Xavi helyét gondolom Cesc veszi át teljes mértékben, nem?
Több védő meg nem kell, Bartra>Varane

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 23., vasárnap 14:03
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. február 23., vasárnap 13:57
Xavi, Puyol..hehe írta: hamarosan egy korszak lezárul, a különbség az, hogy a barcánál tudni fogják, hogy mikor kell és kit elküldeni nyugdíjba, míg nálunk anno nevekbe kapaszkodtunk pl egy raul esetében és nem pedig a teljesítménybe, ami a lényeg lenne.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. február 23., vasárnap 13:50
---->Valami nagyon nem stimmel katalánéknál.
Ugyanaz történik velük mint korábban minden "nagy csapattal"; ergo egyszer mindennek vége!ehhez nem kell atomfizikusnak lenni, a barca magja kiégett, ez a világ rendje, nem lehet azt a teljesítményt hozni annyi évig. szépen kiöregednek, lesznek helyettük mások.
1-1 meccsre még felpörögnek, tehát a kupadöntőt még simán kiszophatjuk tőlük és messze is mehetnek a béellben, de a védelmük évek óta gyenge és már a kp sem tudja azt a stabilitást hozni, a fentebb említett okok miatt, amit korábban.
a barcások helyében én élveznék minden jó meccset, hamarosan egy korszak lezárul, a különbség az, hogy a barcánál tudni fogják, hogy mikor kell és kit elküldeni nyugdíjba, míg nálunk anno nevekbe kapaszkodtunk pl egy raul esetében és nem pedig a teljesítménybe, ami a lényeg lenne.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 23., vasárnap 13:11
Szerencsére most már nincs is más választása Pellének, nem okoskodhat már.Sipszó után 300%, én képesek tartom a Cityt rá hogy a Nou Campban kiharcolja a továbbjutást, de ehhez most már egy jó adag szerencse is kéne (korai gól).1et tuti lő a barca,szóval ha én lennék Pelle azt mondanám ,hogy 3 lőtt gólig nincs megállás.Az is benne van a pakliban,hogy a barca kitömi a kinyíló Cityt.L.Miki írta:Láttunk már néhány csodát a futball történelme során. Én eltudnám képzelni azt, ahogyan a City minden erejüket beleadva, a saját játékukat játszva a maguk javára billentené a továbbjutást. Képesek lennének rá, az első meccsen is képesek lettek volna rá. Csak Pellegrini nagyon okosnak akart látszani, de valójában akkor lenne okos, ha szabadjára engedné a csapatot, vagyis magukat és játszatok, ahogyan szoktatok mondván.Kerlon írta:A City szerintem maximálisan elszúrta az első meccset és most ehetik majd, amit főztek. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ne kapjanak gólt, mivel kontrázhat kedvére a Barca, amiben életveszélyesek. Szerintem minimum 3 gólt kéne verniük és minél előbb kellene az első kettőt. Hazai pályán neki kellett volna menni a Barcának úgy, hogy mire kihúzzák a seggükből a kapufát már 2-3-mal mennek. Ehelyett felálltak kivárásra hazai pályán és jól leszoptak. Ezt kellett volna idegenbe pár gólos vezetésnél.
De sanszos, hogy ismét valami újat akar húzni Pelle a visszavágóra, ami végül ismét a kárára fog elsülni.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. február 23., vasárnap 13:00
Láttunk már néhány csodát a futball történelme során. Én eltudnám képzelni azt, ahogyan a City minden erejüket beleadva, a saját játékukat játszva a maguk javára billentené a továbbjutást. Képesek lennének rá, az első meccsen is képesek lettek volna rá. Csak Pellegrini nagyon okosnak akart látszani, de valójában akkor lenne okos, ha szabadjára engedné a csapatot, vagyis magukat és játszatok, ahogyan szoktatok mondván.Kerlon írta:A City szerintem maximálisan elszúrta az első meccset és most ehetik majd, amit főztek. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ne kapjanak gólt, mivel kontrázhat kedvére a Barca, amiben életveszélyesek. Szerintem minimum 3 gólt kéne verniük és minél előbb kellene az első kettőt. Hazai pályán neki kellett volna menni a Barcának úgy, hogy mire kihúzzák a seggükből a kapufát már 2-3-mal mennek. Ehelyett felálltak kivárásra hazai pályán és jól leszoptak. Ezt kellett volna idegenbe pár gólos vezetésnél.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 23., vasárnap 12:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 23., vasárnap 12:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 23., vasárnap 12:21
Ezért mertem kijelenteni, hogy a City nagyon elpicsázhatja a barcát, csak hát nem azt csinálták, ami tudnak, hanem elkezdtek taktikázni.... rosszul...pheco írta:Valami nagyon nem stimmel katalánéknál. Tegnapi meccsen is feltűnt, de most megnéztem az összefoglalót és ennyire borzalmas teljesítmény csak úgy nem jöhet, főleg nem ennyi játékostól. Piqué amit művelt 3-1-nél, és a hiba után is csak kocog a labdás ember után. Eléggé edzőbuktatás szaga van szerintem, ha meg nem, akkor még jobb nekünk. Ki kell használni a gyengélkedésüket és minél nagyobb előnnyel érkezni a klasszikusra.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. február 23., vasárnap 12:17
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 23., vasárnap 12:15
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 23., vasárnap 12:03
Az egész utánpótlást át kéne szervezni, mert ezt a szart tanítják már nekik 2 éves koruk óta. Buszkecc, meg a többi űbertehetség világi flop lenne szerintem. Egyszerűen túl nagy lenne a váltás, egy új felfogással, taktikával. 10-20 év tanulás után azt mondják neked, hogy csináld máshogy, hááát...revolver írta:hát alapból kivágnám xavit a rákba és helyére igazolnék. alexis, neymar nem ezt a szar unalmat szívta magába, szóval velük lehetne változtatni, ha messi akkora isten, akkor van annyi játékintelligenciája, hogy alkalmazkodjon. fabregas angliában játszott, bizonyára ő is tudna mást játszani. azt, hogy mit kéne velük játszani, nem tudom, nem vagyok edző, de faszság, hogy képtelenek lennének másra. biztosan szenvednének eleinte, de nekik is jobb lenne hosszú távon. xavit ki kell venni ez a lényeg. iniestával nem tudom mi lennemilyen taktikát játszatnál velük?
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. február 23., vasárnap 12:00
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. február 23., vasárnap 11:58
hát alapból kivágnám xavit a rákba és helyére igazolnék. alexis, neymar nem ezt a szar unalmat szívta magába, szóval velük lehetne változtatni, ha messi akkora isten, akkor van annyi játékintelligenciája, hogy alkalmazkodjon. fabregas angliában játszott, bizonyára ő is tudna mást játszani. azt, hogy mit kéne velük játszani, nem tudom, nem vagyok edző, de faszság, hogy képtelenek lennének másra. biztosan szenvednének eleinte, de nekik is jobb lenne hosszú távon. xavit ki kell venni ez a lényeg. iniestával nem tudom mi lennemilyen taktikát játszatnál velük?
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. február 23., vasárnap 11:55
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 23., vasárnap 11:52
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. február 23., vasárnap 11:47
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. február 23., vasárnap 11:43
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. február 23., vasárnap 11:36
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. február 23., vasárnap 11:20
Mindenben egyetértek, leszámítva Iniestát. Benne még látom azt, hogy képes legyen a régi szintjén tündökölni, de Neymar elvette a helyét a pályán, így nehéz neki megtalálnia a saját feladatát. Iniesta középen már nem az igazi, korábban is csak a precízen kialakított taktika volt kiváló, de most ennek a hiányában Iniesta képességei nincsenek kihasználva. Ugyanaz van vele itt, mint a spanyol válogatottban, ahol szintén nincs csúcsra járatva Iniesta képessége.KP-n Xavi, Song és Iniesta is már kifújt.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 23., vasárnap 11:19
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem