nagyon nagy forma, ja...ez most egy kupánkba került.RaúlRealMadrid írta:![]()
![]()
![]()
![]()
Ez nagyon jó!!!![]()
Nagyon nagy forma...

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 19., vasárnap 12:52
nagyon nagy forma, ja...ez most egy kupánkba került.RaúlRealMadrid írta:![]()
![]()
![]()
![]()
Ez nagyon jó!!!![]()
Nagyon nagy forma...
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. május 19., vasárnap 12:50
mint ha nem lett volna rohadtul igaza... van, amikor ez a viselkedés nem helyénvaló, de ez az apróbb beszólás szerintem a minimum volt annak a mocskos senkiházinak.vannak akik szerint ez vicces és hatalmas forma mourinho, szerintem meg real madridhoz nem illő viselkedés amit folyamatosan leművel/leművelt a portugált. kinek mi tetszik.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 19., vasárnap 12:42
Ha meg ezt az utat járná be a klub,akkor meg jönne a fanyalgás,hogy de istenem hát ez a Real Madrid,minek erőltetjük a nevesincs emberkéket....Egyre inkább azt tartom, hogy tehetségek kellenek és nem sztárokat. Meglehet venni most is Vidalokat: a tehetségek meg vannak. Vagy bejön vagy nem, de nekem ez egy jobb út, mint ultraegokkal bajmolódni. Bár nem lehet de ha rajtam múlna a mostani csapat nagy részét elhajtanám a fenébe.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. május 19., vasárnap 12:07
Sajnos szerintem egyértelmű, hogy a katalánokhoz fog menni, egyértelműen az jön le a hírekből, hogy a brazil őket preferálja. Nem nagyon tudunk mást csinálni, rá kell állni Balera, ha ő sem jön, akkor pedig jöhet Reus. Az ilyen özil-dm vonalhoz képest mindegyik óriási előrelépés lenne.Érdekes hír ez a Neymaros dolog...kíváncsi leszek, hogy mi sül majd ki belőle.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. május 19., vasárnap 11:20
Inkább fogalmazunk úgy, hogy nagyon komoly keretük van, talán az egyik. Azért nem csapat, mert csapatként egyenlőek a nullával, jó formán. Így nem lehet a legerősebb csapatuk, maximum keretük. Jó játékosok vannak ott egyénileg, viszont egységben megbuknak. A megoldás egy edző, aki gatyába tudja rázni a srácokat és egy olyan játékot eszel ki, ami fekszik a játékosoknak, a csapatnak.RaúlRealMadrid írta:A City nem tud csapatként játszani... és sajnos az arabok rájöttek, hogy Mancini sz@r. Ha pedig vesznek egy épkézláb menedzsert, aki összeteszi őket, akkor elég komoly sikereket is elérhetnek. Nagyon komoly csapatuk van, talán Angliában az övék a legerősebb.
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 19., vasárnap 10:54
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 19., vasárnap 10:53
HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 19., vasárnap 10:41
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 19., vasárnap 10:24
Már ez is 17 millával több, mint amit eredetileg fizetni akartak a Santosnak (a kivásárlási ár pedig nem 45, hanem 65 milla a Santos elnöke szerint is, aki egyébként még nagyon is vár a közeljövőben egy bomba Madridi ajánlatot)!A Barcelona 17 millió eurót ajánlott Neymarért és ezzel állítólag célegyenesben vannak.A Santos azért hajlandó elfogadni ezt az összeget,mert Neymar kijelentette,hogy csak a Barcelonába hajlandó szerződni.Azért 17 millió ezért a gyerekért aprópénz...
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 19., vasárnap 10:13
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 19., vasárnap 10:12
Nincs miről beszélni...Drake írta:Neymar kijelentette,hogy csak a Barcelonába hajlandó szerződni.
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. május 19., vasárnap 9:49
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. május 19., vasárnap 9:28
HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 19., vasárnap 9:02
gerzsoooo írta:Neymar ugye saját nevelés de Madridi kitérővel érkezett
HozzászólásSzerző: gerzsoooo » 2013. május 19., vasárnap 8:58
Szerintem nálunk ez az általános probléma. Miért nem merünk egyszer azt mondani igen tehetségek, sajátnevelések... Nem kell mindig mindent. Ez amióta Perez és a galaktikus "őrület" van azóta tart. Ha megnézed az általad felsorolt játékosok milyen árakon kerültek a klubjukba akkor 200 millió negyedéből meg vagy... Neymar ugye saját nevelés de Madridi kitérővel érkezett, Vidal 12.5 millio, Verratti 12 millio, Falcao az egyetlen akiért nagy összeget fizettek.na hát perezék remélem nem ezt az elvet fogják követni. nem jobb játékosokat kell venni, hanem JÓKAT. ha drágák? és? inkább adjunk 50-60milliót egy MINŐSÉGI csatárért mint kétszer 20at két olyanért akikkel csak többen vagyunk. szintet kell lépni, emelni kell a színvonalat, nem a keretetbővíteni.
falcao, neymar, vidal, carvajal, verratti. öt ember. ez kb kétszáz millió. engem nem érdekel.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. május 19., vasárnap 8:51
Szóval ugyanúgy járna, ha ide kerülne, mintha maradna a popóján.mert nincs mögötte csapat, csak másik 10játékos, remélem érted mire gondolok.
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. május 19., vasárnap 8:44
Ha mondjuk odamegy Pellegrini, es megkapja ugyanazt a turelmet amit Mancini (nem is ertem gecc hogy hogy hagyhattak eddig az olaszt), akkor vele peldaul biztos tobbre mennek...RaúlRealMadrid írta:
A City nem tud csapatként játszani... és sajnos az arabok rájöttek, hogy Mancini sz@r. Ha pedig vesznek egy épkézláb menedzsert, aki összeteszi őket, akkor elég komoly sikereket is elérhetnek. Nagyon komoly csapatuk van, talán Angliában az övék a legerősebb.
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 18., szombat 22:38
A City nem tud csapatként játszani... és sajnos az arabok rájöttek, hogy Mancini sz@r. Ha pedig vesznek egy épkézláb menedzsert, aki összeteszi őket, akkor elég komoly sikereket is elérhetnek. Nagyon komoly csapatuk van, talán Angliában az övék a legerősebb.Galacticos írta:pedig de.Remy írta:pedig nincs szar csapat mögötte.
mert nincs mögötte csapat, csak másik 10játékos, remélem érted mire gondolok.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 18., szombat 21:43
pedig de.Remy írta:pedig nincs szar csapat mögötte.
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 18., szombat 21:10
Ritkán játszott ő az idén csatárt. Szinte mindig KPt játszik a Cityben. Azon a poszton az idei 12 gól szép teljesítmény. Tavaly pedig 23at rúgott. Meg ő tavaly a bajnokságot eldöntő ziccert bevágtaRemy írta:Csak annyira jó lenne látni, hogy Agüero azokat a lekezelt labdákat utána be is vágja kapuba. Csatár létére alig van gólja, pedig nincs szar csapat mögötte.
Jelenlévő fórumozók: 31 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem