szerintem ez nem jó összehasonlítás, azt a 4 évet sikereiben, trófeáiban nem igazán lehet összehasonlítani a madrid jelenjével.
egy ilyen éra után 10-ből 9 szurkoló el lenne szállva a csapatától, míg a jelenlegi real szerintem a világ egyik legjobb csapata "csak".
A mondandóm lényege, hogy egyszer fent, egyszer lent. (nem a Pep korszak a lényeg, az csak egy kiváló példa a múltból..)
Most könnyen lehet, hogy ez a Real Madrid közel sem lesz olyan sikeres, mint a Pep korszak Barcaja volt, de nagyon könnyen elképzelhető, hogy akár tartósan (évekre) is a Barca fölé nőjön.
Ilyenkor a szurkolóknál előfordul egy kis arcoskodás.
Én mindig vigyázok az ilyesmikkel, persze, örülök, ha a Barca kikap, de próbálok óvatosan fogalmazni, ugyanis a szerencse forgandó.
És egyébként abban szinte ezerszázaléákig biztos vagyok, hogy előbb-utóbb a Barca visszakapja az ilyen 5-0ákat egy hasonló jellegű megalázás formájában.
Most ezt nem azért írom, mert a Real Madrid vezeti a tabellát, hanem mert ilyen az élet rendje. Ebben már akkor biztos voltam amikor lefújták azokat a meccseket, maximum jóval idegesebb voltam mint jelenleg

És egyébként abban is biztos vagyok, hogy előbb-utóbb, valamikor a Real Madridnak si lesz a Pep korszakhoz hasonló csapata. Lehet. hogy csak 10-20 éve múlva, de lesz. Ilyenkor nyilván jobban megnő az arc és a szurkolók gúnyolódnak a riválison.
Nincs ezen mit csodálkozni, amikor a katalánok szarásig nyerték magukat én nagyon ritkán jártam a másik oldalra olvasgatni, mert tudtam, hogy nekem nem tetszene az amit látok. (ezt ne vegye senki se támadásnak, csak hát na, ilyen az élet.)