Szerencsére most már nincs is más választása Pellének, nem okoskodhat már.Sipszó után 300%, én képesek tartom a Cityt rá hogy a Nou Campban kiharcolja a továbbjutást, de ehhez most már egy jó adag szerencse is kéne (korai gól).1et tuti lő a barca,szóval ha én lennék Pelle azt mondanám ,hogy 3 lőtt gólig nincs megállás.Az is benne van a pakliban,hogy a barca kitömi a kinyíló Cityt.L.Miki írta:Láttunk már néhány csodát a futball történelme során. Én eltudnám képzelni azt, ahogyan a City minden erejüket beleadva, a saját játékukat játszva a maguk javára billentené a továbbjutást. Képesek lennének rá, az első meccsen is képesek lettek volna rá. Csak Pellegrini nagyon okosnak akart látszani, de valójában akkor lenne okos, ha szabadjára engedné a csapatot, vagyis magukat és játszatok, ahogyan szoktatok mondván.Kerlon írta:A City szerintem maximálisan elszúrta az első meccset és most ehetik majd, amit főztek. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ne kapjanak gólt, mivel kontrázhat kedvére a Barca, amiben életveszélyesek. Szerintem minimum 3 gólt kéne verniük és minél előbb kellene az első kettőt. Hazai pályán neki kellett volna menni a Barcának úgy, hogy mire kihúzzák a seggükből a kapufát már 2-3-mal mennek. Ehelyett felálltak kivárásra hazai pályán és jól leszoptak. Ezt kellett volna idegenbe pár gólos vezetésnél.
De sanszos, hogy ismét valami újat akar húzni Pelle a visszavágóra, ami végül ismét a kárára fog elsülni.
Ami biztos ,hogy semlegesek számára ez egy nagyon jó meccs lesz, mert most már nem lehet taktikázni, focizni kell és azt mindkét csapat tud.
80-20at mondok a barca javára,de láttunk már cifrább dolgokat ,minthogy egy csapat feláll két gólos hátrányból.De így hogy tegnap botlott a barca már megérte,hogy a city-t kapták, erről beszéltem,hogy mi ebből rosszul nem nagyon jöhetünk ki...