Sokkal. A Seria A legjobb JHVjaniden6 írta:Ő kicsoda?
Jobb, mint Arbeloa?

Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
- niden6
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane
Ő kicsoda?mohaola írta:A tuttosport szerint elképzelhető egy Lichtsteiner-Higuaín csere a Juventus és a Real Madrid között, a hátvéd kifejezetten Ancelotti kérésére jönne, be is ütne ha igaz lenne.

Jobb, mint Arbeloa?
- francois
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma
az jo mert márszejben is átépitik a velodromeot, szal az sem biztos h a márszej ott fog játszanimorientes írta:Ott marseilles az anglomeráció36ezer ember. Miért Felcsút 1500 lelkes település és 3000 fős stadiont kap. :mrgreen: Az agglomerációkból még mehetnek még szurkolni. :DGondolom az olympique szurkerek átmennek majd meccset nèzni
ha csak nem a marseilles játszik ott.
Amúgy volt szó róla asszem,hogy ha felkerülnek,és még nem lesz kész a stadion,a Vellodromeba játszana addig a monaco... :-)

Nem lehet tudni amúgy, hogy mi igaz a hírekből. Az újságírók szeretnek híreket kitalálniSzerintem Perez csak hulyet csinal magabol...a helyeben en mar letennek errol a brazil makirol. Menjen az alamai csapataba, hagyjuk a geccibe remelem nagy kaki lesz az ember. Eddig ot preferaltam en is, de ha most lenne egy szavazas akkor inkabb Balere szavaznek azert ne hogy csufot uzzon a Real Madridbol.![]()
Bale ára meg most csökkent legalább 10 millióval
Ha Carvajal nem akarna visszajönni, akkor ő jó lenne JHVnak. De az szerintem lehetetlen, hogy ne akarjon visszajönni, így ez kamumohaola írta:A tuttosport szerint elképzelhető egy Lichtsteiner-Higuaín csere a Juventus és a Real Madrid között, a hátvéd kifejezetten Ancelotti kérésére jönne, be is ütne ha igaz lenne.
Hát ennek nem örülök. Én nem látom benne, hogy jó Madridot tudna csinálni. A PSGhez se hozott semmi pluszt Kombouaré utánLeonardo (A PSG sportigazgatója): “Ancelotti arra kért minket, hogy távozhasson Madridba.”
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Erti 2013. május 19., vasárnap 19:25-kor.
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A tuttosport szerint elképzelhető egy Lichtsteiner-Higuaín csere a Juventus és a Real Madrid között, a hátvéd kifejezetten Ancelotti kérésére jönne, be is ütne ha igaz lenne.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ott marseilles az anglomeráció36ezer ember. Miért Felcsút 1500 lelkes település és 3000 fős stadiont kap. :mrgreen: Az agglomerációkból még mehetnek még szurkolni. :D

Amúgy volt szó róla asszem,hogy ha felkerülnek,és még nem lesz kész a stadion,a Vellodromeba játszana addig a monaco... :-)
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

18523morientes írta:a St Luisba még 10000 ember se nagyon fér be
Ráadásul Monaco nem a szegények városa, úgyhogy nem hiszem, hogy gondot okozna a drágább jegy, ha cserébe minőségi foci lenne. :-)
36ezer ember. Miért Felcsút 1500 lelkes település és 3000 fős stadiont kap.Elvileg a II Lajos lesz kibővítve,átépítve.Olyan 40 ezres körülire tervezik.De van e 40 000 ember egyáltalán monacoba?

- morientes
Elvileg a II Lajos lesz kibővítve,átépítve.Olyan 40 ezres körülire tervezik.De van e 40 000 ember egyáltalán monacoba?francois írta:monacoban hol épitenek nagyobb stadiont?nincs is neki hely. még ha a régi lebontják akkor se. egy normalis méretű stadion nagyobb mint egész monaco

LEGIO PATRIA NOSTRA

- francois
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma
monacoban hol épitenek nagyobb stadiont?
nincs is neki hely. még ha a régi lebontják akkor se. egy normalis méretű stadion nagyobb mint egész monaco

- morientes
Tevez Agüeroval se oltja ki egymást,itt is hasonló lesz a szitu Falcaoval.Sőt,kiváló párost alkothatnak,kicsit olyan lesz ez,ahogy Rooney csinálta RvP-vel...Tök jó, csak az a kár, hogy Tevez és Falcao ütik egymást, ha egyszerre játszanak az csak árt a csapatnak. Moutinho meg egy átlagos játékos. Ha kiemelkedő futballista lenne, akkor már rég topcsapatnál játszana. Nem kell ezt túldimenzionálni.
Joao Moutinho meg egy jó futballista,úgyhogy alakul ott egy csapat,most már csak az orosznak kell a nagyobb stadiont építeni,mert a St Luisba még 10000 ember se nagyon fér be

De asszem folyamatba van a dolog,nem lesz azzal gond...

LEGIO PATRIA NOSTRA

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Szerintem Perez csak hulyet csinal magabol...a helyeben en mar letennek errol a brazil makirol. Menjen az alamai csapataba, hagyjuk a geccibe remelem nagy kaki lesz az ember. Eddig ot preferaltam en is, de ha most lenne egy szavazas akkor inkabb Balere szavaznek azert ne hogy csufot uzzon a Real Madridbol.
Nem lattam a kupa dontot, de ahogy latom nem sokat vesztettem rajta, legalabb egy nyugott napom.

Nem lattam a kupa dontot, de ahogy latom nem sokat vesztettem rajta, legalabb egy nyugott napom.
ezt nem tudom, h mibol szurted le.... Falcao egy szenyo Tevez inkabb visszavontan jatszik, jol kifogjak egesziteni egymast. Moutinho meg nagyon is jo jatekos. Jo kis csapat alakul Monacoban.Matt009 írta:
Tök jó, csak az a kár, hogy Tevez és Falcao ütik egymást, ha egyszerre játszanak az csak árt a csapatnak. Moutinho meg egy átlagos játékos. Ha kiemelkedő futballista lenne, akkor már rég topcsapatnál játszana. Nem kell ezt túldimenzionálni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Na erre kíváncsi leszek.Engem egyáltalán nem lepne meg.a Marca szerint holnap Mou tavozik, a maradek ket mecsre Toril lesz a mester.

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
én ilyet nem látok, az AS-en ép az ellenkezője van, hogy az utolsó liga meccs után távozik. bár ha most eltiltják esetleg több meccsre, akkor teljesen feleslges várni a menesztésével és jöhet toril, akinek én amúgy is örülnék, ha átvenné a csapatot jövőre.a Marca szerint holnap Mou tavozik, a maradek ket mecsre Toril lesz a mester.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Tök jó, csak az a kár, hogy Tevez és Falcao ütik egymást, ha egyszerre játszanak az csak árt a csapatnak. Moutinho meg egy átlagos játékos. Ha kiemelkedő futballista lenne, akkor már rég topcsapatnál játszana. Nem kell ezt túldimenzionálni.Nzedge írta:RaúlRealMadrid írta:Az AS Monaco megegyezett Radamel Falcaoval, João Moutinhoval és Carlos Tévezel. (Irja a L'Equipe)
Azért nagy lenne...
Ha ez így alakul,lesz egy két nagy meccs a PSG és a Monaco között.
nem sokat számít, hogy a hátralévő 2 meccsen ki a menedzser. De ha Torilnál játszhatna 1-2 fiatal (elsősorban Jesé), akkor én támogatnám ezt a dolgot.a Marca szerint holnap Mou tavozik, a maradek ket mecsre Toril lesz a mester
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
szerintem is jó kapus lopez voltak bravúrjai stb de ha azt nézzük hogy meccsenkénti 1-2 kapott gól (lehet hibáztatni a védősort) akkor casillas-sal se voltunk hátrébb bár lehet rosszul látom
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
RaúlRealMadrid írta:Az AS Monaco megegyezett Radamel Falcaoval, João Moutinhoval és Carlos Tévezel. (Irja a L'Equipe)
Azért nagy lenne...
Ha ez így alakul,lesz egy két nagy meccs a PSG és a Monaco között.

- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Az AS Monaco megegyezett Radamel Falcaoval, João Moutinhoval és Carlos Tévezel. (Irja a L'Equipe)
Azért nagy lenne...
Azért nagy lenne...

- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Pont! :-)Casso írta:Mondjuk akárki jön nem adnám vissza egy könnyen Iker helyét. Küzdjön csak meg érte. Amit a szezon első felében leművelt az kritikán aluli volt. Nagyon elkényelmesedett.
Mondjuk akárki jön nem adnám vissza egy könnyen Iker helyét. Küzdjön csak meg érte. Amit a szezon első felében leművelt az kritikán aluli volt. Nagyon elkényelmesedett.
- niden6
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane
És Iker fog védeni.
De szerintem Mou maradni fog még a hátralévő 2 meccsen.

De szerintem Mou maradni fog még a hátralévő 2 meccsen.