És gecc, azt írta, nüanszokon is elmehet a meccs, lehet nekünk lesz 1-2 kapufánk, ők meg a semmiből gólt szereznek. Basszus kajak így lett, a kapufák is stimmeltek meg a semmiből bekapott gól.

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. május 18., szombat 18:28
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 18., szombat 17:04
HozzászólásSzerző: sz.gergő » 2013. május 18., szombat 16:43
A helyzeteink el""""ása kiidegelne.kupak17 írta:sajnos nem láttam a meccset.
érdemes letöltenem és megnézni vagy csak felidegesítene????
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2013. május 18., szombat 16:39
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 18., szombat 15:24
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 18., szombat 14:49
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. május 18., szombat 13:24
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 18., szombat 13:02
HozzászólásSzerző: istimester » 2013. május 18., szombat 12:44
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. május 18., szombat 11:25
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 18., szombat 11:24
Azért nem nulla kupás, Szuperkupát nyertünk!:Ppátkán írta:Basszus.. tegnap volt kupadöntő?? pedig kérdeztem a kis pultoslányt két szobiszörp között h lesz e vmi érdekes sportesemény,. de ő csak a Vilibácsi visszatéréséről beszélt..(mondjuk azt is elmélyedve hallgattam...)
Möccsről nem tudok nyilatkozni, csak amiket itt-ott olvasgattam. 0 cupás szezon lett, én túlteszem magam rajta .
két sörmeccs után pedig kezdődhet a nagytakarítás.!!
én személy szerint a walesi csodát, a malacfejű angolt, és egy néger emersont akarok
HozzászólásSzerző: pátkán » 2013. május 18., szombat 11:19
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 18., szombat 11:10
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 18., szombat 11:04
igen.Zidane írta:Fogadjuk mellé Zidanet bébicsősznek?
benzemán én még látom hogy menthető, higuainon nem. benzema inkább a kis csapatok ellen lazsál, meg telibeszarja azon lehet segíteni, motiválni kell nem úgy hogy mindig lecseréli, de azt nem fogják tudni higuain fejébe verni hogy ha meghallja a bl himnuszt akkor utána eltalálja a kaput akkor is ha üres.Zidane írta:Ennek ellenére én is azt mondom, h el ne adjuk, mert a másik kettővel ellentétben ő legalább tud focizni...
HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. május 18., szombat 11:04
Amiben a bíró nyakig benne volt, mert ha nem hagyja az alattomos játékukat, akkor nem fajul idáig a meccs...az Atletinek egy esélye volt a kupára, ez...és ehhez irdatlan nagy szerencsére volt szükségük és egy nyomorék bíróra aki partner....minden összejött nekik....ez van.Az Atletico tényleg paraszt módjára focizott, de az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy nekünk is sikerült hozzájuk felnőni ebben.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 18., szombat 11:00
Az Atletico tényleg paraszt módjára focizott, de az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy nekünk is sikerült hozzájuk felnőni ebben.ateeemadrid írta:az atletico meg mindig is egy alattomos, visszataszító, gusztustalan csapat volt, ezt ma is bizonyították, egyetlen csapat, amit jobban utálok, mint a katalánokat. pfhejj... büszkék lehetnek a tegnap esti teljesítményükre...
HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. május 18., szombat 10:58
Fogadjuk mellé Zidanet bébicsősznek? 25 (?) éves Benzema, a 4. éve volt a Realban, talán egyedül is boldogulnia kéne. Azért ő is felbaszott tegnap a helyzetével....szépen oda lehet csapni Özil és Higu mellé...mert ő is elbaltázta a maga ziccerét.őt még ne.
neki adjunk még egy évet egy. higuain már bizonyította hogy kevés a nagy meccseken meg a képességei is, rajta nem lehet segíteni. benzemát meg csak folyamatosan pátyolgatni kéne, vissza kéne hozni zidanet.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 18., szombat 10:50
őt még ne.ateeemadrid írta:benzema... l
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. május 18., szombat 10:45
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. május 18., szombat 10:37
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem