Engedjétek már meg, hogy véleménye legyen az embernekSzerintem meg senki sem kényszerít, hogy Madrid meccset nézzél.
eb-n felállva tapsolnának az ilyen kommentedért, próbálkozz ott.
+1![]()

ON: még két gólt elpakolunk remélem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 22., szombat 17:01
Engedjétek már meg, hogy véleménye legyen az embernekSzerintem meg senki sem kényszerít, hogy Madrid meccset nézzél.
+1![]()
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. február 22., szombat 17:00
+1realistahuni írta:NEYMAR >>>>>>>>>> BALE
Szerintem meg senki sem kényszerít, hogy Madrid meccset nézzél.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 22., szombat 16:59
Ezt nem én mondom hanem a szabálykönyv...gondolom a 10 + idei barca lesgólnál is ezt mondtad
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. február 22., szombat 16:58
HozzászólásSzerző: !Alexis » 2014. február 22., szombat 16:58
szerintem nem egészen.Amúgy meg Bale.. Minden cselnél, illetve kulcsmomentumnál látszódik, hogy nincs önbizalma az embernek. Nagyon nincs formában.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 22., szombat 16:57
NEYMAR >>>>>>>>>> BALE
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. február 22., szombat 16:57
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. február 22., szombat 16:52
Na ja, a gól nem feltétlenül a les miatt jött létre, sőt. Szögletből nem mindennap szereznek gólt a csapatok, de az Elche megoldotta, hogy mi szerezzünk ma... ez nem lesgól. Nekem ez nem rossz érzés, maximum akkor lenne bennem efféle érzés, ha kimondottan lesgól lenne. De ez nem az. Nem a leshelyzet teremtette meg a gólt.Realista24 írta: KI A MAKKOM TILTOTTA MEG AZ ELCHÉNEK HOGY NORMÁLISAN LEVÉDEKEZZE?
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. február 22., szombat 16:52
HozzászólásSzerző: Hawer » 2014. február 22., szombat 16:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 22., szombat 16:50
A les következtében nem gólt szereztünk, hanem egy kikúrt szögletet kaptunk. KI A MAKKOM TILTOTTA MEG AZ ELCHÉNEK HOGY NORMÁLISAN LEVÉDEKEZZE?gondolom a 10 + idei barca lesgólnál is ezt mondtad
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 22., szombat 16:49
igen, ez a jó megfogalmazás. mindenesetre továbbra is úgy gondolom, a bl-ben lesznek kulcsmomentumaiNzedge írta: Amúgy meg Bale.. Minden cselnél, illetve kulcsmomentumnál látszódik, hogy nincs önbizalma az embernek. Nagyon nincs formában.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2014. február 22., szombat 16:48
heccsat írta:ne legyetek kétszínűek, jobb tisztán nyerni, amikor a united az első gólját szerezte ellenünk ugyanígy, akkor nektek sem tetszett
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 22., szombat 16:47
gondolom a 10 + idei barca lesgólnál is ezt mondtadmorientes írta:Az a gól amit a bíró megad...a többi felsleges szócséplés...
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. február 22., szombat 16:46
sztem igaza van, innentől akkor ne is játsszuk le a meccset, mert elengedett egy lest és minden abból következikheccsat írta:szövegértelmezés 0, nincs is több hozzáfűzni valómdoncsontos írta:. ilyenkor vissza kellett volna húznia a labdát aztán hátra tenni Lópeznek?
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 22., szombat 16:45
Az a gól amit a bíró megad...a többi felsleges szócséplés...heccsat írta:ne legyetek kétszínűek, jobb tisztán nyerni, amikor a united az első gólját szerezte ellenünk ugyanígy, akkor nektek sem tetszett
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 22., szombat 16:44
szövegértelmezés 0, nincs is több hozzáfűzni valómdoncsontos írta:. ilyenkor vissza kellett volna húznia a labdát aztán hátra tenni Lópeznek?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 22., szombat 16:43
Miért? Pályán van?realcamp írta:Bale játékát nézni fizikai fájdalom.mintha passzolni se tudna,már előre félek ha hozzá kerül a labda,mert tuti elveszti
engedd már meg, hogy mindenki eldöntse, hogy miként értékeli a gólt.ne legyetek kétszínűek,
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. február 22., szombat 16:43
heccsat írta:hát ez egy nagy retek gól volt, jobb lett volna ha befújják előtte a lest, nem szeretem az ilyen gólokat
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2014. február 22., szombat 16:42
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem