Rayo Vallecano S.A.D. 2009-2010, 1. szezon (fm10)
Munkanélküliként kezdtem így keveredtem a Rayo kispadjára. Időben csatlakoztam hozzájuk szóval, bari meccseket, előszezont tudtam kedvem szerint alakítani. Igazolásokat direkt nem említettem, mert pénz az természetesen nincs semmire meg fizetésekre is sokkal többet költött a csapat, mint lehetett volna szóval még azon is kellett faragja.
Amikor elvállaltam a munkát nagyon naív voltam, mert azt hittem/ gondoltam, hogy jók leszünk a legjobb ötbe kerülni és ha idén nem is, akkor jövőre simán feljutunk. Teltek a hónapok és sajnos jött az igazság, hogy egy szutyok, amit összeraktam egy kupac valamiből...csalódás lett az egész év sikerült 11. helyen végezni szerencsére!!!! Szezon közben sokkal rosszabban is álltunk. A csalódást keltő év után természetesen elszerettem volna, hagyni a klubbot, de végül úgy döntöttem, hogy vagy kirúgnak, mert nem teszek le semmit az asztalra (vezetőség elégedett a 11. hellyel) vagy ha törik ha szakad, de feljuttatom őket az első osztályba.
Tabella
Játékosok teljesítménye
Ezt sem sikerült begyűjteni
Szezon közben pedig sikerült leülnöm Ghána kispadjára....hát ez a szezon a csalódás éve. Máj. 5-ig kellett leadni a VB-re utazó keretet. (23fő) Máj. 1-én összeállítottam a keretet, sérültek ki, "legjobb" játékosok be, legyen elég játékos a megfelelő posztokra stb. Máj. 5. jön az üzenet, hogy adjam le az utazó keret névsorát. Elfogadtam, bele se néztem, hisz "4" nappal előtte állítottam össze...Az első csoportmeccs előtt kiderült, hogy a legnagyobb nevek kimaradtak és ilyen noname valakikkel van teli a válogatott...10-12 játékost cserélt ki magától...szóval le is égtünk a VB-n annak rendje és módja szerint