Érdekes, kipengetnek 15 misit egy ilyen fiatal gyerekért, aki a legjobb esetben is 2-3 év múlva lehet ott a tűz közelében, és még az tse biztos, hogy bevállik...viszont kh-t nem képesek venni évek óta, mert puyol lehozza..
fuck logic.
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. február 28., péntek 10:59
HozzászólásSzerző: Cristiano Ronaldo » 2014. február 28., péntek 10:54
wZoLee7 írta:17 éves...3 év múlva pont jó lesz a Barcának...Perez mehet nyilatkozni, hogy...Ezt elk...uk, nem kicsit, nagyon
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. február 28., péntek 10:50
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. február 28., péntek 10:24
Hát ha a Real komolyabban be se jelentkezik érte, nyilván nem.15 millió nem kevés pénz egy 17 évesért. Amúgy nem értem az ilyeneket... A legjobb horvát játékos a Realban játszik és ez őt nem motiválja, hogy oda kerüljön?
Mindenesetre a Barca B-be igazolás akár még rosszul is elsülhet, én mindig is szerencsésebbnek tartottam a fokozatos és átgondolt karrierépítést (ekkora beharangozás mellett én eddig nem nagyon emlékszek sikertörténetre, akinek ez igazán bejött volna, ráadásul a Barca most is kénytelen kölcsönadni a legnagyobb tehetségeit, szóval ...)!Úgysem lesz soha akkora spíler, mint Modric
-----------------------------------------------------------------
Vagy igen. 16 évesen BL meccsen szerepelni csak jelent valamit.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 28., péntek 10:23
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. február 28., péntek 10:13
A Barca saját nevelései mindig is hűségesek maradnak a klubjukhoz.jugokatalán.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 28., péntek 9:49
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 28., péntek 8:39
Vagy igen. 16 évesen BL meccsen szerepelni csak jelent valamit.Úgysem lesz soha akkora spíler, mint Modric
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 28., péntek 8:01
Hát pont, hogy elég durván nagy tehetség a srác... Perez megszerezhette volna a Castillába egy évre. Utána meg felhoztuk volna a nagy csapatba...nmate írta:Úgysem lesz soha akkora spíler, mint Modric, megy a levesbe
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 28., péntek 2:06
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 28., péntek 1:58
Kinek a helyen fog jatszani? Nevrol ismeros, de talan egyszer ha lattam jatszani, akkor TKP poszton volt. Tudna valaki bovebben meselni rola?petzricsi írta:Halilovic post
HozzászólásSzerző: petzricsi » 2014. február 28., péntek 1:16
Halilovic postThiago11 írta:Sanlehiék már kint vannak tárgyalni és ha minden igaz már a megállapodás is megvan.Realista24 írta:Halilovic is egyre közelebb a katalánokhoz, B csapatba vinnék. Hát a tököm tele van, ha ezt elcseszik Pérezék. A srácnak lejár a szerződése (legalábbis tavaly augusztusban még úgy volt), olcsón hozható lenne.
Remélem beválik a srác. Az biztos, hogy tehetséges a srác, remélem be fog válni.
Habár először legyen meg a transzfer, a vezetés bebizonyította, hogy képesek mindent elcseszni.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. február 27., csütörtök 23:12
HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2014. február 27., csütörtök 23:08
Sanlehiék már kint vannak tárgyalni és ha minden igaz már a megállapodás is megvan.Realista24 írta:Halilovic is egyre közelebb a katalánokhoz, B csapatba vinnék. Hát a tököm tele van, ha ezt elcseszik Pérezék. A srácnak lejár a szerződése (legalábbis tavaly augusztusban még úgy volt), olcsón hozható lenne.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 27., csütörtök 20:44
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 27., csütörtök 19:56
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 27., csütörtök 17:35
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. február 27., csütörtök 16:33
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 27., csütörtök 13:33
Nem jelent semmit.Neymaral is kötött a klub elvileg...ha jöl emlékszem az immár kesze-kusza,kibogozhatatlan sztorira...Erről a gyerekről azt hittem,hogy a Real már kötött vele valamilyen előszerződést.Talán itt is olvastam tavaly nyáron,hogy Modricnak sikerült meggyőzni Őt.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 27., csütörtök 13:16
Próbálkoztak Pérezék, de még nem sikerült. Illetve abban látok esetleg hibát, hogy az akkori hírek szerint ingyen akartuk, mivel lejár a szerződése.Drake írta:Erről a gyerekről azt hittem,hogy a Real már kötött vele valamilyen előszerződést.Talán itt is olvastam tavaly nyáron,hogy Modricnak sikerült meggyőzni Őt.
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem