Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 28., péntek 21:34

Az olympiakos már tovább jutott? varjunk még azzal.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 28., péntek 11:30

Ezt röviden ùgy mondják, hogy kedvenc csapatodnak szurkolj, és ne más csapat ellen... A baj az, hogy mindíg voltak és lesznek is gyerekes emberek. Persze viccelődni lehet, de sokan komolyan is gondolják azt amit mondanak...
Akkor,kedves géci,nem értem mit vagy felháborodva ha a barca játékosok,szurkolók oltják a realt.Akkor miért nem foglalkozol a saját csapatunkal,ahogy azt nekem leírtad.Mert ugyan is,ha elovastad mit írtam,kissé jogom volt felháborodni.Ha én ezért gyerekes vagyok,akkor az mindenki,ha felemeli a szavát,mikor a realt ócsárolják.Ugyan úgy te is...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 27., csütörtök 21:11

csak én vélem felfedezni, hogy ez el és nem becsúszás? mondjuk, akkor se értem minek két lábbal dobbantott oda. :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 27., csütörtök 21:06

wZoLee7 írta:
gyönyörű...nálam be is fejezné a karrierjét, padra se nevezném, nyáron meg vigyék a fenébe
Gondolom ugyan ezt mondtad akkor is, amikor CR kaszalta el Bale-t edzesen.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 27., csütörtök 20:48

gyönyörű...nálam be is fejezné a karrierjét, padra se nevezném, nyáron meg vigyék a fenébe

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 27., csütörtök 20:07

petiamadridista írta:Nem kéne itt másokkal foglalkozni.
szépen csendben nyerni kell a meccseket, és év végén örülni saját csapatunk sikerének!
Nem másokat megszólva, hanem a Madridot dicsőítve, ha úgy alakulnának a dolgok!
Ez az "Urak klubja" viselkedjenek a szurkolók is úgy. Sokkal nehezebb úriembernek maradni ha te ülhetsz a lovon, de akkor kell a leginkább annak lenni!!
Ehhez tartsuk magunkat kedves madridista társaim!
Ezt röviden ùgy mondják, hogy kedvenc csapatodnak szurkolj, és ne más csapat ellen... A baj az, hogy mindíg voltak és lesznek is gyerekes emberek. Persze viccelődni lehet, de sokan komolyan is gondolják azt amit mondanak...

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. február 27., csütörtök 17:34

Nem kéne itt másokkal foglalkozni.
szépen csendben nyerni kell a meccseket, és év végén örülni saját csapatunk sikerének!
Nem másokat megszólva, hanem a Madridot dicsőítve, ha úgy alakulnának a dolgok!
Ez az "Urak klubja" viselkedjenek a szurkolók is úgy. Sokkal nehezebb úriembernek maradni ha te ülhetsz a lovon, de akkor kell a leginkább annak lenni!!
Ehhez tartsuk magunkat kedves madridista társaim!

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 27., csütörtök 17:33

A továbbjutás már pipa. Visszavágón mehet a B csapat. Utána meg kaphatnánk egy Chelsea-t, esetleg a Bayernt :)
Jó formában van a csapat, ha Bl-t akarnak nyerni mindenkit meg kell tudni verni, ha a Bayernt idén sem tudjuk, akkor mind1 mikor esünk ki. Legalább lehetne a bajnokságra koncentrálni. Persze ez az én véleményem, de a Bayern nagyon simán fogja 1-2 hónap múlva vezetni a bajnokságát, kipihentek lesznek minden bl meccsre, míg a Madridnak keményen fog kelleni küzdeni végig.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. február 27., csütörtök 17:13

morientes: Érdekes jelenség ez: 2012-ben mi hallgattuk, hogy minden egyes poszton erősebb a Madrid, és 4-et kapunk meg hasonlók...
A középpályát leszámítva ez így is volt; ami pedig a 4-t jelenti, nos vélhetően nem az "értelmesebbik felétől" olvastál ilyet ezen a fórumon! :hmmm: Hozzáteszem azt sajna soha nem tudjuk meg, hogy mi lett volna itt a Bernabeuban, ha nincs előtte hétvégén az a ki-ki meccses, mindent eldöntő El Clásico a spanyol bajnokságban! Abban az évben papíron és a teljesítmény alapján is a legjobb CSAPAT voltunk egész Európában (mint ahogy a visszavágón is), Mou-nak, a németek koncentrációjának (illetve főleg Neuer) és a balszerencsének hála ennek ellenére nem mi jutottunk a döntőbe, de a Sors és a Jóisten ezután valahol igazságot szolgáltatott azzal, hogy nem nyerhettétek meg a 2012-es döntőt hazai pályán! :)

Ami a tavalyi és a jelenlegi helyzetet illeti; fordult a kocka és CSAPATKÉNT 2013-ban messze /mindenki/, idén pedig még pár lépéssel mindig előttünk és a világ előtt jártok, de EGYÉNILEG 1-2 posztot (kapus, szélső hátvédek, kkp.) leszámítva most is jobb és minőségibb ez a Real Madrid! Aztán, hogy ez eredményekben is kiütközik-e majd és igazolják-e a fiúk az már egy más kérdés, mindenesetre sokat mondó volt Lahm múltkori nyilatkozata, melyben kiemelte a Real Madridot és a velünk való esetleges párharc pikánsságát! Számomra egyébként a tavalyi Bayern tetszetősebb és jóval dinamikusabb, keményebb volt, mint ez a mostani Pep féle katalán mix!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 27., csütörtök 16:46

Realista24 írta:
Ha neked a "nyálfej" a "margit" meg a "sírós buzi" csak optimista,nem gusztustalan,ha felétek ezt csak így le lehet írni,akkor jól van.Itt azért ez nem megy.Remélem kiveri azt a peraszt a csürhét valaki,ha nem mi majd más...
Itt nem ez megy, erre bevágsz egy paraszt csürhét :lol: :lol: epic

Be lehet fejezni.
. Bauern Pöbel akartam,vagyis csodálatos csapatot,elnézést....befejeztem :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 27., csütörtök 16:36

Ha neked a "nyálfej" a "margit" meg a "sírós buzi" csak optimista,nem gusztustalan,ha felétek ezt csak így le lehet írni,akkor jól van.Itt azért ez nem megy.Remélem kiveri azt a peraszt a csürhét valaki,ha nem mi majd más...
Itt nem ez megy, erre bevágsz egy paraszt csürhét :lol: :lol: epic

Be lehet fejezni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 27., csütörtök 16:33

mia san mia írta:morientes: Érdekes jelenség ez: 2012-ben mi hallgattuk, hogy minden egyes poszton erősebb a Madrid, és 4-et kapunk meg hasonlók...
Most a mi oldalunkon lett néhány ember túlzottan optimista. De azért a tavalyi szezon alapján ez talán nem is annyira meglepő.
Ez pont az amit beszéltünk privátban. :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. február 27., csütörtök 16:28

lehet Mandzu megy a nyáron az Arsenalhoz és odaszóltak neki... más értelmes magyarázat nem nagyon van erre..... :coffee:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 27., csütörtök 16:27

Realista24 írta:
előbb utóbb mindenkit le kell győznöd
Nem értek egyet, sosem értettem ezt a logikát.
Bőven el lehet kerülni a nagyokat.
Például egy Barca-Bayern párosítás után már csak az egyik nagy riválist kellene legyőzni. Továbbjut a Barca, megkapják a görögöket, akik veszett módon nekik mennek és végül a döntőben felnyársaljuk őket.
Nyilvan jo erzes lenne visszavagni a Dortmundnak, a Bayernnek, Mou csapatat elintezni es a Barcanak is megmutatni ki a legjobb Spanyolorszagban. En se felek egyik csapattol se, ha mindenki maxon teljesit, akkor barkit megverhetunk, viszont barmikor kozbejohet egy jogtalan kiallitas, megpattano loves, elete meccset jatszo csatar. Arrol nem is beszelve, hogy ket nehez BL meccs kozott (itt a negyeddontore gondolok), lesz egy Sociedad elleni meccsunk is idegenben. Most is milyen jo, hogy a Schalke elleni visszavagon nem kell megszakadjunk es nyugodtan keszulhetunk/tartalekolhatunk a hetvegi clasicora. Amig lehet, kapjuk csak a leggyengebbet, ha pedig ugy alakul hogy egy eroset kapunk, igyis ugyis meg kell oket verni.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 27., csütörtök 16:16

Realista24 írta:
előbb utóbb mindenkit le kell győznöd
Nem értek egyet, sosem értettem ezt a logikát.
Bőven el lehet kerülni a nagyokat.
Például egy Barca-Bayern párosítás után már csak az egyik nagy riválist kellene legyőzni. Továbbjut a Barca, megkapják a görögöket, akik veszett módon nekik mennek és végül a döntőben felnyársaljuk őket.
Ez természetesen igaz.Én arra gondoltam hogy előbb-vagy utóbb de találkozunk velük nagy valószínűség szerint.
A másik;ami nem nyír ki,erősebbé tesz,tehát egy bayern skalpal lenne csak igazán önbizalom... :D De megértem ha más,máshogy gondolkodik.Mert az is logikus ahogy Te,vagy Peti érvel...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. február 27., csütörtök 16:15

mia san mia írta:Ami pedig a két csapatot illeti: Nagyon érdekes lenne a párharc. Tekintve, hogy Pep még feljebb tolta a védelmi vonalunkat, biztosan lennének olyan szituációk amikor a gyors emberek a védelmünk mögé tudnának kerülni.
De a pálya közepén Modric zseniális idénye ide vagy oda, szerintem miénk lenne a dominancia.
A széleken a védők feladata lenne egészen érdekes és fontos, hiszen egyik oldal sem engedheti meg, hogy terület maradjon a szélső védők fellépése nyomán. Hisz mindkét csapat remek szélsőkkel rendelkezik.
Szerintem ha mindkét csapat eljut a négy közé, akkor az UEFA összesorsol minket. Talán most a lehető legnagyobb párharc lenne és az elődöntőben mégiscsak két meccs lenne.. Aztán kitudja, lehet minket lesimáz a PSG a következő körben..

mia san mia
Kedvenc csapatod: Bayern München

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. február 27., csütörtök 16:13

Ami pedig a két csapatot illeti: Nagyon érdekes lenne a párharc. Tekintve, hogy Pep még feljebb tolta a védelmi vonalunkat, biztosan lennének olyan szituációk amikor a gyors emberek a védelmünk mögé tudnának kerülni.
De a pálya közepén Modric zseniális idénye ide vagy oda, szerintem miénk lenne a dominancia.
A széleken a védők feladata lenne egészen érdekes és fontos, hiszen egyik oldal sem engedheti meg, hogy terület maradjon a szélső védők fellépése nyomán. Hisz mindkét csapat remek szélsőkkel rendelkezik.

mia san mia
Kedvenc csapatod: Bayern München

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. február 27., csütörtök 16:09

morientes: Érdekes jelenség ez: 2012-ben mi hallgattuk, hogy minden egyes poszton erősebb a Madrid, és 4-et kapunk meg hasonlók...
Most a mi oldalunkon lett néhány ember túlzottan optimista. De azért a tavalyi szezon alapján ez talán nem is annyira meglepő.
Ez pont az amit beszéltünk privátban. :)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 27., csütörtök 16:07

dannen írta:
morientes írta:kinyílt a csipa nagyon...lehet lassan gombolni a bőrgatyeszt,és finoman megfordulni mert jövünk... :coffee:
tegnap is olvastam már itt olyat, hogy térdelhet egész európa előttünk. jók vagyunk, de mi szükség van erre? megaláztunk egy kellemetlenül gyenge schalkét és akkor már hirtelen jöhet nekünk egész európa :roll: hihetetlenül irritál ez a viselkedés. legyen egészséges önbizalom, de semmi okunk az ilyen kijelentésekre..
Engem a triplázós hsz-ek vágnak földhöz :lol: :lol:
Nagyon messze vagyunk még, a szezon tegnap kezdődött. Első akadály letudva.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. február 27., csütörtök 16:07

dannen írta:
morientes írta:kinyílt a csipa nagyon...lehet lassan gombolni a bőrgatyeszt,és finoman megfordulni mert jövünk... :coffee:
tegnap is olvastam már itt olyat, hogy térdelhet egész európa előttünk. jók vagyunk, de mi szükség van erre? megaláztunk egy kellemetlenül gyenge schalkét és akkor már hirtelen jöhet nekünk egész európa :roll: hihetetlenül irritál ez a viselkedés. legyen egészséges önbizalom, de semmi okunk az ilyen kijelentésekre..
adom. Azért ez a Schalke nagyon-nagyon gyenge volt. Annyi területünk volt mint még BL-ben soha. Nem vagyunk esélytelenek egy Bayern elleni párharcban sem, de tudni kell helyén kezelni a dolgot. Önbizalom lehet, kell, de semmi több. Face-en mi mehet? Ha még úton út félen itt is ez megy..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára adamzz 2014. február 27., csütörtök 16:07-kor.

Vissza: