1. Tata. Vele semmi baj. Taktikailag is érett, olyan változásokat hozott a csapatba, amik eredményesek és próbál szélesebb repertoárt alkalmazni, ami jó irány de idő kell. Kloppot most nagy divat mindenhova vinni, de ha Pep szemére felvetitek, hogy jó volt az alapanyag, akkor a németére szintén. Nincs Götze, Gündogan sérült fasorban sincs a tavalyi Borussiahoz képest.csababarca írta:sander írta:Elsősorban a Barcásoktól kérdezném ...
Szerintetek ki lenne a megfelelő edző számotokra ?
Ha nyáron össze is tudnátok hozni egy jó kis vérfrissítést akkor az hogyan hatna az öltözőre ? Mert szerintem nem nagyon örülne Xavi vagy épp Dani Alves ha sokat kellene a padon lennie....
Kik azok akiket leigazolnátok ?
Kik azok akikkel a kezdőben számoltok ?
És kik azok akik mehetnének ?
Persze nekem is megvan a saját véleményem de most sietnem kell és nem tudom megírni :S De majd legközelebb
1. Klopp pl. (Pep)
Akiket leigazolnék: Ter Stegen, Rafa vissza, Verthongen+Mangala.
mostani csapatból: x-alves,x,x,alba-Busquets,Iniesta,Cesc-Alexis,Messi,Neymar.
3 új ember a kezdőbe, nálam ez alap. nincs védőnk,én kettőt hoznék, kerül amibe kerül.
El: Song, Piqué, akár Masch is, Puyol ugye visszavonul.
Ennyi lenne az első körös frissítésem a csapatnál. Védelmet gatyába kell rázni nyáron, mert jelenleg a középszernél is gyengébb képességű középhátvédnek csúfolt embereink vannak. Ez nem megengedhető ezen a szinten.
Xavit abszolút nem erőltetném már, játsszon Cesc kezdőként,nézzük meg mire képes. Ha látszik,hogy gyenge hosszútávon és nem megoldás, akkor második körben lehet szétnézni a kp- piacon,de nem ez most a prioritás.
2. Majdnem egyetértek az igazolandókkal, az első úgyis szinte 100%, Rafinha több mint valószínű, de nem biztos, hogy hoznék két belső védőt. Két kezdőt beépíteni egyszerre, nagyon nehéz, de ha már kellene, biztos Martinezt hoznám, Mangala helyett. Viszont Bartra, akárhogy is játszott (ki hozott akár egy közepes szintet?) tehetséges és jó fizikumú védő. Lehet röhögni, de ez nem változtat azon, hogy aki többször látta annak ez a véleménye. Egy Vertonghen mellett 1-2 év múlva stabil kezdő lehetne.
Egy kezdő: Ter Stegen Alves-Vertonghen-Piqué/Bartra (Martinez)-Alba Busquets-Iniesta-Cesc Neymar-Messi-Alexis
3. El. Aki biztos. Tello (helyére Deulofeu) szívem szerit Pedro, de akkor kell egy helyettes. Ha két védő jön akkor Song, bár nem vagyok elégedetlen vele, de ha helyet kell biztosítani, akkor inkább Masch maradjon. Be tud szállni Busi helyetteseként és védőként is. 4 középső védő pedig kell. Illetve a többi peremember, akik nem játszanak.
Igazán azt kell megérteni, hogy nem játszhat minden poszton a legjobb vagy akár top 3-as játékos, még a csere is. Ez nem így működik. Így is az elitben van szinte minden kezdőnk, de nem lehet mindenhol a legjobb. Csak ezt sokan nem értik meg vagy nem emlékeznek/emlékezhetnek pl. a Rijkaard előtti Barcakra.