Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Casso

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 19., vasárnap 20:59

Mehet nekik a 100 milla. :mrgreen:

mohaola
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. május 19., vasárnap 20:56

A Santos alelnöke megerősítette, hogy elutasították a Barcelona ajánlatát Neymar-ért, kevesellték az érte ajánlott összeget, most a Real Madrid-tól várnak ajánlatot a következő napokban.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 19., vasárnap 20:41

Remelem nem hozzuk a svajcit, kb. mint Khedira a sajat posztjan. vegig zakatolja az egesz meccset, de nem vmi kreativ jobbhatved.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 19., vasárnap 20:07

Lichtsteiner egy igazi futóbolond. Remekül asszisztál a támadásokhoz. Simán van benne még 3-4 év. 15 millió körül van az ára. Higu is nagyjából ennyit ér. Jól járnánk vele.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 19., vasárnap 20:02

az jo mert márszejben is átépitik a velodromeot, szal az sem biztos h a márszej ott fog játszani :lol:
Aztán eszembe jutott nekem is,akartam is írni de má nagyon off lett volna :lol: (így is az :lol: )
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 19., vasárnap 19:28

niden6 írta:Ő kicsoda? :mrgreen:

Jobb, mint Arbeloa?
Sokkal. A Seria A legjobb JHVja

niden6
Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane

HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. május 19., vasárnap 19:25

mohaola írta:A tuttosport szerint elképzelhető egy Lichtsteiner-Higuaín csere a Juventus és a Real Madrid között, a hátvéd kifejezetten Ancelotti kérésére jönne, be is ütne ha igaz lenne.
Ő kicsoda? :mrgreen:

Jobb, mint Arbeloa?

francois
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma

HozzászólásSzerző: francois » 2013. május 19., vasárnap 19:24

morientes írta:
36ezer ember. Miért Felcsút 1500 lelkes település és 3000 fős stadiont kap. :mrgreen: Az agglomerációkból még mehetnek még szurkolni. :D
Ott marseilles az anglomeráció :D Gondolom az olympique szurkerek átmennek majd meccset nèzni :lol: ha csak nem a marseilles játszik ott.
Amúgy volt szó róla asszem,hogy ha felkerülnek,és még nem lesz kész a stadion,a Vellodromeba játszana addig a monaco... :-)
az jo mert márszejben is átépitik a velodromeot, szal az sem biztos h a márszej ott fog játszani :lol:
Kép
Kép
Kép

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 19., vasárnap 19:22

Szerintem Perez csak hulyet csinal magabol...a helyeben en mar letennek errol a brazil makirol. Menjen az alamai csapataba, hagyjuk a geccibe remelem nagy kaki lesz az ember. Eddig ot preferaltam en is, de ha most lenne egy szavazas akkor inkabb Balere szavaznek azert ne hogy csufot uzzon a Real Madridbol. :roll:
Nem lehet tudni amúgy, hogy mi igaz a hírekből. Az újságírók szeretnek híreket kitalálni

Bale ára meg most csökkent legalább 10 millióval
mohaola írta:A tuttosport szerint elképzelhető egy Lichtsteiner-Higuaín csere a Juventus és a Real Madrid között, a hátvéd kifejezetten Ancelotti kérésére jönne, be is ütne ha igaz lenne.
Ha Carvajal nem akarna visszajönni, akkor ő jó lenne JHVnak. De az szerintem lehetetlen, hogy ne akarjon visszajönni, így ez kamu
Leonardo (A PSG sportigazgatója): “Ancelotti arra kért minket, hogy távozhasson Madridba.”
Hát ennek nem örülök. Én nem látom benne, hogy jó Madridot tudna csinálni. A PSGhez se hozott semmi pluszt Kombouaré után
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Erti 2013. május 19., vasárnap 19:25-kor.

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. május 19., vasárnap 19:10

A tuttosport szerint elképzelhető egy Lichtsteiner-Higuaín csere a Juventus és a Real Madrid között, a hátvéd kifejezetten Ancelotti kérésére jönne, be is ütne ha igaz lenne.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 19., vasárnap 17:16

36ezer ember. Miért Felcsút 1500 lelkes település és 3000 fős stadiont kap. :mrgreen: Az agglomerációkból még mehetnek még szurkolni. :D
Ott marseilles az anglomeráció :D Gondolom az olympique szurkerek átmennek majd meccset nèzni :lol: ha csak nem a marseilles játszik ott.
Amúgy volt szó róla asszem,hogy ha felkerülnek,és még nem lesz kész a stadion,a Vellodromeba játszana addig a monaco... :-)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2013. május 19., vasárnap 17:09

morientes írta:a St Luisba még 10000 ember se nagyon fér be
18523

Ráadásul Monaco nem a szegények városa, úgyhogy nem hiszem, hogy gondot okozna a drágább jegy, ha cserébe minőségi foci lenne. :-)

