]Ez az igazolásdi mindig lutri dolog. Ez nem manager játék, hogy aki nem jön be, azt télen eladjuk. Nehéz előre megmondani, hogy ki válhat be igazán. Edző nem kell, Martino maradjon legalább még 1 évet. Csak úgy derül ki, mit tud. Tavaly Tito miatt hirtelen lett kinevezve, most nyáron már az ő szája íze szerint alakíthatja a csapatot vagy amennyire a pénzügyi keret engedi neki.
Vannak játékosok, akik nem teszik ki a lelküket a pályán, de mi nem látunk a színfalak mögé. Mi megy edzésen, mi megy egymás közt. Könnyen lehet, hogy vki nagyon gyenge a pályán, de ha egy másik hangadó embert eltávolítasz, akkor az ő teljesítménye egycsapásra feljavul. Nem tudjuk vannak e klikkek és ha igen, ki hova tartozik. Ezt az edzőnek kell látni, tapasztalni.
Tény, Alves nagyon ritkán a régi, de arra a posztra a legnehezebb igazolni. Én jelenleg még egy nevet se tudnék bedobni.
Védelmet rendbe kell tenni. Piqué-t nem adnám el. Csapongó a játéka, akár egy meccsen belül is, de míg Puyi mellett volt, nem volt gond vele. Neki egyszerűen fel kéne nőni fejben. Kell mellé vki, aki idősebb és aki odafigyel rá, akár meccs közben is. Jól jön a magassága és a fizikai ereje, ő lenne az utolsó akit eladnék onnan, hiába a sok hiba. Mindenkit nem lehet kicserélni.
középpályát frissíteni kell, de hogy hogyan, azt a fene se tudja. Rafinha ügyes, meglátjuk nálunk hogy muzsikál majd. Xavi-nak nem szabadna már alap kezdőnek lenni, ott van Fabre. Song-nál nem tudom eldönteni, hogy nem idevaló vagy csak meccshiányos. Egy biztos, Busquets-en látszik, hogy biztos helye van. Az egyik leginkább visszaesett játékosunk és ezt ezt érezzük meg a legjobban.
Elöl kellene a legkevesebbet változtatni. Tata folyamatosan beszél egy centerről. De hogy át akarja-e alakítani a csapatot olyanra, mint a 6 kupás vagy egy Larsson féle "néha beugrok" csávót keres azt nem tudom. Egyikre se lesz könnyű megfelelő embert találni.
csababarca írta:engem is ez aggaszt, azt látom a vezetőségen Pep távozása óta főleg,hogy tojnak az egészbe, ők így is kiveszik a pénzüket a bugiból, a többi nem érdekli őket. És nem látom,hogy ez változni fog rövidesen.
Sajnos erre van esély. Elfelejtik, hogy nem egy múzeum vagyunk és nem őrzünk nagy látnivalókat. Van rá sansz, hogy a Milan sorsára jutunk, akik addig húzták, míg rájuk öregedett az egész csapat. Marketing szempontból is nézni kell, mert Xavi legyen akármilyen öreg, el lehet vele adni a dolgokat, ahogy a többiekkel is. Sajnos a vezetőség is pénzből él és ők ezt is nézik.
Azon se lepődnék meg, ha nyáron érkezne 1 kapus, 1 védő, visszajönne 1-2 fiatal és ennyi. Nagy átalakításokat ne reméljen senki. Egyrészt se pénz, se elszántság nem lesz rá.