De egyébként tényleg kíváncsi vagyok rá ,hogy Zizu mivel tud hatni ennyire a játékosokra, benzema esete is tök reménytelennek tűnt még ősszel...azért ahhoz a mélységhez nem elég annyi ,hogy "hello, Zinedine Zidane vagyok és én bízok benned".
Szerintem ez egy több tényezős dolog; egyrészt végre folyamat 80-90 perceket tölthet a pályán (ha jobban megy neki, ha nem --> főleg a szezon elején volt ez számára fontos, hogy túllendüljön a holtponton), aztán saját bevallása szerint is
sokat dolgozik idén edzés után is Zidane-nal, akivel együtt fejlesztik a játékának bizonyos elemeit (amivel gázok voltak és amiben fejlődnie kellett) és aki sokat segít neki a pszichés felkészítésben is! Továbbá egyre jobb a kondija és az önbizalma is fokozatosan kezd visszatérni (Deschamps is folyamat mellette áll és ha kell nyilvánosan védi meg a válogatottban is) + nem mellékesen rendeződni látszik a pályán kívüli élete is a kislánya születése óta!
És hogy Zizounak is milyen fontos a srác, ezt maga Karim mondja el:
"I know he is keen for me to do really well with Real Madrid and the national team. I can't take him to Brazil with me but we can talk on the phone." he pointed out.