Elvileg a II Lajos lesz kibővítve,átépítve.Olyan 40 ezres körülire tervezik.De van e 40 000 ember egyáltalán monacoba?
36ezer ember. Miért Felcsút 1500 lelkes település és 3000 fős stadiont kap. :mrgreen: Az agglomerációkból még mehetnek még szurkolni. :D

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 19., vasárnap 17:08

francois írta:monacoban hol épitenek nagyobb stadiont? :lol: nincs is neki hely. még ha a régi lebontják akkor se. egy normalis méretű stadion nagyobb mint egész monaco :lol:
Elvileg a II Lajos lesz kibővítve,átépítve.Olyan 40 ezres körülire tervezik.De van e 40 000 ember egyáltalán monacoba? :lol: :lol: :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

francois
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma

HozzászólásSzerző: francois » 2013. május 19., vasárnap 17:00

monacoban hol épitenek nagyobb stadiont? :lol: nincs is neki hely. még ha a régi lebontják akkor se. egy normalis méretű stadion nagyobb mint egész monaco :lol:
Kép
Kép
Kép

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 19., vasárnap 16:33

Tök jó, csak az a kár, hogy Tevez és Falcao ütik egymást, ha egyszerre játszanak az csak árt a csapatnak. Moutinho meg egy átlagos játékos. Ha kiemelkedő futballista lenne, akkor már rég topcsapatnál játszana. Nem kell ezt túldimenzionálni. 
Tevez Agüeroval se oltja ki egymást,itt is hasonló lesz a szitu Falcaoval.Sőt,kiváló párost alkothatnak,kicsit olyan lesz ez,ahogy Rooney csinálta RvP-vel...
Joao Moutinho meg egy jó futballista,úgyhogy alakul ott egy csapat,most már csak az orosznak kell a nagyobb stadiont építeni,mert a St Luisba még 10000 ember se nagyon fér be :mrgreen:
De asszem folyamatba van a dolog,nem lesz azzal gond... :coffee:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 19., vasárnap 16:00

Szerintem Perez csak hulyet csinal magabol...a helyeben en mar letennek errol a brazil makirol. Menjen az alamai csapataba, hagyjuk a geccibe remelem nagy kaki lesz az ember. Eddig ot preferaltam en is, de ha most lenne egy szavazas akkor inkabb Balere szavaznek azert ne hogy csufot uzzon a Real Madridbol. :roll:

Nem lattam a kupa dontot, de ahogy latom nem sokat vesztettem rajta, legalabb egy nyugott napom.

Matt009 írta:
Tök jó, csak az a kár, hogy Tevez és Falcao ütik egymást, ha egyszerre játszanak az csak árt a csapatnak. Moutinho meg egy átlagos játékos. Ha kiemelkedő futballista lenne, akkor már rég topcsapatnál játszana. Nem kell ezt túldimenzionálni.
ezt nem tudom, h mibol szurted le.... Falcao egy szenyo Tevez inkabb visszavontan jatszik, jol kifogjak egesziteni egymast. Moutinho meg nagyon is jo jatekos. Jo kis csapat alakul Monacoban.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 19., vasárnap 15:37

a Marca szerint holnap Mou tavozik, a maradek ket mecsre Toril lesz a mester.
Na erre kíváncsi leszek.Engem egyáltalán nem lepne meg. :coffee:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 19., vasárnap 15:35

a Marca szerint holnap Mou tavozik, a maradek ket mecsre Toril lesz a mester.
én ilyet nem látok, az AS-en ép az ellenkezője van, hogy az utolsó liga meccs után távozik. bár ha most eltiltják esetleg több meccsre, akkor teljesen feleslges várni a menesztésével és jöhet toril, akinek én amúgy is örülnék, ha átvenné a csapatot jövőre.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 19., vasárnap 15:22

Nzedge írta:
RaúlRealMadrid írta:Az AS Monaco megegyezett Radamel Falcaoval, João Moutinhoval és Carlos Tévezel. (Irja a L'Equipe)
Azért nagy lenne... :D

Ha ez így alakul,lesz egy két nagy meccs a PSG és a Monaco között. :D
a Marca szerint holnap Mou tavozik, a maradek ket mecsre Toril lesz a mester
nem sokat számít, hogy a hátralévő 2 meccsen ki a menedzser. De ha Torilnál játszhatna 1-2 fiatal (elsősorban Jesé), akkor én támogatnám ezt a dolgot.

Úszómester
Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR

HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. május 19., vasárnap 14:57

szerintem is jó kapus lopez voltak bravúrjai stb de ha azt nézzük hogy meccsenkénti 1-2 kapott gól (lehet hibáztatni a védősort) akkor casillas-sal se voltunk hátrébb bár lehet rosszul látom

Vissza: