A leggyengébb? Nem szavazok, mivel Coentrao, Arbeloa, Xabi, és Bale mind kuka volt.
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. március 2., vasárnap 18:58
HozzászólásSzerző: Dan_P » 2014. március 2., vasárnap 18:58
pont ezt akartam mondani, elég nehéz egyet kiválasztani...Realista24 írta:Lehet kár volt, hogy csak egy válaszlehetőséget állítottam be![]()
Botrányos volt...te jó ég.
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2014. március 2., vasárnap 18:57
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. március 2., vasárnap 18:56
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2014. március 2., vasárnap 18:54
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. március 2., vasárnap 18:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 2., vasárnap 18:53
HozzászólásSzerző: rm222 » 2014. március 2., vasárnap 18:52
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. február 28., péntek 21:43
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. február 27., csütörtök 16:00
Az El Confidencial tökéletesen megfogalmazta a dolgokat -->BBC
Teli találatnak tűnik ez a Tridente minden szempontból, 3 különböző személyiség a pályán és azon kívül is, mégis hihetetlen jól megértik, kiegészítik egymást és nagyon nagy az összhang közöttük!Cristiano Ronaldo se siente feliz jugando al lado de Benzema. Lo ha dicho en el club y Ancelotti lo sabe. El francés huye de ese protagonismo que tanto gusta al portugués. El trabajo oscuro, los desmarques imposibles y su capacidad para asociarse, son las cualidades por las que CR7 considera imprescindible al galo. La llegada de Bale no ha roto esa sociedad. Lejos de ser egoísta, el galés ha asumido su rol y sabe que Ronaldo es el jefe, el que marca la pauta a seguir. No reclama más atención de la justa y necesaria, gesto que agradece el vestuario y, claro está, el actual Balón de Oro.
Ez meg egy nagyon jó kis interjú Carlotól (egy-egy részlete már itt is megjelent, de ez most a teljes)! Pár kulcs mondat: "Az én rendszerem az, amelyben a srácok magabiztosan, kényelmesen érzik magukat és nem az, ami előzetesen a fejemben esetleg megszületik. A rendszer a szezon előrehaladtával változott, hisz korábban sem Xabi, sem pedig Illarra nem állt rendelkezésünkre, de mostanra a játékosok komfort érzése immár teljes és ezt nemcsak azért mondom, mert látom, hanem mert a játékosok maguk is ezt mondják nekem. Sergio Ramos nem az a játékos, akit novemberben, decemberben láttunk, rengeteget és keményen dolgozott az elmúlt időszakban a védekezésen, illetve a védelemben." --> Nos, szerintem nincs nagyon mit hozzáfűzni, magáért beszélnek ezek a sorok.Ancelotti: "Los jugadores me dicen que están cómodos"
Marcelo meg ... (úgy legyen)!"This may well be the best Real side in years"
"Az öreg hisz bennünk és mi is ugyanúgy bízunk benne!"The gaffer believes in us and we have faith in him too".
HozzászólásSzerző: sander » 2014. február 27., csütörtök 14:33
HozzászólásSzerző: Tomixtrem » 2014. február 27., csütörtök 13:29
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 27., csütörtök 13:26
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. február 27., csütörtök 13:03
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. február 27., csütörtök 12:56
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. február 27., csütörtök 12:25
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 27., csütörtök 11:52
Realista24 írta:Parádés meccs volt, de nálam továbbra is a klasszikus lesz az erofelmero. Aztán a bl elődöntők es a kupadonto.
A hetvegen az Atmat pedig tovább kell süllyeszteni.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 27., csütörtök 11:06
HozzászólásSzerző: kimber » 2014. február 27., csütörtök 10:51
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. február 27., csütörtök 10:46
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem