Egy JÓ formában lévő Benzemát én is elnézegetnék.numberone1 írta:ja es Benzi is, ezt elfelejtettem.

Abban igazat adok, hogy túlságosan deffenzív a kp.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 18., csütörtök 15:45
Egy JÓ formában lévő Benzemát én is elnézegetnék.numberone1 írta:ja es Benzi is, ezt elfelejtettem.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. április 18., csütörtök 15:44
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 18., csütörtök 15:13
Realista24 írta:Szinte tökéletes, csak egy franciával van kevesebb benne :ĐÁlomcsapatom.
ja es Benzi is, ezt elfelejtettem.numberone1 írta:
Modric nekem hianyzik a kezdobol. Az alonso-Pogba-Vidal harmas tulsagosan is deffenziv lenne.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 18., csütörtök 15:11
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 18., csütörtök 15:06
Én meg nagyon.Mert amikor azt írtám kurvára jó volna nekem ha itt lenne, pont arra gondoltam hogy kurvára nem lenne lenn jó,csak elfeljtettem odatenni ilyen izé,jelet..Balel kapcsolatosan kicsit szkeptikus vagyok...
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 18., csütörtök 15:04
Modric nekem hianyzik a kezdobol. Az alonso-Pogba-Vidal harmas tulsagosan is deffenziv lenne.Casso írta:Álomcsapatom.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 18., csütörtök 15:02
Szinte tökéletes, csak egy franciával van kevesebb benne :ĐÁlomcsapatom.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 18., csütörtök 15:00
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 18., csütörtök 14:58
Elég valószinű. Kloppnak én is jobban örülnék, de Götzéhez hasonlóan, szerintem idén még nem lépnek Dortmundból.Adamo írta:ez mar ennyire biztosnak tunik, hogy ha Mou megy, akkor Ancelotti jon ?
HozzászólásSzerző: Adamo » 2013. április 18., csütörtök 14:49
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 18., csütörtök 14:47
Felolem fejleszhetjuk a Jose altal honositott szerkezetet ha kivesszuk a falabuakat es helyettuk kreativabbakat teszuk be. ha Modricot fel toljak a tamado harmadba, es mogotte Vidal lesz a kapocs Alonso meg a vedelem elott,DM es Higu helyett kreativabb emberek kezdenek, akkor tolem meg hivhatjuk barmilyen formacionak is. Bar addig zavarjuk el Higut es DM-t amig Ancelotti nem lat bennuk esetleg fantaziat mint Lavezziben.madridronie írta:
A tervek szerint Perez az új edzőtől (Ancelotti) elsősorban azt várja, hogy a Mou-féle projectet továbbfejlessze és ne lerombolja azt; ezt támasztják alá a szóban forgó nevek és Karanka valószínű maradása is (Ancelotti-Karanka duó)! Egész biztos lesznek változások, változtatások az új edzővel, de alapvetően a stílus szerintem marad (gyors, vertikális támadások); ellenben remélhetőleg az előadás módja és a tálalás kedvesebb lesz a szemnek és bővül a repertoár is!
A kerdes, h mi megtudjuk adni neki ezt a szabadsagot?Az nem irányítói poszt, hanem TKP. Oda bizony inkább futni, és átlőnni kell. Ezen a poszton nyomta az Aranylabdás Kaká is, és Bale is sokszor tűnik fel itt mostanában a Tottenhamben.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 18., csütörtök 14:38
Ja, mert kb az a Spurs taktikája... Játszunk Balera majd ő belövi. Arra a posztra viszont egy rohadt kreatív, technikás játékos kell nem egy idióta, aki lőni akar minden szögből. A TKP-nak tudtommal az a szerepe, hogy minél eredményesebb támadjon(a csapattal együtt) és nem az, hogy lődözzön. Arra ott van CR. Az aranylabdás Kakát meg ne hasonlítsd már egy Bale-hez... Az meg, hogy futni kell... Ha kontrázunk, amúgy meg jól üresbe mozgós sokat helyezkedő játékos kell, aki felállt védelemmel ellen se szarik maga alá. Bale, akkor lenne megoldás, ha kontráznánk tovább... Akkor is szélre.ericco írta:Az nem irányítói poszt, hanem TKP. Oda bizony inkább futni, és átlőnni kell. Ezen a poszton nyomta az Aranylabdás Kaká is, és Bale is sokszor tűnik fel itt mostanában a Tottenhamben.Kerlon írta:dafuq?
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 18., csütörtök 14:33
Az nem irányítói poszt, hanem TKP. Oda bizony inkább futni, és átlőnni kell. Ezen a poszton nyomta az Aranylabdás Kaká is, és Bale is sokszor tűnik fel itt mostanában a Tottenhamben.Kerlon írta:dafuq?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 18., csütörtök 14:22
dafuq?ericco írta:Ha jön Ancelotti, szerintem a 433-t fogja ismét gyémántban nyomatni, valahogy így:
-------------------iker--------------------
carvajal---ramos---varane----marcelo
------------------xabi--------------------
--------vidal/pogba------mocric--------
----------------bale/özi------------------
--------agüero/karim--------CR7------
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. április 18., csütörtök 14:17
A tervek szerint Perez az új edzőtől (Ancelotti) elsősorban azt várja, hogy a Mou-féle projectet továbbfejlessze és ne lerombolja azt; ezt támasztják alá a szóban forgó nevek és Karanka valószínű maradása is (Ancelotti-Karanka duó)! Egész biztos lesznek változások, változtatások az új edzővel, de alapvetően a stílus szerintem marad (gyors, vertikális támadások); ellenben remélhetőleg az előadás módja és a tálalás kedvesebb lesz a szemnek és bővül a repertoár is!Ha igazolunk egy kozepso kozeppalyast mondjuk egy Vidalt es Modricot feljebb toljuk akkor neki marcsak jobbszelen marad hely. Gondolom ha jonne egy Ancelotti, akkor valoszinuleg jatszatna Modricot, Vidalt es Alonsot is egyszerre.
Szoval nem nagyon lesz a kp-n egy szabadon mozgo hely.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. április 18., csütörtök 14:14
Khedirát hozzácsapni, és elégedett vagyok2013.04.18, 10:59 - Játékoskeringő
Az El Confidencial szerint Higuaín, Kaká és Adán után Callejón és Di María is csatlakozott azok táborához, akiktől egy jó ajánlat esetén megválna a vezetőség.
Mondjuk talán jót tenne egy rivális, ösztönözné az átigazolásokban.2013.04.18, 13:12 - Pérez egyedüli induló lesz
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 18., csütörtök 14:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 18., csütörtök 14:12
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 18., csütörtök 14:02
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 18., csütörtök 12:41
Jelenlévő fórumozók: 35 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem