Mondjuk Mourinhoval is simán hoztuk volna ezt a meccset....
0-1-re
Szép volt! Hala Madrid!
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2014. február 26., szerda 23:43
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 26., szerda 23:40
bekkelnek, de azpikiléta, esetleg a vénember cole ellen azért lehet keresnivaló. illetve az önbizalma is mehet most szépen felfeléRemy írta: Chelsean kívül bárki ellen jó lehet. Egyedül a kék bekkelnének, és azzal megfoghatnák a támadóinkat.
HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. február 26., szerda 23:38
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 26., szerda 23:34
Chelsean kívül bárki ellen jó lehet. Egyedül a kék bekkelnének, és azzal megfoghatnák a támadóinkat.Anis írta: és ahogy valaki írta, egyre inkább megalapozott hogy Bale jó (jobb) lehet a BL-ben.
kíváncsi vagyok a köv körben bárki ellen aki már jobb lesz mint a Schalke mire megy.
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. február 26., szerda 23:32
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 26., szerda 23:29
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 26., szerda 23:29
Meg talán abban más, hogy mi merünk kapura lőni. A barca ezt soha nem tette meg, legalábbis nem annyiszor, ahányszor alkalmuk lett volna rá. Mondjuk akkor kevesebb gólja lett volna Messinek, és több másnak...Sierra írta:Azért akárki akármit mond, ez a mai játék kicsit hasonlított a "csúcsbarca" játékára, ami ilyen 2008-2010-ig ment, magabiztos labdatartás, magabiztos középpályásokkal, rengeteg mélységi passz, rövid passzos játék, nagyon sok kidolgozott helyzet, és villámgyors támadások, emlékszem én erre a Barcára még, az nagyon adta, minden egyes passzukban ott volt a veszély, még ha az a kp-n is volt. Na én ilyennek láttam ezt a mai Madridot, talán annyiból más, hogy kevesebbet passzolgatunk a középpályán, de a lényege szerintem ugyanaz.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 26., szerda 23:29
Egy jó dolog volt a Mourinho csapatban, ami idén is megvan: minél előbb eljutni labdaszerzés után az ellenfél kapujáig. És döntő tényező, hogy nálunk nem robotok játszanak, hanem korszakos zsenik.Matt009 írta:A csúcsbarca is dögunalom volt, A mi csapatunk nem volt az. Ez a nagy különbség.Sierra írta:Azért akárki akármit mond, ez a mai játék kicsit hasonlított a "csúcsbarca" játékára, ami ilyen 2008-2010-ig ment, magabiztos labdatartás, magabiztos középpályásokkal, rengeteg mélységi passz, rövid passzos játék, nagyon sok kidolgozott helyzet, és villámgyors támadások, emlékszem én erre a Barcára még, az nagyon adta, minden egyes passzukban ott volt a veszély, még ha az a kp-n is volt. Na én ilyennek láttam ezt a mai Madridot, talán annyiból más, hogy kevesebbet passzolgatunk a középpályán, de a lényege szerintem ugyanaz.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 26., szerda 23:28
ez jogos. Jó megállapitás.A csúcsbarca is dögunalom volt, A mi csapatunk nem volt az. Ez a nagy különbség.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. február 26., szerda 23:27
Nem tudhatjuk,mit hoz a jövő,lehet,hogy újra elbukunk,sőt,akár még kupa nélkül is maradhatunk,de szerintem,ha ez így marad,és állandósítani tudjuk ezt a szintet,ezt a formát,ezt a szenvedélyt,és a játékosok így ki tudják szolgálni a egymást,akkor az lesz a csúcs. A csúcsra járatott Madrid. Amit ma láttunk,az az etalon. Ha ezt így meg tudjuk tartani,és ilyen szinten fogjuk űzni a focit,akkor szép évek elé nézünk.Azért akárki akármit mond, ez a mai játék kicsit hasonlított a "csúcsbarca" játékára, ami ilyen 2008-2010-ig ment, magabiztos labdatartás, magabiztos középpályásokkal, rengeteg mélységi passz, rövid passzos játék, nagyon sok kidolgozott helyzet, és villámgyors támadások, emlékszem én erre a Barcára még, az nagyon adta, minden egyes passzukban ott volt a veszély, még ha az a kp-n is volt. Na én ilyennek láttam ezt a mai Madridot, talán annyiból más, hogy kevesebbet passzolgatunk a középpályán, de a lényege szerintem ugyanaz.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. február 26., szerda 23:26
A csúcsbarca is dögunalom volt, A mi csapatunk nem volt az. Ez a nagy különbség.Sierra írta:Azért akárki akármit mond, ez a mai játék kicsit hasonlított a "csúcsbarca" játékára, ami ilyen 2008-2010-ig ment, magabiztos labdatartás, magabiztos középpályásokkal, rengeteg mélységi passz, rövid passzos játék, nagyon sok kidolgozott helyzet, és villámgyors támadások, emlékszem én erre a Barcára még, az nagyon adta, minden egyes passzukban ott volt a veszély, még ha az a kp-n is volt. Na én ilyennek láttam ezt a mai Madridot, talán annyiból más, hogy kevesebbet passzolgatunk a középpályán, de a lényege szerintem ugyanaz.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. február 26., szerda 23:25
Ma pedig abszolút szürke volt, ha csak a kp-t nézem ott is volt nála jobb, DM személyében, ott volt ha kellett a védelemben, támadások nagy százalékában szintúgy, ha lőtt volna egy gólt, akkor nálam elviszi a meccs embere címet, de mivel a támadók ilyen összhangban és jól teljesítettek így valaki érdemli meg szerintem.El Unico írta:de szerintem ma (is) MODRIC volt a legjobb. És tudjátok miért
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. február 26., szerda 23:23
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. február 26., szerda 23:20
Sebaj,nálam akkor is ő volt a legjobbModric a legjobb játékosunk. Ez tény és való. Ma is nagy király volt. De vannak meccsek, amikor őt elhalványítják páran. Ma ez történt.
HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. február 26., szerda 23:18
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 26., szerda 23:18
csabi* írta:és a harmadik varaneR.M.C.F írta: Ramos és pepe: A világ legjobb védői.....top3 a kettő.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. február 26., szerda 23:17
és a harmadik varaneR.M.C.F írta: Ramos és pepe: A világ legjobb védői.....top3 a kettő.

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. február 26., szerda 23:16
Modric a legjobb játékosunk. Ez tény és való. Ma is nagy király volt. De vannak meccsek, amikor őt elhalványítják páran. Ma ez történt.de szerintem ma (is) MODRIC volt a legjobb. És tudjátok miért? Mert egyszerűen ő az az ember,aki annyira hiányzott ebből a szerkezetből. Minden támadás át megy rajta,kéri,fordul,ragad hozzá a labda. Összeköti a támadósort a védelemmel,rengeteget futott ma is.
Szóval nálam megint ő volt a legjobb,a középpálya előtt le a kalappal. Minden labda eljutott a támadósorig,ők pedig befejezték.
Modric>Benzema>Bale>C.Ronaldo>Carvajal. Valami ilyesmi a sorrend nálam.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 26., szerda 23:12
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 26., szerda 23:10
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem