Erős lesz, de Falcao más szint. A felsoroltak együtt nem lőttek annyi gólt a válogatottban, mint Radamel. Ennek ellenére én is figyelem majd őket, Belgium és Uruguay mellett a "kicsik" közt kiemelten, a csoportjuk hozható, aztán majd meglátjuk.MorataMartin írta:Éppen nézegettem az európai bajnokságok góllövőlistáját és meg kell mondanom, hogy ha még sem lesz ott Falcao a VB-n még így is borzasztóan erős lesz a kolumbiaiak támadósora. James Rodriguez, Bacca, Montero, Martinez és Ramos. Bacca nem rossz a Sevillába nem rossz. Montero és Martinez vezeti a portugál bajnokság góllövőlistáját, míg Ramos 2. a németen.

VB - 2014
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: VB - 2014
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Éppen nézegettem az európai bajnokságok góllövőlistáját és meg kell mondanom, hogy ha még sem lesz ott Falcao a VB-n még így is borzasztóan erős lesz a kolumbiaiak támadósora. James Rodriguez, Bacca, Montero, Martinez és Ramos. Bacca nem rossz a Sevillába nem rossz. Montero és Martinez vezeti a portugál bajnokság góllövőlistáját, míg Ramos 2. a németen.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Én ezt megértem.De mivel VB év van,és gondolom ahogy mindenki,ő is szeretne kimenni braziliaba,ha nem menne el egy ilyen sörmeccsre,akkor VdB lehet hogy nem viszi ki...wZoLee7 írta:én csak Xabira gondolok, és megvan rá az okom...az ilyen barátságos meccseken játszunk Busquets például, és vigyen cserének egy Illarrat mondjuk
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
én csak Xabira gondolok, és megvan rá az okom...az ilyen barátságos meccseken játszunk Busquets például, és vigyen cserének egy Illarrat mondjuk
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Szerintem szó sincs erről.. Sokkal inkább az a baj, hogy volt időszak, amikor teljesen feleslegesen erőltette del Bosque a madridi játékosokat és több pihenőt adott a Barcelona játékosainak. Ezt nagyon könnyen észre lehetett venni korábban. Még az ilyen kevésbé számottevő válogatottak ellen is barátságos meccsen többet játszatta a Real játékosait.morientes írta:Ezzel az erővel Benzema,Varane ne menjen a francia 11-be,Marcelo a brazilokhoz,DM argentínába,Modric horvátországba,Pepe meg Ronaldo,Coentrao meg a luzitánokhoz...mert még megsérülnek...wZoLee7 írta:Hogy őszinte legyek, én mér örülök is ha minél kevesebb madridista öli magát vdb csapatában. Xabit nem is engedném barátságosra.
Nyilván, ha tétmeccsről van szó, akkor persze, hívja be, aki kell neki, na de könyörgöm, amikor Új-Guinea ellen játszanak, akkor ne csődítse oda a kulcsjátékosainkat feleslegesen.. Vagy akkor már lehetőleg ésszerűen ossza el a játékperceket.
#happyshitting
- morientes
Ezzel az erővel Benzema,Varane ne menjen a francia 11-be,Marcelo a brazilokhoz,DM argentínába,Modric horvátországba,Pepe meg Ronaldo,Coentrao meg a luzitánokhoz...mert még megsérülnek...wZoLee7 írta:Hogy őszinte legyek, én mér örülök is ha minél kevesebb madridista öli magát vdb csapatában. Xabit nem is engedném barátságosra.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hogy őszinte legyek, én mér örülök is ha minél kevesebb madridista öli magát vdb csapatában. Xabit nem is engedném barátságosra.
Szerintem meg pont, hogy nem ilyen meccseken kell próbálkozni, itt már masszívan a kezdő összerakásán kell, ami mondjuk VdB begyöpösödése miatt felesleges... Szóval egy normális csapatnál itt már azon van a hangsúly, tesztelni lehetett volna a csoportkörben a gyengébb vagy már lefutott meccseken. Amúgy mennyire látszik, hogy az öreg a Barcára alapoz ismét, Alcantara egy csomót sérült volt, most volt pár meccse, kb. két sima bundesliga meccse és ott is van neki a behívó, illetve Cazorla hasonló cipőben jár, ráadásul elég gyengén játszik mostanában.h3x0r írta:A spanyolok szerdan tolnak egy baratsagos meccset az olaszokkal a Calderon-ban.
Diego Costa is ott lesz, mint ahogy Thiago es Azpilicueta is.
Arbeloa, Torres, Mata es Villa viszont nem.
A SPANYOL LABDARÚGÓ-VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok: Iker Casillas (Real Madrid), Pepe Reina (Napoli), Víctor Valdés (Barcelona).
Védők: Juanfran (Atlético Madrid), Javi Martínez (Bayern München), Sergio Ramos (Real Madrid), Jordi Alba (Barcelona), César Azpilicueta (spanyol), Raúl Albiol (Napoli).
Középpályások: Xabi Alonso (Real Madrid), Sergio Busquets (Barcelona), Xavi (Barcelona), Koke (Atlético Madrid), Thiago (Bayern München), Andrés Iniesta (Barcelona), Jesús Navas (Manchester City), Santi Cazorla (Arsenal), Cesc Fabregas (Barcelona), David Silva (Manchester City).
Támadók: Pedro (Barcelona), Álvaro Negredo (Manchester City), Diego Costa (Atlético Madrid).
szerk.: mondjuk Jese, Illarra vagy Carvajal kimaradasa nem lepett meg, pedig pont az ilyen meccseken kene a fiatalokat is kiprobalni...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
kapus poszt tuti maradni fog, védelemből max kiveszi arbeloat, főleg ha kevesebbet játszik, és berakja azpikilétát, mert mindkét oldalon elvan. mata eddig is alibiembere volt, helyette viszi thiagot, elöl meg Costa, Negredo, Pedro fix (nála) a maradék helyért meg mehet a harc, torres/villa/kis betűkkel ideírnám jesét isAnis írta: 2012-es keret így volt az EB-re:
- Iker, VV, Reina
- Arbeloa, Ramos, Pique, Albiol, Alba, Javi Martinez (aki mondjuk kp), Juanfran
- Xavi, Xabi, Busquets, Iniesta, Cesc, Cazorla, Silva, Mata, Navas
- Torres, Llorente, Negredo, Pedro
----> Ebből Torres kimarad és helyette Costa.
Igazából több változást egyszerűen nem tudok elképzelni VdB-től, de talán még a Mata/Silva párosból az egyik még otthon marad és helyettük jön majd valaki, talán Thiago Alcantara vagy Isco. aztán ennyi.
isco, illarra, nem fog rajtuk gondolkodni se nyárra
Nem illik.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Szerintem erre a világeseményre még kimegy a "korábbi" csapatával, max 1-2 változás lesz a keretben. Csatárban pl én kihagynám mind Torrest és mind Villát is. Negredo, Llorente és Costa hármas - de persze VdB-nél Cesc és Pedro is csatárziro4vr írta:Kapusokat nem értem, hogy Reina helyett mondjuk miért nem ülhet oda De Gea (Lopezről nem beszélve, de őt nem fogja behívni, max ha nem egy csapatban lesz Ikerrel), e amúgy össze lehet rakni egy normális, Piqué, Xavi, Pedro mentes kezdőt.

