Nem egy nagy edző (akkor máshogy mondom) sikeres edző volt aki ilyen védekező szellemben BL-t illete egyéb kupákat nyert. Akár ezekre tudok példákat mondani az elmúlt másfél évtizedből is. Miértjét nem tudom... találgatni tudok csak. Azt meg nem szeretnék. De az tény, hogy lehet védekezéssel is kupákat nyerni ezt sokszor láttuk már. Nem ez a szimpatikus. Naná, hogy nem ez a Santiago Bernabeuban.... Nekem sem tetszik! Csak ne rugaszkodjunk el ennyire a valóságtól és kezeljük helyén a dolgokat.Casso írta:Igen, azért mert ott 1-0-ás vezetésnél nem fog visszaállni bekkelni hanem támadni fog ezerrel. Az Internél sem állt le 1-0 után a Barca ellen hanem futottak, siettek és bevágtak még három gólt. A NAGY EDZŐ miért áll vissza bekkelni? Miért kell védekezni vezetés közben úgy, hogy nem vagyunk a mérkőzés hajrájában? Ha ezt elmagyarázod nekem akkor igazat adok neked.TheodoriK írta:Én sem szeretném ha Jose maradna... de attól ő még nagy edző akár tetszik akár nem... aztán nehogy sírás rívás legyen jövőre mikor a Jose Chelsea-e küld haza minket a BL-ből...
Azért teljesen más kategória a kettő. A Barcelona úgy ment oda, hogy megverik a tiki-takával a Bayernt csak arra nem számítottak, hogy a vérre éhes bajorok neki rontanak a katalánoknak és begurítanak négyet. Míg mi tudjuk, hogy jobb csapat vagyunk mint a Dortmund, de semmi küzdeni akarás nem volt csak tugyi mutyi passzolgatás, majd otthon elintézzük miegymás... Egyébként meg, ha így is lett volna követendő példa a viselkedésük? Nem. Ne hasonlítsuk magunkat a gránátvöröskékekhez.TheodoriK írta:3. Akad más ilyen csapat is. Idén pl. a barca
Valóban más kategória a kettő csapat... Ettől még én náluk sem láttam a vérben forgó szemeket meg az extramotiváltságot...sőt semilyet...
Nem követendő példa a viselkedésük. Abszolút nem. Én is éppen olyan dühös vagyok mint ott sok szurkolótársam attól függetlenül, hogy nem gurult el a gyógyszerem...