milyen szar érzés szerda után ilyent koppanni.
Várható volt, mikor tegnap olvastam az ellenfél játékosainak nyilatkozatait tudatosult bennem igazán, hogy ezek ma csúszni-mászni fognak a favágó stílusuk mellett, 1 hetet készültek a srácokból, akiken bőven érződött a szerdai meccs, gála ide vagy oda lassabban mozogtak ma a lábak! Már délelőtt is írtam, hogy szerintem nagyon nehéz meccs lesz, sajnos ráéreztem. Ennek ellenére pont, hogy az ilyen (Osasuna, Atma) döntetlenek érnek a végén baromi sokat és eredményezhetnek aztán trófeákat! Arról nem is beszélve, hogy Costa a 2. félidő elején és a luftjával is eldönthette volna 2 ízben a javukra a meccset és akkor se lehetett volna egy szavunk se (mint ahogy a végén mi is behúzhattuk volna), szóval az elmaradt tizijüket is figyelembe véve, illetve az egész meccset tekintve is abszolút jogos, igazságos ez a döntetlen! Alakulhatott volna ez rosszabbul is, miután a kondi és a mentális előny náluk volt Koke gólja után.ettől függetlenül ez egy rakás szar volt, és a kupákhoz az ilyeneket be kéne húzni...
Ez számomra nem túl jó előjel.
Nagyrészt adom (főleg ami a szélső hátvédeket illeti) én azért Iscot hamarabb hoztam volna Di María helyett la. egy 10 perccel, az argentin ma nagy számban vesztett párbajt az atmásokkal szemben, a kis spanyol meg nagyon kell a betömörülő csapatok ellen majd a későbbiekben is, ez egyértelmű!Ancelotti benézte a kezdőt is, és itt látszott meg igazán, hogy bár Marcelo és Carvajal nem tökéletes megoldások, de messze jobbak, mint Coentrao és Arbeloa. A portugál állandóan esik, ha kell, ha nem. Arbeloa pedig csak Arbeloa. Az előbbiekből egyiket biztosan játszattam volna. Bale, Ronaldo sem tündökölt, de labda nélkül nehéz. A második félidőben játékban felnőttünk az ellenfelünkhöz, többet birtokoltuk a labdát, és a helyzetek is jöttek. A cserék nagyjából rendben voltak, bár Iscot vagy Jesét inkább Bale helyére hoztam volna, Di Maria még nem tűnt fáradtnak. A másik két csere pedig a kezdő korrigálása volt egyértelműen. Lehet, két szélsőhátvéd fog kelleni majd.
Összességében nem rossz ez, a matracosok maradtak 3 pontra, míg a katalánok is max. 1 pontra jöhetnek fel a nap végén, viszont a Clásicót hozni kell, ellenkező esetben mind2 csapattal szemben könnyen lépéshátrányba kerülhetünk pontegyenlőség esetén!