Azt írják, hogy a minimum büntetés 5,5 millió, a maximum 54,6 milla.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 24., hétfő 11:34
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. február 24., hétfő 9:57
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 24., hétfő 8:49
A kedvencem az, hogy sokak szerint az se gáz, ha pontot bukunk az atma ellen... Amùgy valamiért én is a Levantétől tartok...Realista24 írta:Nem kell ehhez fb. Itt is van egy-két olyan komment, amitől égnek áll a hajam.A fb amit meg olvasok az egyszerűen vicc....![]()
Egyébként 88/89-ben 34 találkozón maradt veretlen a csapat, szóval nem lehetetlen dolog, hogy akár vereség nélkül hozzuk le a hátralévő meccseket. Persze sok döntetlennel ugyanúgy visszaeshetünk.
Továbbra is a Levantétől félek a legjobban.
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. február 24., hétfő 8:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 24., hétfő 8:33
Nem kell ehhez fb. Itt is van egy-két olyan komment, amitől égnek áll a hajam.A fb amit meg olvasok az egyszerűen vicc....
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. február 24., hétfő 8:30
HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. február 24., hétfő 1:53
HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. február 24., hétfő 1:39
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. február 24., hétfő 0:49
edző : nálam maradna tata, attól függetlenül is, ha idén esetleg nem nyerünk semmit végül.Elsősorban a Barcásoktól kérdezném ...
Szerintetek ki lenne a megfelelő edző számotokra ?
Ha nyáron össze is tudnátok hozni egy jó kis vérfrissítést akkor az hogyan hatna az öltözőre ? Mert szerintem nem nagyon örülne Xavi vagy épp Dani Alves ha sokat kellene a padon lennie....
Kik azok akiket leigazolnátok ?
Kik azok akikkel a kezdőben számoltok ?
És kik azok akik mehetnének ?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 23., vasárnap 23:39
HozzászólásSzerző: BH710 » 2014. február 23., vasárnap 23:26
torjack írta:alapvetően az egész tiki takát ki kell dobni a kukába. egész európa kiismerte a focinkat,és a hamis 9-es is már szinte már csak a kiscsapatok ellen megy
Nem itt van a kutya elásva szerintem. A tikitakát európa nem most, nem is tavaly ismerte ki, kiismerte már legalább 4 éve. Csak az akkori Barca élén a Messi-Xavi-Iniesta háromszöggel olyan pazarul nyomta, hogy az ellenfelek nem nagyon tudtak vele mit kezdeni. Amióta ez a hármas gyengébben muzsikál, azóta vannak a bajok. Maga a védelem sose volt nagy eresztés, de patent volt a letámadás, na az nem megy. Nem annyira a rendszerrel van a baj, hanem azokkal akik megtöltik.Megkoptak, jóllaktak. Ez mindig, mindenhol így szokott lenni. A tikitakát lehet kukázni, de akkor a La Masía is mehet a levesbe.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. február 23., vasárnap 23:13
alapvetően az egész tiki takát ki kell dobni a kukába. egész európa kiismerte a focinkat,és a hamis 9-es is már szinte már csak a kiscsapatok ellen megy
HozzászólásSzerző: BH710 » 2014. február 23., vasárnap 22:59
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 23., vasárnap 20:13
DavieS írta:Engem az érdekelne, hogy mitörtént egy Iniestával, egy DAlvessel, egy Piquével, akik egy pár éve top3 voltak a posztjukon, mostanra úgy leépültek hogy az valami hihetetlen..![]()
HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2014. február 23., vasárnap 20:02
Még talán tavaly igazad lehetett volna, bár akkor sem igazán. Nem sokat láthattad játszani, mert 10-ből 8-9 megmozdulása elindulok a labda után és elfogy a pálya. Védőt nem képes megverni, 1 vagy maximum 2 jó meccse volt a szezonban, én már azzal is elégedett vagyok ha 1 jó megmozdulást összehoz egy félidő alatt.morientes írta:Pont azt a játékost akarod elküldeni aki lendületet tud adni a csapatnak,mondjuk Neymar cseréjeként...3. El. Aki biztos. Tello (Ès egy Dfl-t kivánsz vissza,aki még egy evertonba sem tud kitűnni...Aztán elküldenéd Pedrot,aki sokszor húzta ki a csapatod a szarból...hát nekem semmi közöm hozzá,de....
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 23., vasárnap 20:01
Néha az edzők többet hisznek róla.morientes írta:Hát nem is több,de annak jó.Ha meg új szeleket akartok hogy fújjon felétek,bizony kell ilyen futóbolond.Sokszor nyernek meccseket ilyen "futóbolondok" itt madridban isPedrot nem küldeném el,csak nem képzelnék többet bele,ami: egy jó kiegészítő csereember.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 23., vasárnap 19:58
Hát nem is több,de annak jó.Ha meg új szeleket akartok hogy fújjon felétek,bizony kell ilyen futóbolond.Sokszor nyernek meccseket ilyen "futóbolondok" itt madridban isPedrot nem küldeném el,csak nem képzelnék többet bele,ami: egy jó kiegészítő csereember.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 23., vasárnap 19:44
Tello egyedül a kiscsapatok ellen tud lendületet adni,egyébként egy kicsit is komolyabb csapat ellen már használhatatlan.morientes írta:Pont azt a játékost akarod elküldeni aki lendületet tud adni a csapatnak,mondjuk Neymar cseréjeként...3. El. Aki biztos. Tello (Ès egy Dfl-t kivánsz vissza,aki még egy evertonba sem tud kitűnni...Aztán elküldenéd Pedrot,aki sokszor húzta ki a csapatod a szarból...hát nekem semmi közöm hozzá,de....
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. február 23., vasárnap 19:43
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 23., vasárnap 19:41
Pont azt a játékost akarod elküldeni aki lendületet tud adni a csapatnak,mondjuk Neymar cseréjeként...3. El. Aki biztos. Tello (
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem