Jól hallottam, hogy legyökerezted a Real játékosait?Tádám írta:Itt vannak amúgy a vidik, nézzétek meg az Arbelóásat, érdekes...![]()

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. március 1., szombat 12:46
Jól hallottam, hogy legyökerezted a Real játékosait?Tádám írta:Itt vannak amúgy a vidik, nézzétek meg az Arbelóásat, érdekes...![]()
HozzászólásSzerző: Tádám » 2014. március 1., szombat 12:29
Realista24 írta:44 eurórealistahuni írta:És mennyibe fájt a jegy a meccsre, ha nem vagyok túl indiszkrét?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 1., szombat 12:10
44 eurórealistahuni írta:És mennyibe fájt a jegy a meccsre, ha nem vagyok túl indiszkrét?
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 1., szombat 11:31
Nem kicsit... Mùltkor az asszony leállt velem vitázni amikor mondtam neki, hogy mennyien vannak egy Madrid meccsen... Nem akarta elhinni, hogy ennyi ember fér be egy stadionba, mert hát, hogy az mennyi ember meg ilyenekcsabi87 írta:Kicsit durca lehet a stadion környéke meg úgy az egész körités ami a BL összecsapásokat illeti...Főleg ha az ember Magyarországról látogat el egy ilyen meccsre.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. március 1., szombat 10:45
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. március 1., szombat 10:30
HozzászólásSzerző: Tádám » 2014. március 1., szombat 9:41
csabi87 írta:Köszönjük a beszámolót a meccsről!
Biztos nagyon jól éreztétek magatokat!
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. március 1., szombat 9:34
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 27., csütörtök 22:11
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. február 27., csütörtök 22:05
A román digisport már hivatalosnak nyilvánítja. Hátha...![]()
![]()
Részvétem.Fél herémet adnám ha ez igaz lenne.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 27., csütörtök 21:56
HozzászólásSzerző: dr.who » 2014. február 27., csütörtök 21:37
van rá esély:)h3x0r írta:Az Astra elnoke, Ion Niculae ma talalkozott Adrian Thiess uzletemberrel (gondolom o szponzoralja az egeszet).dr.who írta:A roman sportsajtó szerint a nyáron sor kerül egy barátságos mérkőzésre szeretett csapatunk és az astra giurgiu között bukarestben...az időpontot még nem egyezték meg,de valószínű,hogy augusztus 14-dikén kerülne rá sor....már napok óta voltak róla hírek,de nem hittem nekik,de most úgy néz ki hogy összejön.....ha így lesz,akkor mindenképpen ott leszek a mecsen,ritkán játszanak mecset ilyen közel hozzám.
Thiess azt nyilatkozta, hogy a Barca utan (ok 2012-ben voltak), a Realt is elhozzak Bukarestbe. Olyan szerzodest fognak alairni, mint a barca eseteben is, vagyis az elso csapatbol 8 jatekosnak szerepelnie kell.
dr.who, akkor lehet hogy talalkozunk is
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 27., csütörtök 21:32
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 27., csütörtök 21:28
Az Astra elnoke, Ion Niculae ma talalkozott Adrian Thiess uzletemberrel (gondolom o szponzoralja az egeszet).dr.who írta:A roman sportsajtó szerint a nyáron sor kerül egy barátságos mérkőzésre szeretett csapatunk és az astra giurgiu között bukarestben...az időpontot még nem egyezték meg,de valószínű,hogy augusztus 14-dikén kerülne rá sor....már napok óta voltak róla hírek,de nem hittem nekik,de most úgy néz ki hogy összejön.....ha így lesz,akkor mindenképpen ott leszek a mecsen,ritkán játszanak mecset ilyen közel hozzám.
HozzászólásSzerző: dr.who » 2014. február 27., csütörtök 21:11
HozzászólásSzerző: arni26 » 2014. február 27., csütörtök 21:04
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. február 27., csütörtök 17:38
Azért ahhoz képest, hogy milyen nehéz idők járnak Spo.-ra, mindenki szépen, nagyban stadionépítésben van (bár valahol érthető, mindig is az építőiparba menekült az ország)!De visita a La Peineta
Maqueta del futuro estadio del Atlético de Madrid
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 26., szerda 20:33
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 26., szerda 19:33
Előfordult vkp poszton úgy a rómába mint az interbe,csak azért mertem felhozn,kissé humoros formában....de alapvetően hátvéd igen.Kerlon írta:Sámuel beton középső védő és Vidiccel fogják a beton védelmet alkotni, míg Casemiro bohóckodik eggyel előttük.Az internél meg érik a beton kp, Samuel-Casemiro,mögöttük khv-be Vidic,sztm bajnokok lesznek...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 26., szerda 18:25
Sámuel beton középső védő és Vidiccel fogják a beton védelmet alkotni, míg Casemiro bohóckodik eggyel előttük.Az internél meg érik a beton kp, Samuel-Casemiro,mögöttük khv-be Vidic,sztm bajnokok lesznek...
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem