HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. május 19., vasárnap 14:07
Szerencsétekre nem vagyok Real Madrid játékos , de tuti ,hogy megeresztettem volna egy nyilatkozatott Ramos heléyben ,hogy : Úgy éreztük , hogy nincs edzőnk (úgye válaszul José "nincs csapatom" nyilatkozatára) . Tökéletesen cserben hagyta a csapatot a döntő pillanatban. Nem mintha akkora fájdalom lenne elveszíteni a király kupát de ÍGY ?!! Othhon az Atletico ellen ilyen hozzá állással...Szerintem tökéletesen átadta ez a meccs az egész szezonunkat. A nagy Josénak sikerült 1 év alatt romba döntenie 2 év munkáját. Ha lenne benne gerinc maradna,hogy helyrehozza, de hálistennek nincs és távozik.A sors fintora ,hogy csóri lopez pont "olyasmi" gólt kapott a hosszabbításban ami miatt "hivatalosan" Casillas száműzve lett...Persze ezzel nem hibáztatom Lopezt a szememben egy isten a csávó.
CR hibázott és gusztustalanul viselkedett, de ő az aki ha megöl egy embert a pályán akkor se szólhatunk neki semmit, neki köszönhejtük ,hogy áprilisig partiban voltunk egyáltalán.
Ancelotti egy jó edző de szerintem most nem ő lenne a legjobb megoldás hanem heynkess...vagy egy váratlan Zidane-+1 legenda páros.Elkéne kezdeni tudatosan építkezni, de hát mi vagyunk a Real Madrid ezért jöjjenek a színtiszta madridista Aguerok, akik ugye megfognak dögleni a mezért........nem a játékosaink tudásával van a baj...mert bár vannak hiányosságok akkor is jobb keretünk van majdnem az összes európai topp csapatnál. A baj a hozzáállással van.