wZoLee7 írta:Felnéztem a másik oldal fórumára elolvasni ott miben látják a gyenge játékot...érdekes dolgokat olvastam. Szerintem a Barcának az tenné a legjobbat, ha 2-3 évig nem nyernének semmit. Jövőre kapus poszton frissítenek. Alves helyére is kellene nekik egy kezdő ember, ahogy majd Pique helyett is...jó pénzért eladhatnák őket. A KP-n Xavi, Song és Iniesta is már kifújt. Egyikük sem képes azt hozni amit fénykorukban tudtak. Én eladnám Pedrot is. 2-3 év alatt újra építhetik a csapatot, hozhatnak egy okosabb edzőt, aki képes úgy belenyúlni a meccsbe ahogy kell.
Velük szemben Madridban most egész jó a helyzet. Az edző tudja mit csinál. Minden posztra van két olyan ember akik azért 1-2 meccsen kezdhetnek is. A nyári igazolások meg már nagyon rég nem sikerültek ilyen jól szerintem.
ehhez nem kell atomfizikusnak lenni, a barca magja kiégett, ez a világ rendje, nem lehet azt a teljesítményt hozni annyi évig. szépen kiöregednek, lesznek helyettük mások.
1-1 meccsre még felpörögnek, tehát a kupadöntőt még simán kiszophatjuk tőlük és messze is mehetnek a béellben, de a védelmük évek óta gyenge és már a kp sem tudja azt a stabilitást hozni, a fentebb említett okok miatt, amit korábban.
a barcások helyében én élveznék minden jó meccset, hamarosan egy korszak lezárul, a különbség az, hogy a barcánál tudni fogják, hogy mikor kell és kit elküldeni nyugdíjba, míg nálunk anno nevekbe kapaszkodtunk pl egy raul esetében és nem pedig a teljesítménybe, ami a lényeg lenne.