HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. február 27., csütörtök 1:57
hát meglepően sima ez a nyolcaddöntő, nem gondoltam volna, hogy a 8 párharcból csak egy egyikben lesz hazai győzelem, és azt sem, hogy hatan is nyernek idegenben.
a bayern, psg, real, dortmund négyes teljességgel kizárt, hogy innen kiessen, nekünk is maximálisan a kezünkben van a dolog, de kevésbé érzem lezártnak azt a párharcot, mint az előbb említett négyet, leginkább itt van sajnos a meglepetés szele, még ha halványan is.
a másik 3 csata még nyitott, a milan jól játszva kapott ki otthon, ha így játszanának madridban is, simán lehet hosszabbítás vagy továbbjutás, benne van, habár az atletico nyilván esélyesebb.
a chelsea valószínűleg azért behúzza otthon, de ott még azért nem dőlt el, amúgy is sorszerű lenne, ha teszem azt drogba bólintana egyet a stamford bridge-n.
a mu-olympiacos párharc pedig talán a legélesebb, biztos vagyok benne, hogy otthon a mu nekiugrik keményen a görögöknek, kérdés, mennyire fogja bírni a nyomást manchesterben a görög gárda.
ha nem rúg gólt az olympiakos, akkor nagyon meleg lehet, de szerintem egy góllal lerendezik, négyet csak nem kapnak.
ha mi továbbjutunk, akkor titeket, a bayernt, a chelseat és a psg-t szeretném elkerülni, a többit igazából le kellene győznünk.
egy ilyennel már elégedett lennék :
barca - atletico/milan
chelsea - dortmund
real - psg
bayern - mu/olympiacos