2012-es keret így volt az EB-re:
- Iker, VV, Reina
- Arbeloa, Ramos, Pique, Albiol, Alba, Javi Martinez (aki mondjuk kp), Juanfran
- Xavi, Xabi, Busquets, Iniesta, Cesc, Cazorla, Silva, Mata, Navas
- Torres, Llorente, Negredo, Pedro
----> Ebből Torres kimarad és helyette Costa.
Igazából több változást egyszerűen nem tudok elképzelni VdB-től, de talán még a Mata/Silva párosból az egyik még otthon marad és helyettük jön majd valaki, talán Thiago Alcantara vagy Isco. aztán ennyi.
Viszont 2016-ra:
- se VV, se Reina. helyettük egyrészt De Gea és még valaki. Iker még ott lesz sztem.
- Arbeloa helyett Carvajal, Ramos maradni fog, Albiol és Alba is, JaviM is és talán az egyik barca majdanviláglegjobbja védőt (montoya vs bartra) is behívja Juanfran helyett. Pique meg passz. kétlem h kihagyná a keretből, hacsak addigra nem lenne valami minőségi belső védő (mondjuk Inigo Martinez).
- Középpályát nézve Xabi és Xavi kikopik, Cazorla is már 29 éves. helyettük Isco, Thiago alapból és talán Illarramendi. Busquets maradni fog, Cesc is, Mata is, Navas és Silva is 28 évesek már ki tudja mi lesz addigra.
- csatárban/támadóban meg egyértelműen Jesé és Costa alap, talán padra Negredo. és remélem pedro is kikopik.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- h3x0r
cart írta:A zárójeles rész eléggé meglepett engem...h3x0r írta:César Azpilicueta (spanyol)

