Higu még jelen állapotban is 25-30 milliós csatár. Nagy hiba ilyen mélyen alulértékelni az argentint.Casso írta:Higu is nagyjából ennyit ér.
Jó lesz nekünk Carvajal :-)
HozzászólásSzerző: istimester » 2013. május 19., vasárnap 21:48
Higu még jelen állapotban is 25-30 milliós csatár. Nagy hiba ilyen mélyen alulértékelni az argentint.Casso írta:Higu is nagyjából ennyit ér.
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 19., vasárnap 21:05
Gyerünk mindent bele! Utalhatja Pérez a 100 millát...mohaola írta:A Santos alelnöke megerősítette, hogy elutasították a Barcelona ajánlatát Neymar-ért, kevesellték az érte ajánlott összeget, most a Real Madrid-tól várnak ajánlatot a következő napokban.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 19., vasárnap 20:59
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. május 19., vasárnap 20:56
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 19., vasárnap 20:41
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 19., vasárnap 20:07
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 19., vasárnap 20:02
Aztán eszembe jutott nekem is,akartam is írni de má nagyon off lett volnaaz jo mert márszejben is átépitik a velodromeot, szal az sem biztos h a márszej ott fog játszani :lol:
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 19., vasárnap 19:28
Sokkal. A Seria A legjobb JHVjaniden6 írta:Ő kicsoda?
Jobb, mint Arbeloa?
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. május 19., vasárnap 19:25
Ő kicsoda?mohaola írta:A tuttosport szerint elképzelhető egy Lichtsteiner-Higuaín csere a Juventus és a Real Madrid között, a hátvéd kifejezetten Ancelotti kérésére jönne, be is ütne ha igaz lenne.
HozzászólásSzerző: francois » 2013. május 19., vasárnap 19:24
az jo mert márszejben is átépitik a velodromeot, szal az sem biztos h a márszej ott fog játszanimorientes írta:Ott marseilles az anglomeráció36ezer ember. Miért Felcsút 1500 lelkes település és 3000 fős stadiont kap. :mrgreen: Az agglomerációkból még mehetnek még szurkolni. :DGondolom az olympique szurkerek átmennek majd meccset nèzni
ha csak nem a marseilles játszik ott.
Amúgy volt szó róla asszem,hogy ha felkerülnek,és még nem lesz kész a stadion,a Vellodromeba játszana addig a monaco... :-)
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 19., vasárnap 19:22
Nem lehet tudni amúgy, hogy mi igaz a hírekből. Az újságírók szeretnek híreket kitalálniSzerintem Perez csak hulyet csinal magabol...a helyeben en mar letennek errol a brazil makirol. Menjen az alamai csapataba, hagyjuk a geccibe remelem nagy kaki lesz az ember. Eddig ot preferaltam en is, de ha most lenne egy szavazas akkor inkabb Balere szavaznek azert ne hogy csufot uzzon a Real Madridbol.![]()
Ha Carvajal nem akarna visszajönni, akkor ő jó lenne JHVnak. De az szerintem lehetetlen, hogy ne akarjon visszajönni, így ez kamumohaola írta:A tuttosport szerint elképzelhető egy Lichtsteiner-Higuaín csere a Juventus és a Real Madrid között, a hátvéd kifejezetten Ancelotti kérésére jönne, be is ütne ha igaz lenne.
Hát ennek nem örülök. Én nem látom benne, hogy jó Madridot tudna csinálni. A PSGhez se hozott semmi pluszt Kombouaré utánLeonardo (A PSG sportigazgatója): “Ancelotti arra kért minket, hogy távozhasson Madridba.”
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. május 19., vasárnap 19:10
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 19., vasárnap 17:16
Ott marseilles az anglomeráció36ezer ember. Miért Felcsút 1500 lelkes település és 3000 fős stadiont kap. :mrgreen: Az agglomerációkból még mehetnek még szurkolni. :D
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. május 19., vasárnap 17:09
18523morientes írta:a St Luisba még 10000 ember se nagyon fér be
36ezer ember. Miért Felcsút 1500 lelkes település és 3000 fős stadiont kap.Elvileg a II Lajos lesz kibővítve,átépítve.Olyan 40 ezres körülire tervezik.De van e 40 000 ember egyáltalán monacoba?
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 19., vasárnap 17:08
Elvileg a II Lajos lesz kibővítve,átépítve.Olyan 40 ezres körülire tervezik.De van e 40 000 ember egyáltalán monacoba?francois írta:monacoban hol épitenek nagyobb stadiont?nincs is neki hely. még ha a régi lebontják akkor se. egy normalis méretű stadion nagyobb mint egész monaco
HozzászólásSzerző: francois » 2013. május 19., vasárnap 17:00
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 19., vasárnap 16:33
Tevez Agüeroval se oltja ki egymást,itt is hasonló lesz a szitu Falcaoval.Sőt,kiváló párost alkothatnak,kicsit olyan lesz ez,ahogy Rooney csinálta RvP-vel...Tök jó, csak az a kár, hogy Tevez és Falcao ütik egymást, ha egyszerre játszanak az csak árt a csapatnak. Moutinho meg egy átlagos játékos. Ha kiemelkedő futballista lenne, akkor már rég topcsapatnál játszana. Nem kell ezt túldimenzionálni.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 19., vasárnap 16:00
ezt nem tudom, h mibol szurted le.... Falcao egy szenyo Tevez inkabb visszavontan jatszik, jol kifogjak egesziteni egymast. Moutinho meg nagyon is jo jatekos. Jo kis csapat alakul Monacoban.Matt009 írta:
Tök jó, csak az a kár, hogy Tevez és Falcao ütik egymást, ha egyszerre játszanak az csak árt a csapatnak. Moutinho meg egy átlagos játékos. Ha kiemelkedő futballista lenne, akkor már rég topcsapatnál játszana. Nem kell ezt túldimenzionálni.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 19., vasárnap 15:37
Na erre kíváncsi leszek.Engem egyáltalán nem lepne meg.a Marca szerint holnap Mou tavozik, a maradek ket mecsre Toril lesz a mester.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 19., vasárnap 15:35
én ilyet nem látok, az AS-en ép az ellenkezője van, hogy az utolsó liga meccs után távozik. bár ha most eltiltják esetleg több meccsre, akkor teljesen feleslges várni a menesztésével és jöhet toril, akinek én amúgy is örülnék, ha átvenné a csapatot jövőre.a Marca szerint holnap Mou tavozik, a maradek ket mecsre Toril lesz a mester.
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem