására....ez nagy volt,ritka nagy melót adtak le,iszonyat volt,szerintem a real madrid messze legnehezebb meccse ez volt a szezonban.
Az x jó....bár nyerni akartam,a második félidő felénél aláirtam volna az X.et,de igy a végével együtt már nem....ott hozni kellett volna.
Diego costa hogy lehetett végig a pályán? Kb 5x szinészkedett sárgalapot illetően....egyet megkapott,de végig arra ment rá,hogy ha hozzáérnek már dobja is el magát,hogy kapjon 11es,vagy adasson sárgát.
Nagyon izgultam,remek meccs volt,itt volt parázs hangulat,igazi vérrangadó volt.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.