vannak ezeknek egyántalán ultráik?

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. március 2., vasárnap 22:27
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 2., vasárnap 21:27
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 2., vasárnap 21:26
realistahuni írta:Miért, valaki látott itt esélyt akár egy X-re is?
Azért ne legyünk komolytalanok már. Szokásos messi stat növelő meccs lesz, minimum kettőt rugatnak vele.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 2., vasárnap 21:23
Sokan írták ma, hogy X-et éreznek, csak másik topikban. Én csak reagáltam a gólra...L.Miki írta:Hogyan kapjunk ki öt góllal a Barca ellen prezentáción vannak.Géci írta:Ez gyerekek nem lesz X... Azt se tudja az Almeria, hogy milyen rendezvényen van.
Mire számítottál, hogy iksz lesz?
HozzászólásSzerző: TBone » 2014. március 2., vasárnap 21:18
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. március 2., vasárnap 21:14
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. március 2., vasárnap 21:12
Hogyan kapjunk ki öt góllal a Barca ellen prezentáción vannak.Géci írta:Ez gyerekek nem lesz X... Azt se tudja az Almeria, hogy milyen rendezvényen van.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2014. március 2., vasárnap 21:11
Én is átnyomtam inkább a vv6-ra, úgy is párbaj vanGéci írta:Ez gyerekek nem lesz X... Azt se tudja az Almeria, hogy milyen rendezvényen van.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 2., vasárnap 21:10
HozzászólásSzerző: ozil91 » 2014. március 2., vasárnap 13:46
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 2., vasárnap 12:05
Tiago és Manquillo sérült.h3x0r írta:Az Atleticonal vannak eltiltottak vagy serultek?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 2., vasárnap 12:04
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 2., vasárnap 11:40
Biztos, hogy Bale kezd. Ancelotti szerintem semmit nem fog változtatni a megszokott kezdőn. Mondjuk lehet jól jönne Jesének a szokásos 1 helyzet/1 gól statjaadamzz írta:Remélem Bale kezd, Jesé ide-oda, ezek már keményebb meccsek.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. március 2., vasárnap 11:34
Szerintem a focival fognak törődni, legalábbis nagyon butának kéne lenni,h még egy olyan meccset lehozzanak mint a kupában volt főleg az odavágó.doncsontos írta:Szerintem ha olyan mentalitással próbálnak megverni minket mint a kupában próbáltak a Bernabéuban akkor simának kell lennie... Pepéék tudják, hogy ha Costa bekóstolja őket akkor egyszerűen csak rákell hagyni mert az a mocsárember kiszóratja magát reméljük. viszont ha keményen beállnak és inkább a focival törődnek 90percen át akkor nagyon nehéz dolgunk lesz de őszintén szólva én nem tartok ettől az Atleticótól amilyen formában vagyunk ennek meg kell lennie.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. március 2., vasárnap 11:28
Szerintem ha olyan mentalitással próbálnak megverni minket mint a kupában próbáltak a Bernabéuban akkor simának kell lennie... Pepéék tudják, hogy ha Costa bekóstolja őket akkor egyszerűen csak rákell hagyni mert az a mocsárember kiszóratja magát reméljük.madridronie írta:Régi szép idők, az mi csapat volt!Show de Ronaldo en el mayor triunfo blanco en el CalderónDe szép lenne ma is egy hasonló performance!
Ugyanakkor én személy szerint egy hajtós, kemény, nehéz meccsre számítok; a matracosok egy hete csak a játékosainkból készülnek + tudják, ha ma buknak, akkor game over a szezonra; remélem a srácok este rám cáfolnak és jóval könnyebben veszik majd az akadályt, mint én azt előzetesen gondoltam! :Đ
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 2., vasárnap 11:06
Régi szép idők, az mi csapat volt!Show de Ronaldo en el mayor triunfo blanco en el Calderón
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 27., csütörtök 17:41
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 25., kedd 10:55
igen, marcius 11-en jatszanak a MilannalBBeno írta:van egy hét pihi. csak két hét múlva játszanak a milan ellen nem jövőhéten. én úgy tudom.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. február 25., kedd 10:52
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 25., kedd 10:35
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem