RaúlRealMadrid írta:Az AS Monaco megegyezett Radamel Falcaoval, João Moutinhoval és Carlos Tévezel. (Irja a L'Equipe)
Azért nagy lenne...
Ha ez így alakul,lesz egy két nagy meccs a PSG és a Monaco között.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 19., vasárnap 14:54
RaúlRealMadrid írta:Az AS Monaco megegyezett Radamel Falcaoval, João Moutinhoval és Carlos Tévezel. (Irja a L'Equipe)
Azért nagy lenne...
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 19., vasárnap 14:47
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 19., vasárnap 14:33
Pont! :-)Casso írta:Mondjuk akárki jön nem adnám vissza egy könnyen Iker helyét. Küzdjön csak meg érte. Amit a szezon első felében leművelt az kritikán aluli volt. Nagyon elkényelmesedett.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 19., vasárnap 14:31
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. május 19., vasárnap 14:30
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 19., vasárnap 14:28
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. május 19., vasárnap 14:07
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 19., vasárnap 13:51
Céronaldonal elszakadt a cérna.Ez igaz.De Mounal sztm nem ez történt.Tudatosan szóratta ki magát,ezzel is jelezve,ne számítsatok rá hogy maradok....Mou mindig ilyen volt, a Portoban, a Chelseaben, az Internél is és itt sem fog megváltozni, én kedvelem benne azt, hogy őszinte és kimondja a véleményét, ha valami nem tetszik. Az meg, hogy kiállították, istenem, elszakadt nála a cérna, ahogyan CR-nél is. Ennyi erővel akkor CR hibája is volt, hogy elvesztettük a kupát... de már megint vitatkoztok.![]()
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. május 19., vasárnap 13:50
Szinte hihetetlen mennyire hasonló a szitu a citynél történtekhez, ott is a kupavereség után bajnokság vége előtt elküldték Mancinit aki szintén összeveszett csomó játékosával és most ez a sors vár Joséra is.Gerr90 írta:Ezt erősen kétlem, de nem bánnám, főleg most, hogy a Castilla sem eshet már ki.karesz46 írta:a Marca szerint holnap Mou tavozik, a maradek ket mecsre Toril lesz a mester.
Eljöhetne Jesé ideje is végre.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 19., vasárnap 13:49
Szerintem ki fogunk kapni a Sociedadtól. Mi hozzáállásunk úgyis 0, ők meg a BL-ben akarnak indulni, ráadásul hazain is lesznek. Úgyhogy már most látom, hogy ha lehetőséget kap 1-2 új arc, (már ha Toril lesz az edző) akkor lesz itt oltás, hogy mekkora flop az összes, mert a csapat 90% telibe fogja szarni az egészet.karesz46 írta:habar sztem az is jo lenne ha mardna, a Sociedadtol kikapnank, ok indulhatnanak a Blbe(szimpatikusabbak a Valencianal), azutan pedig menesztenek ZSozet.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 19., vasárnap 13:46
Mikor? 2éve? Ő róla már rég lemondtunk szerintem. Nem is olyan nagy zsugás a spanyol. Viszont lehet lesz egy szép pünkösdi ajándékunk. Remélem magától távozik és abra-papa leteszi érte a stexet.De valószinű közös megegyezés lesz és ingyen távozik. Legalább láthatjuk Jesét is a nagycsapatban az utolsó két meccsen, CR ugyis el lesz meszelve.RaúlRealMadrid írta: lehet, hogy lecsúsztunk Silvaról, pedig volt róla is hír...
HozzászólásSzerző: karesz46 » 2013. május 19., vasárnap 13:45
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 19., vasárnap 13:42
Ha ez bekövetkezik remélem, hogy pár játékos a tartalékból kap lehetőséget a 2 meccsenkaresz46 írta:a Marca szerint holnap Mou tavozik, a maradek ket mecsre Toril lesz a mester.
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 19., vasárnap 13:40
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 19., vasárnap 13:38
Ezt erősen kétlem, de nem bánnám, főleg most, hogy a Castilla sem eshet már ki.karesz46 írta:a Marca szerint holnap Mou tavozik, a maradek ket mecsre Toril lesz a mester.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 19., vasárnap 13:33
HozzászólásSzerző: karesz46 » 2013. május 19., vasárnap 13:33
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 19., vasárnap 13:18
Az incidens már a játékoskijáróban történt...ateeemadrid írta:a kép alapján én azt szűrtem le, hogy ez már a kupa elvesztése után történt, és ez még nem az volt, amit meccs közben mondott.valószínűleg nem függ össze a kupa elvesztése azzal, hogy ha az edződet kiállítják a 70. percben 1-1nél és nélküle kell lejátszanod még vagy háromnegyed órát, nem tud segíteni, tanácsokat adni, irányítani stb...
egyébként nyilván számít az edző jelenléte, de nélküle is simán hozható lett volna a meccs, nem tőle függött ez most, hanem a helyzetkihasználástól.
sok hülyesége van a mi drága Josénknak, de ez a vereség szerintem semmiképp sem az ő nyakába varható.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. május 19., vasárnap 13:14
a kép alapján én azt szűrtem le, hogy ez már a kupa elvesztése után történt, és ez még nem az volt, amit meccs közben mondott.valószínűleg nem függ össze a kupa elvesztése azzal, hogy ha az edződet kiállítják a 70. percben 1-1nél és nélküle kell lejátszanod még vagy háromnegyed órát, nem tud segíteni, tanácsokat adni, irányítani stb...
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 19., vasárnap 13:13
Mou mindig ilyen volt, a Portoban, a Chelseaben, az Internél is és itt sem fog megváltozni, én kedvelem benne azt, hogy őszinte és kimondja a véleményét, ha valami nem tetszik. Az meg, hogy kiállították, istenem, elszakadt nála a cérna, ahogyan CR-nél is. Ennyi erővel akkor CR hibája is volt, hogy elvesztettük a kupát... de már megint vitatkoztok.Csabi írta: valószínűleg nem függ össze a kupa elvesztése azzal, hogy ha az edződet kiállítják a 70. percben 1-1nél és nélküle kell lejátszanod még vagy háromnegyed órát, nem tud segíteni, tanácsokat adni, irányítani stb...
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem