az is igaz.azt is tedd hozzá, hogy neked semmi nem jó előjel.

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. március 2., vasárnap 19:16
az is igaz.azt is tedd hozzá, hogy neked semmi nem jó előjel.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. március 2., vasárnap 19:16
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. március 2., vasárnap 19:15
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. március 2., vasárnap 19:14
azt is tedd hozzá, hogy neked semmi nem jó előjel.petiamadridista írta:Ez számomra nem túl jó előjel.
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. március 2., vasárnap 19:13
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. március 2., vasárnap 19:12
Hoppá, még jó hogy nem szavaztam még.realfan91 írta:A leggyengébbre kell szavazni.
+1 Egyet kell, hogy értsek. Pepe tudjuk, hogy milyen amikor ilyen van neki is elgurul a gyógyszer. Csakúgy, mint Ramosnál ő sem az a gondolkodjunk és aztán cselekedjünk. Ezért kell egy olyan ember, mint Varane aki bármilyen körülménybe is kerül, higgadt marad.realistahuni írta:Egyértelmű Coentrao a leggyengébb, Nacho gyerek is hoz ilyen szintet, fasza igazolás volt a portugál is 30+ milláért.
Bale szar volt, de azért volt egy jó fejese, meg a passz sarokkal Benzemanak elég szép volt, és nem volt les. Modric, Xabi nem volt az igazi ma, Pepe nem bírta idegekkel, Ramos szokásos fontos meccsen legalább egy nagy hiba, Carvajal hibájából is kaphattunk volna gólt, Arbeloa védekezést megoldotta, azon kívűl nulla, Cé a végére belejött, kár a fejesért. Isco nem volt rossz, DM a gólpasszon kívűl rengeteg hibával játszott.
A bírókat meg hagyjuk is.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. március 2., vasárnap 19:11
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. március 2., vasárnap 19:10
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. március 2., vasárnap 19:10
+1, de megszokhattad volna, hogy ha nem nyerünk, akkor egyből világvége hangulat van.Chris írta:Semmi értelme az ilyen összehasonlítgatásnak. Úgy is fel lehet fogni, hogy döntetlenre hozott egy olyan meccset a csapat a végén, ami el is veszíthetett volna.Az utolsó 15 percben egy igazi fullos csapat eldönti a meccset, mert látja, hogy az ellenfél koncentrációja csökkent. Mint ahogy tette a Bayern a Dortmunddal. Messze vagyunk mi ettől a szinttől.
Mielőtt szétfikázzuk a csapatot emlékezzünk már rá, hogy BL után múlt héten mit csinált a Barca vagy az Atletico, méghozzá gyengébb ellenfelek ellen. Én is győzelmet vártam, de ez a döntetlen ilyen körülmények közt, idegenben BL után teljesen elfogadható.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 2., vasárnap 19:09
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2014. március 2., vasárnap 19:06
+1 adom. nehéz meccs volt, nagyon nehéz. nem olyan rossz ez az x, bőven benne volt.Chris írta:Semmi értelme az ilyen összehasonlítgatásnak. Úgy is fel lehet fogni, hogy döntetlenre hozott egy olyan meccset a csapat a végén, ami el is veszíthetett volna.Az utolsó 15 percben egy igazi fullos csapat eldönti a meccset, mert látja, hogy az ellenfél koncentrációja csökkent. Mint ahogy tette a Bayern a Dortmunddal. Messze vagyunk mi ettől a szinttől.
Mielőtt szétfikázzuk a csapatot emlékezzünk már rá, hogy BL után múlt héten mit csinált a Barca vagy az Atletico, méghozzá gyengébb ellenfelek ellen. Én is győzelmet vártam, de ez a döntetlen ilyen körülmények közt, idegenben BL után teljesen elfogadható.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. március 2., vasárnap 19:05
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. március 2., vasárnap 19:04
HozzászólásSzerző: Chris » 2014. március 2., vasárnap 19:03
Semmi értelme az ilyen összehasonlítgatásnak. Úgy is fel lehet fogni, hogy döntetlenre hozott egy olyan meccset a csapat a végén, ami el is veszíthetett volna.Az utolsó 15 percben egy igazi fullos csapat eldönti a meccset, mert látja, hogy az ellenfél koncentrációja csökkent. Mint ahogy tette a Bayern a Dortmunddal. Messze vagyunk mi ettől a szinttől.
HozzászólásSzerző: pavel » 2014. március 2., vasárnap 19:02
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. március 2., vasárnap 19:02
A leggyengébbre kell szavazni.Én konkrétan szerintem nem is szavazok, de ott lesz Isco akkor rá, vagy Benzemára fogok.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2014. március 2., vasárnap 19:02
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 2., vasárnap 19:00
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. március 2., vasárnap 18:59
Ez nem futball pályára való csapat. Menjenek ki a határba és ott az állatok között még tűrhető. De amit a bíró is leművelt... normális játékvezető már 9 emberre csökkentette volna az Atleticot. No de persze mi sem voltunk fényesek...sőt. Öröm az ürömben, hogy van egy pontunk a meccsből és nincs minden veszve.ateeemadrid írta:hogy utálom én ezeket a férgeket, jobban, mint a barcát. pedig az nagyon nagy szó.
mindent elmond a csapatról, hogy az edzői stábban is így viselkednek. ennyi senkiházi mocskot egy rakáson, te jó isten, a maffiózó edzőjükkel, meg a többi bunkó favágóval. pfhejj.
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. március 2., vasárnap 18:58
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem