OMG micsoda hangok! jah nem...

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2014. március 14., péntek 11:20
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 9., vasárnap 18:39
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. március 2., vasárnap 17:02
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. március 2., vasárnap 16:30
Jah,erre,nem Massa volt hanem Rubens.sztem erre gondolsz: M. Schumi vs Barrichello
(asszem talán büntit is kapott érte...)
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. március 2., vasárnap 11:24
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 2., vasárnap 11:09
sztem erre gondolsz: M. Schumi vs Barrichellomorientes írta:Nyilván régebben nagyobb meccsek mentek.Vagy csak kicsit az idő szépíti....bár ez nem teljesen igaz.Na de pl emlékszem én egy pár éve,hogy ringen Schumacher is majdnem felragasztotta asszem talán Massat a falra...
HozzászólásSzerző: Cristiano Ronaldo » 2014. február 28., péntek 15:35
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 28., péntek 14:28
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 28., péntek 14:03
HozzászólásSzerző: Cristiano Ronaldo » 2014. február 28., péntek 12:26
Mára nem vagyok megszállott F1 néző... egyébként 96 óta néztem egy 10 évet folyamatosan. Aztán Schumi visszavonulása után kevésbé vagyok fanatikus ha más dolgom van akkor azt csinálom. De ha szabad vagyok igen nézem az F1-et.Kérdezem, te nézed a Forma-1-et?![]()
Csak mert, ha igen, akkor láthatod, ha egy pilóta keményebben akarna versenyezni, akkor egyből büntetést kap. Egyszerűen nem húzhatják meg a váratlant, nem kockáztathatnak, mert megbüntetik őket.
Bár, ha Vettel drukker vagy, akkor felesleges is tovább beszélnem
Nyilván irónia...Ugye ez mos vicc,vagy valamifajta ironia?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 28., péntek 12:05
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 28., péntek 11:58
Ugye ez mos vicc,vagy valamifajta ironia?No offense, de ezt tényleg nem értem. Tudtommal ha két autó kerekei mondjuk 50 centiméternél közelebb kerülnek egymáshoz nem veszi át valamiféle robotpilóta az irányítást... :hmmm:
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 28., péntek 11:23
Kérdezem, te nézed a Forma-1-et?Cristiano Ronaldo írta:
No offense, de ezt tényleg nem értem. Tudtommal ha két autó kerekei mondjuk 50 centiméternél közelebb kerülnek egymáshoz nem veszi át valamiféle robotpilóta az irányítást...![]()
HozzászólásSzerző: Cristiano Ronaldo » 2014. február 28., péntek 11:18
Az, hogy szigorú szabályok vannak a pilóták testi épségét megvédendő az autó építésére (ezek a szabályok főképp csak magát a pilótafülkét érintik) miben befolyásolja azt, hogy össze akadhatnak illetve kilökhetik egymást a pályáról?Nyilván nem visszamenni az 50-es, 60-es évekbe, de kérdezd már meg mondjuk Hamiltont vagy Alonsot, de akár Raikkonent is, hogy mit választanának: Szigorú, biztonságos szabályok, amik már oda juttatták az F-1-et, hogy szinte csak körözgetnek a pályán, vagy nyíltabb, igazi autóversenyzés, ahol benne van a pakliban, hogy összeakadnak, kilökik egymást stb. (mondjuk 90-es évek)
Egy igazi autóversenyző az utóbbit választaná. Csak, a mai robotpilóták nyomnának az elsőre.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy bár régen kurvára veszélyes volt, mert kb futamonként volt haláleset, de akkor versenyeztek, a pályán dőlt el, hogy ki nyer, nem pedig a boxban.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 28., péntek 11:13
Nyilván nem visszamenni az 50-es, 60-es évekbe, de kérdezd már meg mondjuk Hamiltont vagy Alonsot, de akár Raikkonent is, hogy mit választanának: Szigorú, biztonságos szabályok, amik már oda juttatták az F-1-et, hogy szinte csak körözgetnek a pályán, vagy nyíltabb, igazi autóversenyzés, ahol benne van a pakliban, hogy összeakadnak, kilökik egymást stb. (mondjuk 90-es évek)Cristiano Ronaldo írta: Azért mert régen életveszélyes ócska szekerekkel versenyeztek...akkor már az férfias sport?
Behalok ezen a torzult szemléleten...
A nagyDrake írta:http://www.f1-live.hu/f1-hirek/a-renaul ... ozbenjart/
Már megy a rinyálás,hihetetlen.Remélem a Merci és a Ferrari is megvétózza a javaslatot,azt akkor cseszhetik.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 28., péntek 11:08
HozzászólásSzerző: Cristiano Ronaldo » 2014. február 28., péntek 10:59
Azért mert régen életveszélyes ócska szekerekkel versenyeztek...akkor már az férfias sport?
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. február 28., péntek 10:47
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. február 22., szombat 12:01
Az nem semmi, öregem...
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 22., szombat 10:58
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem