HozzászólásSzerző: BLaZE » 2014. február 28., péntek 11:06
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 28., péntek 11:05
Nem, igazából én azt nem értem, hogy ilyen 15-16 éves tehetségeket miért nem tudunk leigazolni a Castillába? Most, hogy a másodosztályban vannak, simán jó lenne nekik fejlődni.Cristiano Ronaldo írta:wZoLee7 írta:17 éves...3 év múlva pont jó lesz a Barcának...Perez mehet nyilatkozni, hogy...Ezt elk...uk, nem kicsit, nagyon
Minden kicsit is tehetséges srácnak a Realba kellene igazolnia mondjuk 16 és 18 éves kor között?
Ez kicsit túlzás lenne. Egy átlag szurkernek vannak néha durván ésszerűtlen elvárásai.
Szóval nem hiszem, hogy perez el...t volna bármit.
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. február 28., péntek 10:59
HozzászólásSzerző: Cristiano Ronaldo » 2014. február 28., péntek 10:54
wZoLee7 írta:17 éves...3 év múlva pont jó lesz a Barcának...Perez mehet nyilatkozni, hogy...Ezt elk...uk, nem kicsit, nagyon
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. február 28., péntek 10:50
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. február 28., péntek 10:24
Hát ha a Real komolyabban be se jelentkezik érte, nyilván nem.15 millió nem kevés pénz egy 17 évesért. Amúgy nem értem az ilyeneket... A legjobb horvát játékos a Realban játszik és ez őt nem motiválja, hogy oda kerüljön?
Mindenesetre a Barca B-be igazolás akár még rosszul is elsülhet, én mindig is szerencsésebbnek tartottam a fokozatos és átgondolt karrierépítést (ekkora beharangozás mellett én eddig nem nagyon emlékszek sikertörténetre, akinek ez igazán bejött volna, ráadásul a Barca most is kénytelen kölcsönadni a legnagyobb tehetségeit, szóval ...)!Úgysem lesz soha akkora spíler, mint Modric
-----------------------------------------------------------------
Vagy igen. 16 évesen BL meccsen szerepelni csak jelent valamit.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 28., péntek 10:23
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. február 28., péntek 10:13
A Barca saját nevelései mindig is hűségesek maradnak a klubjukhoz.jugokatalán.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 28., péntek 9:49
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 28., péntek 8:39
Vagy igen. 16 évesen BL meccsen szerepelni csak jelent valamit.Úgysem lesz soha akkora spíler, mint Modric
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 28., péntek 8:01
Hát pont, hogy elég durván nagy tehetség a srác... Perez megszerezhette volna a Castillába egy évre. Utána meg felhoztuk volna a nagy csapatba...nmate írta:Úgysem lesz soha akkora spíler, mint Modric, megy a levesbe
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 28., péntek 2:06
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 28., péntek 1:58
Kinek a helyen fog jatszani? Nevrol ismeros, de talan egyszer ha lattam jatszani, akkor TKP poszton volt. Tudna valaki bovebben meselni rola?petzricsi írta:Halilovic post
HozzászólásSzerző: petzricsi » 2014. február 28., péntek 1:16
Halilovic postThiago11 írta:Sanlehiék már kint vannak tárgyalni és ha minden igaz már a megállapodás is megvan.Realista24 írta:Halilovic is egyre közelebb a katalánokhoz, B csapatba vinnék. Hát a tököm tele van, ha ezt elcseszik Pérezék. A srácnak lejár a szerződése (legalábbis tavaly augusztusban még úgy volt), olcsón hozható lenne.
Remélem beválik a srác. Az biztos, hogy tehetséges a srác, remélem be fog válni.
Habár először legyen meg a transzfer, a vezetés bebizonyította, hogy képesek mindent elcseszni.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. február 27., csütörtök 23:12
HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2014. február 27., csütörtök 23:08
Sanlehiék már kint vannak tárgyalni és ha minden igaz már a megállapodás is megvan.Realista24 írta:Halilovic is egyre közelebb a katalánokhoz, B csapatba vinnék. Hát a tököm tele van, ha ezt elcseszik Pérezék. A srácnak lejár a szerződése (legalábbis tavaly augusztusban még úgy volt), olcsón hozható lenne.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 27., csütörtök 20:44
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 27., csütörtök 19:56
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 27., csütörtök 17:35
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. február 27., csütörtök 16:33
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem