'shutterisland írta:
azért korábban, mikor lópez god mode-ban tolta, nem egyszer volt aktív részese a győzelmeknek bravúrokkal (bár akkoriban több dolga is volt) szerintem egyértelműbb volt a szituáció, de szerintem iker is összekapta magát, és lópez sem hozza a földöntúli formát.
most Lopeznek pl milyen földöntúli formában kéne védenie... ? 2014ben 3 gólt kaptunk... meg lehet nézni őket...
se Lopez, se Casillas nem csinál semmi extrát, mert nem tudnak mit csinálni, amit kell lehozzák, 1-1 komolyabbnak nevezhető védés talán van és ennyi...
viszont Lopezt meg láthattuk az előző szezonban meg most ősszel is mikre képes és hányszor húzta ki a szarból a Realt ilyen rövid idő alatt is... én még ilyen formában lévő kapust, mint ami Diego volt az előző tavaszi szezonban... na én olyat még nem láttam... még közelében se volt hozzá senki mostanában.
én Lopezhez most nem nyúlnék, pedig nálam a foci 2002ben kezdődött Ikerrel és Ronaldoval, akikhez azóta csak 1-2 ember ért fel (bár Ronaldohoz egy se), de jelenleg Ikernek a BLben meg a Kupában is a padon kéne üldögélnie, örüljön, hogy ezeket megkapta és ezeket is csak a neve miatt.
lehet most neki bizonyítani, itt lesz a BL, a Kupa döntő, talán a bajnokságban is kap pár meccset a BL meg a Kupa miatt és mivel del Bosqué Ikert fogja nyomatni ott lesz a VB is, hogy bizonyíthasson.
mutassa meg ki a legény a háznál és kerüljön vissza a Real kezdőjébe, lesz rá bőven lehetősége az elkövetkező időszakban, ha meg nem él vele a neve alapján ne kerüljön vissza a kezdőbe.
bizonyítsa be megint, hogy ki is az az Iker Casillas, mindenki akkor lenne a legboldogabb, ha ő lenne a kezdő megint, de most ezért küzdenie kell elég erőteljesen és majd meglátjuk, hogy mihez is kezd ezekkel az elég nagy lehetőségekkel.