gólok már jönnek szépen, most már tényleg be kéne indulni minden szinten
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. február 22., szombat 16:06
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. február 22., szombat 16:03
Szerintem meg nem engedjük el, idén a komolyabb sérülések (Varane, Khedira), forma (Isco) és bizonyos hiányposztok megléte (kkp., csatár) ennyit engednek Carlonak taktika, rotálás, csapatépítés szempontjából! Ha jövőre is ez lesz a felállás Isco számára, akkor tényleg menjen, de egyelőre egy 21 éves játékosról beszélünk!Isco lépni fog a nyáron, remélhetőleg a City ad annyit érte, hogy legalább 0-ba kijövünk. Én már nyáron azt mondtam, hogy hiba volt megvenni ennyi pénzért. Szélen nincs helye, hamis kilencesként is csalódás eddig, más poszton pedig szintén nem igazán jó. Jó zsugás meg minden, de nem kellett volna ő ide.
Szívesen láttam volna is a kezdőben, de úgy néz ki Carlo egy Elche ellen is a tutira megy; és a kiélezett bajnoki versenyfutást elnézve ez annyira nem is meglepő!Simán elfért volna DM helyett most Isco is.
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. február 22., szombat 16:02
HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. február 22., szombat 16:00
de, elég nagy király volt szerintem az előszezonban és a bajnokságban is egy ideig.Matt009 írta:Abban sem volt király. Volt 1 jó hónapja, aztán visszaesett. Ezért került ki a kezdőből, és ezért váltottunk felállást.
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. február 22., szombat 16:00
Ezt ugye te se gondolod komolyan!Matt009 írta:Abban sem volt király. Volt 1 jó hónapja, aztán visszaesett. Ezért került ki a kezdőből, és ezért váltottunk felállást.a tavalyi 4231ben szerintem király lenne.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. február 22., szombat 15:54
azért ez kicsit erős nem? Isco miatt álltunk át szerinted a 4-3-3-ra?Matt009 írta:Abban sem volt király. Volt 1 jó hónapja, aztán visszaesett. Ezért került ki a kezdőből, és ezért váltottunk felállást.a tavalyi 4231ben szerintem király lenne.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. február 22., szombat 15:52
Abban sem volt király. Volt 1 jó hónapja, aztán visszaesett. Ezért került ki a kezdőből, és ezért váltottunk felállást.a tavalyi 4231ben szerintem király lenne.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 22., szombat 15:48
Most attól függetlenül, hogy Bale is keveset mutat idáig, nem ő Isco vetélytársa, sokkal inkább DM. Őt, pedig egyszerűen azért preferálja Carlo mert többet dolgozik a pályán. Pedig jobb játékos a spanyol de hát...inkább bale-t nem kellett volna hozni.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. február 22., szombat 15:43
pedig nyáron még jó vételnek tűnt.realistahuni írta:Isco lépni fog a nyáron, remélhetőleg a City ad annyit érte, hogy legalább 0-ba kijövünk. Én már nyáron azt mondtam, hogy hiba volt megvenni ennyi pénzért. Szélen nincs helye, hamis kilencesként is csalódás eddig, más poszton pedig szintén nem igazán jó. Jó zsugás meg minden, de nem kellett volna ő ide.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 22., szombat 15:40
egy elche ellen még én se lennék túl nagy luxus..1 kulcspassz bennem is ott lennewZoLee7 írta:az a baj, ha Modric nincs, akkor már túl nagy luxus egy rossz formában levő Iscot is bedobni a kp-ra...
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 22., szombat 15:40
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 22., szombat 15:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 22., szombat 15:37
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. február 22., szombat 15:32
Ez igaz persze, de én akkor is jobbnak látom nem játszatni, ha nem muszáj. Fölöslegesen kockáztatjuk a sérülést, fáradnak is. Azért nem véletlenül fognak bajnokit halasztani a kupadöntőre, nagyon jól jön egy teljes hét pihenő fontos meccsek előtt. Bár lehet nem veszik komolyan a Schalkét, meggyőződésem, ha valami élcsapattal játszanánk akkor tartalékosabb kezdő lenneziro4vr írta:benzema most benne van a bugiban, űzni kell. xabi meg..ennyi idő után simán bekapcsolja a tartaléküzemmódot.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2014. február 22., szombat 15:28
Ezt maximálisan adom. Itt lenne egy alkalom... Simán kezdettem volna.Kerlon írta:Simán elfért volna DM helyett most Isco is.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 22., szombat 15:27
ez viszont jogos..fel kell hozni a spanyolt és nem 10-20 percekkelKerlon írta:Simán elfért volna DM helyett most Isco is.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 22., szombat 15:25
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. február 22., szombat 15:24
Ezt én is így látom. Meg amúgy sem hiszem, hogy annyira fognak hajtani, hogy kiköpjék a tüdejüket a győzelemért. Maximum az elején, oda pörkölnek, megszerezzük a vezetést, majd bebiztosítjuk és pihi. Szerintem.ateeemadrid írta:szerintem felesleges pihentetni, elvégre szombat 4 óra van, szerdán 20.45kor fogunk csak játszani a BL-ben, azért az bőven jó szerintem. különben is, nem lesz az sem egy nehéz meccs.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 22., szombat 15:23
benzema most benne van a bugiban, űzni kell. xabi meg..ennyi idő után simán bekapcsolja a tartaléküzemmódot. morata ne hozzon semmit, max jesé vagy cr cipőit meccs előtt/utánrealmadridfan írta:Benzema és Xabi kaphatott volna egy kis pihenőt, mert nagyon kellenek a BL-ben. Casemiro-Morata simán lehozta volna. Kérdés: miért kerettagok akkor egyáltalán, ha még komolytalan csapatok ellen a Bernabeúban se vetjük be őket? Ez azért nagyon rossz lehet nekik. Erről az jut eszembe, hogy Japánban a sajátos gondolkodásmódjuk miatt nem szeretnek kirúgni alkalmazottakat, hanem akivel nem elégedettek, azoknak csak szimplán elkezdenek kevesebb feladatot adni vagy akár egyáltalán semmit. Legkésőbb 2 hét után önként felmondanak.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. február 22., szombat 15:20
szerintem felesleges pihentetni, elvégre szombat 4 óra van, szerdán 20.45kor fogunk csak játszani a BL-ben, azért az bőven jó szerintem. különben is, nem lesz az sem egy nehéz meccs.realmadridfan írta:Benzema és Xabi kaphatott volna egy kis pihenőt, mert nagyon kellenek a BL-ben. Casemiro-Morata simán lehozta volna. Kérdés: miért kerettagok akkor egyáltalán, ha még komolytalan csapatok ellen a Bernabeúban se vetjük be őket?
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem