Jó de ki nem?Matt009 írta: A PSG-t is idevenném. Nem lesz könnyű meccs az. Ők is telibekúrtak egy német csapatot.

PSG nem vészes, egy top Pepe-Ramos leveszi Ibrát, a többi meg szobadísz a svédhez képest.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 26., szerda 23:34
Jó de ki nem?Matt009 írta: A PSG-t is idevenném. Nem lesz könnyű meccs az. Ők is telibekúrtak egy német csapatot.
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. február 26., szerda 23:32
meg ott van a híres monaco-deportivo 8-3, de szerintem nem egy meccsre gondolt, hanem az egész sorozat alatt lőtt gólok számáraSzerintem a barca rúgott 7 et egyszer,de lehet tévedek.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. február 26., szerda 23:30
A történelem során értettem a legtöbb rúgott gólt egy BL szezonban. Csoportban rúgtunk 20 körül, most 6-ot. Gondolom a rekord valahol 30 környékén lehet.R.M.C.F írta:pheco írta:Azt nem tudja valaki, hogy mennyi a legtöbb csapatként szerzett gól egy BL szezon alatt? Ugye a csoportban rekordot döntött a csapat, könnyen meg lehet az egészre nézve szerintem.
Szerintem a barca rúgott 7 et egyszer,de lehet tévedek.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. február 26., szerda 23:19
A PSG-t is idevenném. Nem lesz könnyű meccs az. Ők is telibekúrtak egy német csapatot.ikarus93 írta:BM,Chelsea,Barca kivül bárki jöhet. Majd őket a 4-be.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 26., szerda 23:16
pheco írta:Azt nem tudja valaki, hogy mennyi a legtöbb csapatként szerzett gól egy BL szezon alatt? Ugye a csoportban rekordot döntött a csapat, könnyen meg lehet az egészre nézve szerintem.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. február 26., szerda 23:07
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. február 26., szerda 23:07
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2014. február 26., szerda 23:06
szbence írta:Miért dőlt romba? Megvan az idegenben lőtt gól és nem is kapott ki a csapata... Romba akkor dőlt volna ha kikapnak de nem kaptak nekik ez tökéletes eredmény nem véletlenül csalták el az utolsó 20 percet.Csabi írta:álljunk meg egy percre és röhögjünk mourinho ezredszer is rombadőlő futballfelfogásán.
HozzászólásSzerző: szbence » 2014. február 26., szerda 23:04
Miért dőlt romba? Megvan az idegenben lőtt gól és nem is kapott ki a csapata... Romba akkor dőlt volna ha kikapnak de nem kaptak nekik ez tökéletes eredmény nem véletlenül csalták el az utolsó 20 percet.Csabi írta:álljunk meg egy percre és röhögjünk mourinho ezredszer is rombadőlő futballfelfogásán.
HozzászólásSzerző: Munki_ » 2014. február 26., szerda 23:04
őszintén szólva, ha nem lennék real szurker, 4-nél kinyomtam volna a meccset. ez nem bl...Nem szívesen izgulnál végig egy Real Madrid - Olyimpiakos meccset Te sem, ugye?
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 26., szerda 23:02
Ha a Chelsea nyer otthon, meglepne ha nem őket kapnánk...MyStiQ írta:Ha lehetne egy kérésem, akkor a Bayern München, Barcelona, Chelsea triót kerüljük el még egy körig... Most jöjjön a Dortmund, Atletico Madrid/AC Milan, Olympiakos/MU vagy PSG közül valamelyik.
HozzászólásSzerző: Takesz » 2014. február 26., szerda 23:01
Nem szívesen izgulnál végig egy Real Madrid - Olyimpiakos meccset Te sem, ugye?Munki_ írta:komoly negyeddöntők várhatóak, ha a united is vhogy hozza otthon.
HozzászólásSzerző: kodo » 2014. február 26., szerda 23:01
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. február 26., szerda 22:59
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. február 26., szerda 22:58
azért túlzásokba se kell esni... nagyon kellett ő ide... nagyon-nagyon...Sierra írta:nyomorult egy ember.Csabi írta:álljunk meg egy percre és röhögjünk mourinho ezredszer is rombadőlő futballfelfogásán.![]()
annyira örülök, hogy eltakarodott innen.
HozzászólásSzerző: Munki_ » 2014. február 26., szerda 22:56
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. február 26., szerda 22:55
nyomorult egy ember.Csabi írta:álljunk meg egy percre és röhögjünk mourinho ezredszer is rombadőlő futballfelfogásán.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. február 26., szerda 22:50
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 26., szerda 22:47
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. február 26., szerda 22:42
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem