Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 21., péntek 13:48

Kerlon írta:nincs sok különbség, mondjuk foci téren egyiktől sem szenvedek
Nos ha fóbiás vagyok hát legyen....de tőlem sokkal keményebben szoktak fogalmazni Özilel kapcsolatban....de te valamilyen oknál fogva mindig az én kommentjeimet szúrod ki.... :hmmm:
Ilyenkor vetődik fel bennem,hogy akkor ki is itt a fóbiás...:D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 21., péntek 12:33

nincs sok különbség, mondjuk foci téren egyiktől sem szenvedek
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 21., péntek 12:20

szerintem fóbiás vagy
Persze,az vagyok,de legalább nem szerelmes... :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 21., péntek 12:10

Stark írta:Nem tudom,hogy volt-e már, kicsit érdekes :hmmm:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Ha elfújta volna a meccset, akkor lehet, hogy érdekes lenne, de pár sárgás eseten kívül nem volt semmi hibája szerintem a bírónak.
morientes írta:
Mertesacker megvédte: „Rengeteg mérkőzést vívunk, mindenki fáradt, nem csak Özil”.

Alisher Usmanov, az Arsenal főrészvényese is úgy nyilatkozott, hogy Özil a fáradtság miatt nem teljesít úgy, mint korábban.
2,5 éve fáradt már egyfolytában az a baj... :hmmm: Hiába,az iccakai pillangók letudják hozni az embert... :mrgreen: (tapasztalat :lol: )
szerintem fóbiás vagy
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 21., péntek 11:50

Mertesacker megvédte: „Rengeteg mérkőzést vívunk, mindenki fáradt, nem csak Özil”. 

Alisher Usmanov, az Arsenal főrészvényese is úgy nyilatkozott, hogy Özil a fáradtság miatt nem teljesít úgy, mint korábban.
2,5 éve fáradt már egyfolytában az a baj... :hmmm: Hiába,az iccakai pillangók letudják hozni az embert... :mrgreen: (tapasztalat :lol: )
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2014. február 21., péntek 10:51

Özil elnézést kért a Bayern elleni teljesítménye miatt: "Másnap reggel sem érzem magam jobban. Elnézést emberek-nem így akartam játszani. 10 emberrel nagyon nehéz lett volna nyerni ellenük."

Wenger ezt mondta róla:”Úgy gondolom, hogy a kihagyott 11-es megviselte Mesutöt, mivel utána 5 vagy 10 percig csak vakarta a fejét, és ez a teljesítményére is befolyással volt.”

Stark
Kedvenc játékosaid: Raul, Ronaldo, Robi Carlos, CR7, Zidane, Figo

HozzászólásSzerző: Stark » 2014. február 20., csütörtök 23:41

Nem tudom,hogy volt-e már, kicsit érdekes :hmmm:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
HALA MADRID

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 20., csütörtök 20:37

Matt009 írta:Lol Özilnek már egy alappassz sem megy a saját térfelének közepén. Gondolom azért a londoni kurváknak és éjszakai lokáloknak megnőtt a látogatottsága, így London egy része örül Özilnek, na meg persze a Spurs drukkerek. Hihetetlen, hogy leépítette magát az emberünk fél év alatt.

nálunk is szar volt már. ....cserebogár lett volna.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 20., csütörtök 19:12

Marky írta:na egy bayern-barca érdekes lenne, tekintve, hogy pep hiába nem rossz edző, de nem pont azt ismertük meg róla, hogy szakít az elveivel és totál ellentétes játékot képes nyomatni. márpedig a barca ellen nem hiszem, hogy tudnának így passzolgatni... lehet két nagy 0-0 lenne a párharc és vv kivédné a bajorok szemét is?! :lol:
vagy nézhetnénk ahogy 180 percen át passzolgat egyszer az egyik a saját tértfelén aztán a másik :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. február 20., csütörtök 18:26

na egy bayern-barca érdekes lenne, tekintve, hogy pep hiába nem rossz edző, de nem pont azt ismertük meg róla, hogy szakít az elveivel és totál ellentétes játékot képes nyomatni. márpedig a barca ellen nem hiszem, hogy tudnának így passzolgatni... lehet két nagy 0-0 lenne a párharc és vv kivédné a bajorok szemét is?! :lol:

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 20., csütörtök 18:04

Manapság mondjuk nem tudom, hogy ki az aki nem a sablonsz*rt nyomatja...Momentán sem mi, sem a barca nem különb, hogy a többiről már ne is beszéljünk.
Én nálunk azért még nyomokban megtalálom azt amiért megszerettem a focit.Modric játéka,Marcelo villanásai,(mostanában nem sok van sajnos),Ronaldo dinamikája,vagy mostanság Jesé,Benzema egy egy mozzanata szórakoztató...nem azt mondom hogy kielégítő de nézhető...
Nyilván hazabeszélek,meg nyilván a bayern szurkolók mást látnak "szépnek" a csapatukba,de nekem ez a Pep féle bayern nem tetszik...Még egy barca meccs is szórakoztatóbb,ha másnem Messi vagy VV :mrgreen: miatt...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 20., csütörtök 17:29

