Daniel Carvajal - 2
Re: Daniel Carvajal - 15
Nagyon remélem, hogy mihamarabb kapunk pontos diagnózist, hogy mennyit kell kihagynia. Remélem maximum a Malaga ellen nem fog Carlo rendelkezésére állni, akkor is azért, mert pihentetni akarjuk..
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem semmi teljesítmény kell ahhoz,hogy egy első éves saját nevelésű hátvéd sérülés gyanús eseténél több ezer drukker kapjon a szívéhez...
Örülök ,hogy végre ez a poszt is megoldódni látsztszik, már csak a herceg hiányzik és teljes a kezdő....
:Đ
Örülök ,hogy végre ez a poszt is megoldódni látsztszik, már csak a herceg hiányzik és teljes a kezdő....
:Đ
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Ramos-Varane-Pepe-Marcelo védelem lesz szerintem,ha Carvajal kidőlne a classicóra,de reméljük a legjobbakat.
Ramos azért pár évet lehúzott a jobboson szóval vészmegoldásnak csak ő lenne a legjobb.
Nacho is ott van még egyébként,aki szerintem az eddigi meccseken ügyes volt igaz főleg középen játszva,védekezésben szerintem ő is megtudná oldani a jobb oldalt,persze a támadás része már más kérdés lenne.
De szorítsunk Carvajalnak,hogy rendben legyen!
Ramos azért pár évet lehúzott a jobboson szóval vészmegoldásnak csak ő lenne a legjobb.
Nacho is ott van még egyébként,aki szerintem az eddigi meccseken ügyes volt igaz főleg középen játszva,védekezésben szerintem ő is megtudná oldani a jobb oldalt,persze a támadás része már más kérdés lenne.
De szorítsunk Carvajalnak,hogy rendben legyen!
Ancelotti: Carvajal should be back in 2-3 days.
Ancelotti: Varane received a knock; I don't think he has any problems.
Ancelotti: Varane received a knock; I don't think he has any problems.
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hamarabb lesz szerintem Ramos jobboson mint Varane, de jobban örülnék, ha nem lenne komoly baja CarvajalnakwZoLee7 írta:az pedig egy laza 3 hetes pihenő...viszont Varane tud jobb oldalon játszani
-
k!ll3rcsöcs
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
Szerintem is boka, de nem tűnik komolynak. Jövő hétvégén pihen egyet, aztán rendben is lesz
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
az pedig egy laza 3 hetes pihenő...viszont Varane tud jobb oldalon játszani
- LeagueofLesbians
- Kedvenc játékosaid: Raúl
valaki írja le pontosan mi történt, mert már félig aludtam és már hordágyon vitték le a visszajátszást meg nem igazán fogtam fel.
[FIFA WORLD]
ilyen szerencsétlen mozdulatot bakker... hihetetlen... és pont, amikor a legnagyobb szükség lenne rá...
remélem nem komoly és csak hirtelen nézett ki ilyen rosszul.
remélem nem komoly és csak hirtelen nézett ki ilyen rosszul.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Egyből színt vitt a játékba, sajna a másik oldalt siralom volt nézni, azok a "beadások"...
Rendben van a srác, egyértelmű, hogy neki kell kezdeni a fontosabb meccseken, Arbeloa pedig jobb, ha Marcelót helyettesíti baloldalt, ott legalább van több jó megmozdulása. A hazaadásból szerencsére nem lett nagyobb gond, egy pillanatra megállt bennem az ütő.
Remélem ott lesz majd Brazíliában is, nem lehet annyira fogalmatlan VdB...
Rendben van a srác, egyértelmű, hogy neki kell kezdeni a fontosabb meccseken, Arbeloa pedig jobb, ha Marcelót helyettesíti baloldalt, ott legalább van több jó megmozdulása. A hazaadásból szerencsére nem lett nagyobb gond, egy pillanatra megállt bennem az ütő.
Remélem ott lesz majd Brazíliában is, nem lehet annyira fogalmatlan VdB...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
újra fel kell hoznom. annak ellenére, hogy volt egy hajmeresztő megoldása, nagyon remélem, hogy véglegesen kezdőbe játssza magát és a fontos meccseken rá fog számítani ancelotti. keményen de szabályosan játszik és támadásban jelenleg ő a legjobb a szélsőhátvédeink közül.
hát próbál kockáztatni, nem azt az alibi játékot tolja, szerencsére ez csak javulni fog nála, ahogy telik az idő, nem lesz ezzel probléma.Dan_P írta:persze. félre ne érts, nem úgy gondoltam, hogy bár előrejátékban lenne olyan jó, mint arbeloamorientes írta: Azóta van előrejáték a jobb oldalon,mióta visszahoztuk...![]()
Csak annyi, hogy gyakrabban van rossz passza, mint védelmi hibája.
most is az Elche ellen amit Arbeloa leművelt a baloldalon támadás címszó alatt
nagyot fogtunk Carvajallal, nagyon kellett ő ide és neki is jót tett az az 1 év a Leverkusenben.
tavaly azért az az Arbeloa - Essien duó jobbhátvédbe... még ha Essien mindent meg is tett, ami tőle telt az azért nagyon komoly volt néha
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Betudom a fiatalságának.De végre azt látom hogy van egy emberünk arra a hiányposztra,ahová értelmes embert Salgado óta igazolni nem tudtunk,és aki hosszú évekig szolgálhatja még a klubot...persze. félre ne érts, nem úgy gondoltam, hogy bár előrejátékban lenne olyan jó, mint arbeloa :mrgreen:
Egyébként van igazság a mondandódba,de sztm ezt kinövi majd.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

persze. félre ne érts, nem úgy gondoltam, hogy bár előrejátékban lenne olyan jó, mint arbeloamorientes írta:Azóta van előrejáték a jobb oldalon,mióta visszahoztuk...Dan_P írta:előre játékban néha hibázik, de elég jó húzás volt a visszahozatala...
- morientes
Azóta van előrejáték a jobb oldalon,mióta visszahoztuk...Dan_P írta:előre játékban néha hibázik, de elég jó húzás volt a visszahozatala...
LEGIO PATRIA NOSTRA

előre játékban néha hibázik, de elég jó húzás volt a visszahozatala...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Alba, Arbeloa, Piqué, Ramos, Albiol, Juanfran, Xmorientes írta:Hát majd a világbajnokunk,meg az a szerencsétlen Juanfran kimegy...Carvajal megy egyre jobb, stabil, Bale-lel kell összeszoknia még jobban. Simán mehetne vébére valóban, de hát tudjuk ki mást néz.Aztán meg majd szépen a 8 közt jönnek majd haza...
X=Bartra * Montoya / Azpikuléta
X <> Carvajal
Nem illik.
- morientes
Hát majd a világbajnokunk,meg az a szerencsétlen Juanfran kimegy...Carvajal megy egyre jobb, stabil, Bale-lel kell összeszoknia még jobban. Simán mehetne vébére valóban, de hát tudjuk ki mást néz.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
nincs ebben furcsa szerintem..a brazil nagyon messze van magától..vannak villanások, de aztán visszaesik, lesérül meg mittoménmorientes írta:Bármilyen furcsa ezt kimondani, de mostanában jobb teljesítményt hoz le mint Marcelo.És itt nem a tegnapi meccsre gondolok.
Természetesen a brazil jobb játékos,de az figyelemre méltó hogy Carvajal hogy tud fejlődni meccsről-meccsre...
Carvajal megy egyre jobb, stabil, Bale-lel kell összeszoknia még jobban. Simán mehetne vébére valóban, de hát tudjuk ki mást néz.
Nem illik.