Kár Özilt szidni. Normál esetben ez nem tizi, hanem szabadrúgás kifelé les miatt.
Ami Kroos-t illeti, valóban 2015 ig van csak szerződése, de marasztalják és neki sincs oka váltani. Ő lesz az új Basti uh. Uliék nem fogják elengedni. Erre mondta Kalle, hogy "akaratunkon kívül nem válunk meg senkitől".
A sajtó fújja föl ezeket a dolgokat rendre. Mandzu is ki lett téve a keretből erre jajj mellőzötté vált stb. stb. Kroosra is mindenki elkezdte mondani, hogy mellőzött. Az ilyen firkászok megnézhetnék ki hány percet játszott a szezonban.
Ami a kedvenceimet illeti: Nem ez volt a szezon legjobb meccs, de mivel láttam idén mindet ezért tudom, hogy ha kell képes a csapat sokkal direktebben játszani. Szóval én sem ez alapján mérném fel a Bayern erejét. Itt a második félidőben egy tömörülő Arsenal ellen nem volt hova rohanni. Kellett a labda, nehogy esetleg fordulhassanak az ágyúsok.
Egy gól kell otthon és akkor minden bizonnyal továbbmegy a csapat.
Ja és Robben pedig nem köpött. Egyrészt Sagna és az ott érkező csapattársa leverte volna a holland fejét, másrészt Sagna nyilatkozta, hogy nem köpte le Arjen.
És még egy ja: NEUER !!