NSO-rol masoltam ki, atfutottam a neveket, latom ugyan azok akik szoktak, de nem vettem eszre en se. (mondjuk vicces hogy meg most se javitottak ki

- morientes
Chelsea,és akkor már legyen baszkcart írta:A zárójeles rész eléggé meglepett engem...h3x0r írta:César Azpilicueta (spanyol)

LEGIO PATRIA NOSTRA

- ziro4vr
Jesé, illarra azért az öregtől sci-fi lenne, na de Carvajal miért nem azt nem tudom..h3x0r írta: szerk.: mondjuk Jese, Illarra vagy Carvajal kimaradasa nem lepett meg, pedig pont az ilyen meccseken kene a fiatalokat is kiprobalni...
Kapusokat nem értem, hogy Reina helyett mondjuk miért nem ülhet oda De Gea (Lopezről nem beszélve, de őt nem fogja behívni, max ha nem egy csapatban lesz Ikerrel), e amúgy össze lehet rakni egy normális, Piqué, Xavi, Pedro mentes kezdőt.
Nem illik.
A zárójeles rész eléggé meglepett engem...h3x0r írta:César Azpilicueta (spanyol)

- h3x0r
A spanyolok szerdan tolnak egy baratsagos meccset az olaszokkal a Calderon-ban.
Kapusok: Iker Casillas (Real Madrid), Pepe Reina (Napoli), Víctor Valdés (Barcelona).
Védők: Juanfran (Atlético Madrid), Javi Martínez (Bayern München), Sergio Ramos (Real Madrid), Jordi Alba (Barcelona), César Azpilicueta (spanyol), Raúl Albiol (Napoli).
Középpályások: Xabi Alonso (Real Madrid), Sergio Busquets (Barcelona), Xavi (Barcelona), Koke (Atlético Madrid), Thiago (Bayern München), Andrés Iniesta (Barcelona), Jesús Navas (Manchester City), Santi Cazorla (Arsenal), Cesc Fabregas (Barcelona), David Silva (Manchester City).
Támadók: Pedro (Barcelona), Álvaro Negredo (Manchester City), Diego Costa (Atlético Madrid).
szerk.: mondjuk Jese, Illarra vagy Carvajal kimaradasa nem lepett meg, pedig pont az ilyen meccseken kene a fiatalokat is kiprobalni...
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Szerintem ez most fasza lett. Legalább nem olyan, mint általában szokott lenni.peti_madrid írta:A spanyolok idegenbeli meze a VB-re....
Hát ez most kurvára nem sikerült az adidasnak. Mint valami edzőpóló, ráadásul a színek is szarul néznek ki szerintem... Mondjuk mindegy, nem a mez miatt fognak kiesni
- ziro4vr
ez melyik afrikai diktátor pizsamája?Victor írta: ja, bocsi, rossz link, ezt akartam

spanyol mez meg..mindegy is, costán minden jól áll

Nem illik.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Nem is lenne rossz, ha nem lenne rajta az a vízszintes csík...peti_madrid írta:A spanyolok idegenbeli meze a VB-re....
Hát ez most kurvára nem sikerült az adidasnak. Mint valami edzőpóló, ráadásul a színek is szarul néznek ki szerintem... Mondjuk mindegy, nem a mez miatt fognak kiesni

Egyébként nem tudom, miről beszélsz. Nem fognak kiesni.

- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
A spanyolok idegenbeli meze a VB-re....