Igazából kéne egy Barca-Bayern meccs ,hogy kiderüljön,hogy Pep elrontotta-e őket, vagy csak elsajátitatta velük a tiki-takát...Mert a Barca ellen Tiki-takában nem nyernének szerintem, ezért ott csak vissza kéne állni a tavalyi felfogásra, ha két fajta stílust tudnának nyomatni (tavalyit és a Pep félét) és váltani mikor melyikre van szükség, az rohadt nagy fegyvertény.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. február 20., csütörtök 17:28

Sótlan,unalmas,statikus,kiszámítható nézhetetlen sz**r...Mint amikor szánt a Rába Steiger....semmi váratlan.A foci szégyene lesz ha ne adj isten dupláznak...
Manapság mondjuk nem tudom, hogy ki az aki nem a sablonsz*rt nyomatja...Momentán sem mi, sem a barca nem különb, hogy a többiről már ne is beszéljünk.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 20., csütörtök 17:00

de amit tavaly játszottak az a barca féle tiki-takával pont szembe ment. 
Én az ideiről beszéltem.Mert a tavalyiba volt dinamika szó se róla.De amit idén láttam tőlük,(nem sok meccset igaz,néhányat a bundásban meg a BL-ben),az csak mismásolás...
Félreértés ne legyen,ezzel a csapattal is lehet nyerni....bármikor.Csak szórakozni nem lehet a meccsen.Ha csak nyilván valaki nem bajor szurker.Mert annak biztos tetszik...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. február 20., csütörtök 16:55

adamzz írta:Sótlan,unalmas,statikus,kiszámítható nézhetetlen sz**r...Mint amikor szánt a Rába Steiger....semmi váratlan.A foci szégyene lesz ha ne adj isten dupláznak...
az..a foci szégyene... :|
nem játszanak mindig így, de idegenben az a 2-0 több mint megfelelő.
inkább az volt a szánalmas, hogy az arsenal ennyit tudott kihozni magából.

egyébként semleges nézőként valóban "nézhetetlen szar" volt, de szerintem ezt a bayern játékosokat nem hatja meg.

eléggé tartok ettől a bayerntől. remélem nem nyerik meg idén is.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. február 20., csütörtök 16:47

morientes írta:Sótlan,unalmas,statikus,kiszámítható nézhetetlen sz**r...Mint amikor szánt a Rába Steiger....semmi váratlan.A foci szégyene lesz ha ne adj isten dupláznak...
azért ez erős volt
Kép

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. február 20., csütörtök 16:47

morientes írta:Sótlan,unalmas,statikus,kiszámítható nézhetetlen sz**r...Mint amikor szánt a Rába Steiger....semmi váratlan.A foci szégyene lesz ha ne adj isten dupláznak...
Ebben nem értek egyet. A Bayern jó focit tol, ezt ne vegyük el tőlük. Idén nem sok meccsüket láttam de amit tavaly játszottak az a barca féle tiki-takával pont szembe ment. Direkt, lendületes, iszonyú erőszakos és ötletes foci volt. Szeretném én ha a real egyszer igy játszana. Most csak az irigység beszél sokunkból.. Nem lesz szégyen ha duplázni fognak, sőt, az papirforma lesz kb. De szerencsére ez a BL, itt a papirforma mit sem számit..

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 20., csütörtök 16:16

Ami a kedvenceimet illeti: Nem ez volt a szezon legjobb meccs, de mivel láttam idén mindet ezért tudom, hogy ha kell képes a csapat sokkal direktebben játszani. Szóval én sem ez alapján mérném fel a Bayern erejét. Itt a második félidőben egy tömörülő Arsenal ellen nem volt hova rohanni. Kellett a labda, nehogy esetleg fordulhassanak az ágyúsok. 
Sótlan,unalmas,statikus,kiszámítható nézhetetlen sz**r...Mint amikor szánt a Rába Steiger....semmi váratlan.A foci szégyene lesz ha ne adj isten dupláznak...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

mia san mia
Kedvenc csapatod: Bayern München

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. február 20., csütörtök 16:02

Kár Özilt szidni. Normál esetben ez nem tizi, hanem szabadrúgás kifelé les miatt. :)
Ami Kroos-t illeti, valóban 2015 ig van csak szerződése, de marasztalják és neki sincs oka váltani. Ő lesz az új Basti uh. Uliék nem fogják elengedni. Erre mondta Kalle, hogy "akaratunkon kívül nem válunk meg senkitől".

A sajtó fújja föl ezeket a dolgokat rendre. Mandzu is ki lett téve a keretből erre jajj mellőzötté vált stb. stb. Kroosra is mindenki elkezdte mondani, hogy mellőzött. Az ilyen firkászok megnézhetnék ki hány percet játszott a szezonban. :)

Ami a kedvenceimet illeti: Nem ez volt a szezon legjobb meccs, de mivel láttam idén mindet ezért tudom, hogy ha kell képes a csapat sokkal direktebben játszani. Szóval én sem ez alapján mérném fel a Bayern erejét. Itt a második félidőben egy tömörülő Arsenal ellen nem volt hova rohanni. Kellett a labda, nehogy esetleg fordulhassanak az ágyúsok.

Egy gól kell otthon és akkor minden bizonnyal továbbmegy a csapat.

Ja és Robben pedig nem köpött. Egyrészt Sagna és az ott érkező csapattársa leverte volna a holland fejét, másrészt Sagna nyilatkozta, hogy nem köpte le Arjen.
És még egy ja: NEUER !! :)

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 20., csütörtök 15:27

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 8467_n.jpgNeuer és Özil.
K

Vissza: