HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 26., szerda 20:33
Toky:
Persze,egy nyilvánvaló és átlátható edzőbuktatás az rájuk nézve eléggé problémás lett volna,egyszerűbb volt ezt sumákban a háttérben megtenni,ahogy egyébként nagyon nagy valószinűség szerint zajlott is. CSak JM rájött és megbüntette őket.
Az meg hogy Raul nem nyilatkozott ilyent,vagy iker,az semmit sem jelent,miért kellett volna, csak akkor igaz ha ők ezt lenyilatkozzák? Nem hinném. Az a fránya megvezethető logikám meg biztos cserben hagyott,de tudod előbb hiszem ezt el JM-nak mint nekik. Ha az a büntetés nem lett volna jogos,kiverték volna a dilit,de ramos egy hét múlva újra visszakerült,valószinű ő elnézést kért,mig Iker nem......mehetett a kettőjük harca.
Nehogy azt hidd iker vagy ramos ellen vagyok,ramos a jelenlegi kedvenc játékosom,de ebben a sztoriban,bocs de nem tudok melléjük állni,mert csak az nem látja át mi lehetett aki nem akarja.
Raulról meg az volt meg nekem, hogy JM első dolga a vele való beszélgetés volt,majd raul elköszönt. Te szerinted biztos megkérte hogy had nyilatkozza le,hogy raul maga ment el,de közben kirúgta.....aha,ez kézenfekvő,egy ekkora ikonnál.
Egyszerű ez,mint az 1X1....elmondhatta hogy nem lesz kezdő,jogosan.....raul pedig ezt nem fogadta el. Ez a sztori ennyi.
Rault IS elküldték.....guti szerint. Persze......végül is guti magára nézve nevezeti igy,de nem egészen igy korrekt. Ez a történet kiforgatása.
Bocs ha nem tudom veled együtt utálni JM-ot,de nekem nincsen miért.....köszönet neki,hogy visszahozta azt,hogy még nézhetem a BL-t most is. Erre más lehet nem lett volna képes.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.