a két nagy név (cascada és tyler) jól beégtek.

az ukránokban meg mit láttak ?

byealextől pedig szép ez a 10. hely ahhoz képest, ami várható volt. :-)
jövőre bari lacikát!

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 19., vasárnap 0:44
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 19., vasárnap 0:42
Hát igen 1 évre elég para a 30 kredit. Ugye 30 kredit/félév az ajánlott. De tuti nem csapnak ki. Miért is tennék? Nálunk akkor csapnak ki, ha egy tárgyat harmadszor vettél fel és akkor sem sikerül a vizsga, vagy pedig az ötödik vizsga nem sikerül. De szerintem egy kérelemmel még ez is orvosolható.___Samy___ írta:jah bocs, azt hittem félévről van szó
így viszont nem tudom a dolgot, mert ugye a 30 kredit két félévre levetítve elég neccesre jön ki
a felsőoktatásnál ezen van a hangsúly manapságMeg amúgy szerintem aki fizet annak csak örülnek!
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. május 19., vasárnap 0:40
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 19., vasárnap 0:33
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. május 19., vasárnap 0:33
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 18., szombat 18:41
a felsőoktatásnál ezen van a hangsúly manapságMeg amúgy szerintem aki fizet annak csak örülnek!
HozzászólásSzerző: filatáska » 2013. május 18., szombat 17:54
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 18., szombat 17:41
én is fizetős vagyok, de még nem csaptak ki azért, mert nem volt meg a 30 kreditem egy félévben, szóval ettől nem kell félnifilatáska írta:Egyetemista madridista társaim!Lenne egy kérdésem!
Adott egy egyetemista, költségtérítéses szakon. Ha ez az ember nem ér el egy évben minimum 30 kredtitet akkor átdobják saját költségesre! Igaz?!
Az én kérdésem most jön!
Mi van azzal, aki már eleve saját kötlséges szakon van, és így nem ér el egy adott évben minimum 30 kreditet? Azt ugye már nem bírják átdobni saját költségre. De van vmi más szankció? Esetleg ki bírják dobni az egyetemről ezért? (számomra ez nem lenne logikus)![]()
Vagy a mostani egyetemi rendszerben csak akkor lehet kidobni valakit, ha 3/3 tárgyfelvétel-re se sikeról egy tantárgy?
Sajnos nem úgy sikerült az évem, ahogy elterveztem, közbejött néhány dolog!
És bocsánat a tudatlanságomért, bízom benne valaki felvilágosít!
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 18., szombat 13:45
Szépen kiosztottad.realmadridfan írta: ...
Nem hangzik rosszul... :-)Tádám írta:egy ezres.Nzedge írta:
Mennyibe van az újság?
De kb. 15 oldal van csak a Galaktikusokról. :-)
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2013. május 18., szombat 13:43
Marci77 írta:Bocs a dupláért,
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. május 18., szombat 13:40
egy ezres.Nzedge írta:
Mennyibe van az újság?
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 18., szombat 13:38
Mennyibe van az újság?Marci77 írta:
Én is pont buszjegyet akartam venni a haveromnak az újságosnál,mikor megláttam . Majdnem oda...Casso írta:Egyszerűen sírhatnékom támad mikor a legújabb FFT újság e-havi kiadására nézek. Mindenkinek ajánlom megvásárlásra. (Galaktikusokról van szó)![]()
Jó volt olvasni,szép emlékeket idézett fel :-)
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. május 18., szombat 13:35
+1 jó lenne'shutterisland írta:egyébként (bár tudom, hogy ez javaslatok topic, csak itt van szó róla) egy eb-n fellelhető "dünhöngő" jellegű topic adná.
egy moderálás-mentes topic a tabuknak és feszültségek levezetésére, amit csak a regisztrált tagok láthatnának.![]()
Én is pont buszjegyet akartam venni a haveromnak az újságosnál,mikor megláttam . Majdnem oda...Casso írta:Egyszerűen sírhatnékom támad mikor a legújabb FFT újság e-havi kiadására nézek. Mindenkinek ajánlom megvásárlásra. (Galaktikusokról van szó)
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. május 18., szombat 13:25
HozzászólásSzerző: filatáska » 2013. május 18., szombat 12:26
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. május 18., szombat 0:57
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 18., szombat 0:53
na ez most nem lenne rossz...'shutterisland írta:egyébként (bár tudom, hogy ez javaslatok topic, csak itt van szó róla) egy eb-n fellelhető "dünhöngő" jellegű topic adná.
egy moderálás-mentes topic a tabuknak és feszültségek levezetésére, amit csak a regisztrált tagok láthatnának.![]()
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 18., szombat 0:51
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 17., péntek 21:17
hatalmas. de hisz ő megmondta, 1 hét és leakaszt egy rakás szerkesztőt.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem