Ja, hát mi is kijutunk majd valamikor a VB-reR.M.C.F írta:
Az olasz foci fejlődésen megy át.....ha a vb-n most nem is(de ez nem biztos) a közel jövőben újra számolni kell velük,ezt látom....persze nem az ATV-n vagyok jós.....csak drukker.

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 22., szombat 21:04
Ja, hát mi is kijutunk majd valamikor a VB-reR.M.C.F írta:
Az olasz foci fejlődésen megy át.....ha a vb-n most nem is(de ez nem biztos) a közel jövőben újra számolni kell velük,ezt látom....persze nem az ATV-n vagyok jós.....csak drukker.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 22., szombat 21:00
[/quote]ikarus93 írta:
Az Olasz se különb ott meg a Juve az akinek már oda lehetne adni a bajnoki címet.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 22., szombat 20:07
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. február 22., szombat 18:13
Hát én inkább annak örülnék ha elkerülnénk őket németek ellen sose ment valami jól a játék a Realnak. De hát majd kiderül mi lesz. Szépen sorjába előbb a Schalket üssük.ziro4vr írta: real, bayern, barca, chelsea/atletico..nálam kb így néz ki a végső 4, de persze sorsolástól is függ
nem lennék szomorú, ha adott esetben dortmunddal játszanánk a negyeddöntőben. megcsapnánk őket
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 22., szombat 18:09
real, bayern, barca, chelsea/atletico..nálam kb így néz ki a végső 4, de persze sorsolástól is függikarus93 írta: Én úgy érzem, hogy könnyen meglepetést tudnak okozni a BL-be és én nem lepődnék meg annyira, ha megint ott lennének a végső 4-be. De mondom ne legyen igazam.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. február 22., szombat 18:06
Én úgy érzem, hogy könnyen meglepetést tudnak okozni a BL-be és én nem lepődnék meg annyira, ha megint ott lennének a végső 4-be. De mondom ne legyen igazam.felszívják, ez nem kétséges, illetve klopp is megteszi amit tud, de nincsenek ott sem állományban, sem egységességben..izzasztani tudnak, de komolyan odacsapni nem hinném
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 22., szombat 18:03
felszívják, ez nem kétséges, illetve klopp is megteszi amit tud, de nincsenek ott sem állományban, sem egységességben..izzasztani tudnak, de komolyan odacsapni nem hinnémikarus93 írta: Szerintem fel fogják szívni magukat a BL-re. De ne legyen igazam
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. február 22., szombat 18:01
Szerintem fel fogják szívni magukat a BL-re. De ne legyen igazamziro4vr írta:hát a bl-ben egy kört még mennek valószínűleg (bár Szentpéterváron könnyen megéghetnek) de aztán annyi. de most is, kapnak egy hármast a hamburgtól, akik eddig botrányosak voltak, aztán simán benne van, hogy következő fordulóban a hamburg kap egy ötöst valakitől. ez a bundesliga..ikarus93 írta:Azért azt nem mondanám, ha megnézzük hogy a BM,Juve,PSG milyen erőket képvisel nem is csoda hogy semmi kihivás nincs a bajnokságba nekik. A Dortmundot furcsálom, mert nekik is ott kéne lenniük, de szerintem ők a BL+Kupára fognak menni.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 22., szombat 18:00
hát a bl-ben egy kört még mennek valószínűleg (bár Szentpéterváron könnyen megéghetnek) de aztán annyi. de most is, kapnak egy hármast a hamburgtól, akik eddig botrányosak voltak, aztán simán benne van, hogy következő fordulóban a hamburg kap egy ötöst valakitől. ez a bundesliga..ikarus93 írta:Azért azt nem mondanám, ha megnézzük hogy a BM,Juve,PSG milyen erőket képvisel nem is csoda hogy semmi kihivás nincs a bajnokságba nekik. A Dortmundot furcsálom, mert nekik is ott kéne lenniük, de szerintem ők a BL+Kupára fognak menni.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. február 22., szombat 17:57
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. február 22., szombat 17:55
Jó kérdés...az olaszoknak van egy Juve, a franciáknak meg egy PSG, aztán annyi...ziro4vr írta:most komolyan, lehet ezt nevezni a világ harmadik legjobb bajnokságának egy csapat miatt?torjack írta:A bajoroknak lassan már pályára sem kell lépni, úgy is bajnokok lesznek
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 22., szombat 17:54
'shutterisland írta:a nürnberg-braunschweig meccs is emlékezetes lesz.![]()
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. február 22., szombat 17:53
Az Olasz se különb ott meg a Juve az akinek már oda lehetne adni a bajnoki címet.ziro4vr írta:most komolyan, lehet ezt nevezni a világ harmadik legjobb bajnokságának egy csapat miatt?torjack írta:A bajoroknak lassan már pályára sem kell lépni, úgy is bajnokok lesznek
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 22., szombat 17:31
most komolyan, lehet ezt nevezni a világ harmadik legjobb bajnokságának egy csapat miatt?torjack írta:A bajoroknak lassan már pályára sem kell lépni, úgy is bajnokok lesznek
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. február 22., szombat 17:16
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. február 22., szombat 16:56
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 16., vasárnap 14:55
Mainz-ba isten volt a faszi,az unokahugom majdnem eretvágoztt magán mikor Gchrn-be igazoltEllenünk hint egy triplát, a Schalke pedig bent is van a 8 között, Szalai meg mennybe megy :D (A trollfoci meg pláne :mrgreen: )
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 16., vasárnap 2:35
Ellenünk hint egy triplát, a Schalke pedig bent is van a 8 között, Szalai meg mennybe megylordgabi írta:Ma is végig ott volt a cserepadon, visszatért Huntelaar, ő pedig még jobban kikerült a kezdő közeléből. Nem indult rosszul a szezonja, de egy jó ideje már nem mutatott semmit, így csak pár perc jut neki néha. Hosszabb hullámvölgy, most pedig padló.csabi* írta:szalaival egyébként mi van ?
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. február 16., vasárnap 1:42
Ma is végig ott volt a cserepadon, visszatért Huntelaar, ő pedig még jobban kikerült a kezdő közeléből. Nem indult rosszul a szezonja, de egy jó ideje már nem mutatott semmit, így csak pár perc jut neki néha. Hosszabb hullámvölgy, most pedig padló.csabi* írta:szalaival egyébként mi van ?
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem