aztán nem vagyunk az utóbbi időben a világ egyik legjobb csapata?lesliejr írta:Az ilyen kijelentésekkel vigyázzunk, mert ezt kb 4 éve ilyenkor mindig elmondjuk róluk, aztán...

HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. február 23., vasárnap 17:09
aztán nem vagyunk az utóbbi időben a világ egyik legjobb csapata?lesliejr írta:Az ilyen kijelentésekkel vigyázzunk, mert ezt kb 4 éve ilyenkor mindig elmondjuk róluk, aztán...
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. február 23., vasárnap 17:08
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. február 23., vasárnap 17:06
Az ilyen kijelentésekkel vigyázzunk, mert ezt kb 4 éve ilyenkor mindig elmondjuk róluk, aztán...'shutterisland írta:míg a jelenlegi real szerintem a világ egyik legjobb csapata "csak".
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. február 23., vasárnap 16:57
szerintem ez nem jó összehasonlítás, azt a 4 évet sikereiben, trófeáiban nem igazán lehet összehasonlítani a madrid jelenjével.De ebben szerintem semmi különleges nincs, anno amikor Pep Barcája uralkodott sokkal nagyobb volt az arc meg a mellény a katalán csapat drukkerei között.
Sokkal nagyobb volt mint most itt ezen a madridista fórumon.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. február 23., vasárnap 16:45
érthetetlen.delPotro írta: Ha egy Barcás jön ide gúnyolódni akkor egyből pihi
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. február 23., vasárnap 16:44
Hát a szurkolók ilyenek.Elismerem a mostani Madridot, abszolút bajnokesélyes, sikerre éhes alakulat. A mieinkre sajnos ráfér a vérfrissítés, kár magyarázkodni hogy b csapat meg stb. Azonban ez a kárörvendő fröcsögés amit itt pár ember megenged magának, az nevetséges. Ha egy Barcás jön ide gúnyolódni akkor egyből pihi, de sajnos itt még az admin sem mutat példát.
Tisztelet a kivételnek, mert olyanok is vannak. Nem is kevesen.
Tőlem távol áll az hogy a sebesülteket fikázzam, ezért sem értem azokat akiket.
HozzászólásSzerző: delPotro » 2014. február 23., vasárnap 16:39
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. február 23., vasárnap 16:24
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 23., vasárnap 16:08
Fabregas-al meg Alexis-el mi a baj?Anno Pep 4 játékos eladását kérte Rosell-től és akkor esetleg beszélhetnek a maradásáról. Alves, Piqué, Fabre, Alexis.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. február 23., vasárnap 15:56
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 23., vasárnap 15:16
két védekező középpályás majd megoldja...ziro4vr írta:egy jó song-maskeránó lehozzaRealista24 írta:Francba, Piqué két hétre kiesett. Nőnek az esélyeik.Puyol papát sajnálom valamennyire a sok vakegér közt hátul
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 23., vasárnap 15:14
egy jó song-maskeránó lehozzaRealista24 írta:Francba, Piqué két hétre kiesett. Nőnek az esélyeik.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 23., vasárnap 15:10
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 23., vasárnap 15:08
egyszer, akár..ha nem lesz ribery meg robben, az adidas komoly összeggel segítene..de sok esély nincs rá szerintemdzsi91 írta: tudom,hogy sokan elképzelhetetlennek tartják,de szerintem váltani fog előbb utóbb.A bayernt tökéletes célpontnak tartanám,guardiola,tiki-taka, Adidas stb...persze ez most még eljépzelhetelen sokak számára, de túl rövid egy focista pályafutása,főleg egy ekkora játékosé,hogy megvárja amíg a Barca újraépíti magát, ami lehet 2-3 de akolár 5-6 év is.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 23., vasárnap 15:03
Szerintem Félreértessz, Puyol mellett Messi az egyetlen a Barcából akit "kedvelek".Csak egyszerűen megvagyok győződve róla,hogy a kétszeres aranylabdás Messi sokkal jobb focista volt mint a 4szeres...egyszerűen R9 utolsó éveire emlékeztet az egész ember,nem hajt el sétálgat,ha kap egy labdát még megmutatja azért mire képes, de fontos meccseken már 2 éve nem igazán alkotott maradandót...Minden madridizmusomat félre téve is szerintem új közegre új motivációra van szüksége, mert egyszerűen látványosan jóllakott az ember, és ez sem a barcának sem neki nem jó.Az időnként gúnyos megjegyzéseim pedig a folyamatos felszopásának szól, nem a személyének.csababarca írta: Dzsi, kicsit nagyobb tisztelettel is beszélhetnél Messiről, mert amiket írsz,hogy nem megy neki a nagy csapatok ellen, ez részben igaz, és csak az utóbbi másfél évben. Előtte csak összekapart 18 gólt ellenetek, 2 bl döntőn gólt rúgott, stb...szóval elfogadom hogy mostanában kevésbé megy neki úgy összességében,de túlozni nem kell.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 23., vasárnap 14:59
luiz és piqué együtt, na ott köszönt be az aranykorszak...madridbanKerlon írta:Én örülnék, ha Luiz menne hozzájuk, lassú favágó, ráadásul könnyen elszáll fejben és egy vé egyben alázható... Nagyjából csak akkor hasznos a gyerek, ha olyan zárt védekezést alkalmaznak, mint a Chelseanél, a Barcánál meg nem nagyon lesz olyan- Nem csoda, hogy Terry és Cahill mellett ritkán játszik.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 23., vasárnap 14:51
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 23., vasárnap 14:48
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. február 23., vasárnap 14:46
amúgy jogos a kérdés...R.M.C.F írta:Sok kommentben előjön és meg akartam már kérdezni hogy Neymar mitől van folyamatosan témában? mitől szempont ő ami alexis vagy pedro meg nem? mit tett amitől ő mindig szempont? mintha valami nagy veszélyes játékos lenne. .....
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 23., vasárnap 14:41
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem