Pelle már nem titkoltan Moyes állására pályázik.lordgabi írta:A lehető legkínosabb baki Manchesterben, Pellegrini módra
Hihetetlen. :Đ

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. március 3., hétfő 18:46
Pelle már nem titkoltan Moyes állására pályázik.lordgabi írta:A lehető legkínosabb baki Manchesterben, Pellegrini módra
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 3., hétfő 18:36
lordgabi írta:A lehető legkínosabb baki Manchesterben, Pellegrini módra
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. március 3., hétfő 18:28
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 2., vasárnap 22:54
Jó, tudjuk, hogy imádod Townsendet.Kerlon írta:Townsend szerintem rosszabb, mint Di Maria a gyengébb napjain...
Minek várod Lamelat? úgy se játszik.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 2., vasárnap 21:14
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 2., vasárnap 21:12
És még akciógól is volt. Legközelebb mesterhármast kérek.Kerlon írta:és az ő góljával nyertek.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 2., vasárnap 21:07
és az ő góljával nyertek.GT37 írta:Szoldádó![]()
![]()
![]()
Our team today - Lloris; Naughton, Dawson, Vertonghen, Fryers; Lennon, Dembele, Paulinho, Townsend; Adebayor, Soldado.
Our subs today - Friedel, Veljkovic, Bentaleb, Chadli, Sandro, Sigurdsson, Kane.
Amúgy először sikerült ezt kirakniuk a Spurs hivatalos Twitter-oldalára:
KATT
![]()
![]()
Na, mindent bele, nyerni kell. Soldado-akciógólt akarok.![]()
COYS!
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. március 2., vasárnap 21:00
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 2., vasárnap 16:42
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. március 2., vasárnap 16:24
Kompany nem nagyon állt a helyzet magaslatán, nem miatta volt a gól.tubatibi írta:Ég a City gyerekek....
Fogalmatlan Demichelis megint ott szerencsétlenkedik....pedig Touré,Fernandinho,Nasri,Silva,Agüero is pályán van..
HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. március 2., vasárnap 16:03
ja, nézzétek meg például sucrét.nmate írta:Nem a Pool hibája volt, abszolút szerethető csapat volt mindig is, főleg a szurkolóik miatt.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 2., vasárnap 16:02
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 2., vasárnap 15:58
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 2., vasárnap 15:19
Nem a Pool hibája volt, abszolút szerethető csapat volt mindig is, főleg a szurkolóik miatt.Kerlon írta:Én is, élmény volt ellenük 4-et kapni.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. március 2., vasárnap 15:16
Tavaly írtam hogy ebbe a Philip Coutinho gyerekben mennyi potenciál van...akkor azt írták hogy semmi extra.De én azt látom,hogy meccsről meccsre fejlődik,tegnak kkp-t játszott,és sokkal komolyabban lehozta mint az a szerencsétlen Oscar...sucre írta:Alakul ez a 'Poolnál. Adott egy fiatal edző, egy fiatal kerettel. Egyre jobban, szebben játszunk, és szerencsére az Arsenal is asszisztál a 3. helyünkhöz, ami valószínűsíthető.
Nyáron meg Suarezt meg kell tartani, igazolni egy balhátvédet, meg egy brutál KP-t, aztán kiesünk a csoportkörből mehet a zsuga európában is.
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. március 2., vasárnap 10:38
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 1., szombat 20:40
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 1., szombat 20:32
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 1., szombat 20:31
A közelében sincs még Jesé a belgának, de ez érthető, de szerintem nem lesz olyan jó... 18-19 évesen már 20+gól 15+ gólpassz állt a neve mellett a francia ligában.R.M.C.F írta:
Majd a Vb-n lefigyelem,úgy is belgiumnak fogok drukkolni.....nekem kissé túlsztároltnak tűnik. Viszont ha kurva jó....az jó...de jesé is jó...és ő is lehet kurva jó.
na elég a csúnya szavakból.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 1., szombat 20:25
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem