Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Stark
Kedvenc játékosaid: Raul, Ronaldo, Robi Carlos, CR7, Zidane, Figo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Stark » 2014. február 20., csütörtök 23:41

Nem tudom,hogy volt-e már, kicsit érdekes :hmmm:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
HALA MADRID

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 20., csütörtök 20:37

Matt009 írta:Lol Özilnek már egy alappassz sem megy a saját térfelének közepén. Gondolom azért a londoni kurváknak és éjszakai lokáloknak megnőtt a látogatottsága, így London egy része örül Özilnek, na meg persze a Spurs drukkerek. Hihetetlen, hogy leépítette magát az emberünk fél év alatt.

nálunk is szar volt már. ....cserebogár lett volna.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 20., csütörtök 19:12

Marky írta:na egy bayern-barca érdekes lenne, tekintve, hogy pep hiába nem rossz edző, de nem pont azt ismertük meg róla, hogy szakít az elveivel és totál ellentétes játékot képes nyomatni. márpedig a barca ellen nem hiszem, hogy tudnának így passzolgatni... lehet két nagy 0-0 lenne a párharc és vv kivédné a bajorok szemét is?! :lol:
vagy nézhetnénk ahogy 180 percen át passzolgat egyszer az egyik a saját tértfelén aztán a másik :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. február 20., csütörtök 18:26

na egy bayern-barca érdekes lenne, tekintve, hogy pep hiába nem rossz edző, de nem pont azt ismertük meg róla, hogy szakít az elveivel és totál ellentétes játékot képes nyomatni. márpedig a barca ellen nem hiszem, hogy tudnának így passzolgatni... lehet két nagy 0-0 lenne a párharc és vv kivédné a bajorok szemét is?! :lol:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 20., csütörtök 18:04

Manapság mondjuk nem tudom, hogy ki az aki nem a sablonsz*rt nyomatja...Momentán sem mi, sem a barca nem különb, hogy a többiről már ne is beszéljünk.
Én nálunk azért még nyomokban megtalálom azt amiért megszerettem a focit.Modric játéka,Marcelo villanásai,(mostanában nem sok van sajnos),Ronaldo dinamikája,vagy mostanság Jesé,Benzema egy egy mozzanata szórakoztató...nem azt mondom hogy kielégítő de nézhető...
Nyilván hazabeszélek,meg nyilván a bayern szurkolók mást látnak "szépnek" a csapatukba,de nekem ez a Pep féle bayern nem tetszik...Még egy barca meccs is szórakoztatóbb,ha másnem Messi vagy VV :mrgreen: miatt...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 20., csütörtök 17:29

Igazából kéne egy Barca-Bayern meccs ,hogy kiderüljön,hogy Pep elrontotta-e őket, vagy csak elsajátitatta velük a tiki-takát...Mert a Barca ellen Tiki-takában nem nyernének szerintem, ezért ott csak vissza kéne állni a tavalyi felfogásra, ha két fajta stílust tudnának nyomatni (tavalyit és a Pep félét) és váltani mikor melyikre van szükség, az rohadt nagy fegyvertény.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. február 20., csütörtök 17:28

Sótlan,unalmas,statikus,kiszámítható nézhetetlen sz**r...Mint amikor szánt a Rába Steiger....semmi váratlan.A foci szégyene lesz ha ne adj isten dupláznak...
Manapság mondjuk nem tudom, hogy ki az aki nem a sablonsz*rt nyomatja...Momentán sem mi, sem a barca nem különb, hogy a többiről már ne is beszéljünk.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 20., csütörtök 17:00

de amit tavaly játszottak az a barca féle tiki-takával pont szembe ment. 
Én az ideiről beszéltem.Mert a tavalyiba volt dinamika szó se róla.De amit idén láttam tőlük,(nem sok meccset igaz,néhányat a bundásban meg a BL-ben),az csak mismásolás...
Félreértés ne legyen,ezzel a csapattal is lehet nyerni....bármikor.Csak szórakozni nem lehet a meccsen.Ha csak nyilván valaki nem bajor szurker.Mert annak biztos tetszik...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. február 20., csütörtök 16:55

adamzz írta:Sótlan,unalmas,statikus,kiszámítható nézhetetlen sz**r...Mint amikor szánt a Rába Steiger....semmi váratlan.A foci szégyene lesz ha ne adj isten dupláznak...
az..a foci szégyene... :|
nem játszanak mindig így, de idegenben az a 2-0 több mint megfelelő.
inkább az volt a szánalmas, hogy az arsenal ennyit tudott kihozni magából.

egyébként semleges nézőként valóban "nézhetetlen szar" volt, de szerintem ezt a bayern játékosokat nem hatja meg.

eléggé tartok ettől a bayerntől. remélem nem nyerik meg idén is.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. február 20., csütörtök 16:47

morientes írta:Sótlan,unalmas,statikus,kiszámítható nézhetetlen sz**r...Mint amikor szánt a Rába Steiger....semmi váratlan.A foci szégyene lesz ha ne adj isten dupláznak...
azért ez erős volt
Kép

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. február 20., csütörtök 16:47

morientes írta:Sótlan,unalmas,statikus,kiszámítható nézhetetlen sz**r...Mint amikor szánt a Rába Steiger....semmi váratlan.A foci szégyene lesz ha ne adj isten dupláznak...
Ebben nem értek egyet. A Bayern jó focit tol, ezt ne vegyük el tőlük. Idén nem sok meccsüket láttam de amit tavaly játszottak az a barca féle tiki-takával pont szembe ment. Direkt, lendületes, iszonyú erőszakos és ötletes foci volt. Szeretném én ha a real egyszer igy játszana. Most csak az irigység beszél sokunkból.. Nem lesz szégyen ha duplázni fognak, sőt, az papirforma lesz kb. De szerencsére ez a BL, itt a papirforma mit sem számit..

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 20., csütörtök 16:16

Ami a kedvenceimet illeti: Nem ez volt a szezon legjobb meccs, de mivel láttam idén mindet ezért tudom, hogy ha kell képes a csapat sokkal direktebben játszani. Szóval én sem ez alapján mérném fel a Bayern erejét. Itt a második félidőben egy tömörülő Arsenal ellen nem volt hova rohanni. Kellett a labda, nehogy esetleg fordulhassanak az ágyúsok. 
Sótlan,unalmas,statikus,kiszámítható nézhetetlen sz**r...Mint amikor szánt a Rába Steiger....semmi váratlan.A foci szégyene lesz ha ne adj isten dupláznak...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

mia san mia
Kedvenc csapatod: Bayern München

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. február 20., csütörtök 16:02

Kár Özilt szidni. Normál esetben ez nem tizi, hanem szabadrúgás kifelé les miatt. :)
Ami Kroos-t illeti, valóban 2015 ig van csak szerződése, de marasztalják és neki sincs oka váltani. Ő lesz az új Basti uh. Uliék nem fogják elengedni. Erre mondta Kalle, hogy "akaratunkon kívül nem válunk meg senkitől".

A sajtó fújja föl ezeket a dolgokat rendre. Mandzu is ki lett téve a keretből erre jajj mellőzötté vált stb. stb. Kroosra is mindenki elkezdte mondani, hogy mellőzött. Az ilyen firkászok megnézhetnék ki hány percet játszott a szezonban. :)

Ami a kedvenceimet illeti: Nem ez volt a szezon legjobb meccs, de mivel láttam idén mindet ezért tudom, hogy ha kell képes a csapat sokkal direktebben játszani. Szóval én sem ez alapján mérném fel a Bayern erejét. Itt a második félidőben egy tömörülő Arsenal ellen nem volt hova rohanni. Kellett a labda, nehogy esetleg fordulhassanak az ágyúsok.

Egy gól kell otthon és akkor minden bizonnyal továbbmegy a csapat.

Ja és Robben pedig nem köpött. Egyrészt Sagna és az ott érkező csapattársa leverte volna a holland fejét, másrészt Sagna nyilatkozta, hogy nem köpte le Arjen.
És még egy ja: NEUER !! :)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 20., csütörtök 15:27

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 8467_n.jpgNeuer és Özil.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. február 20., csütörtök 15:26

Szerintem meg ez a Bayern konkrétan jobb, mint a tavalyi. Egy dologban állnak szarabbul, a sérülésekben. Amúgy nem tudom mitől gyengülhettek volna, igazolás piacon hoztak két iszonyú tehetséges játékost, a keretben sok a fiatal, akik egy évvel tapsztaltabbak lettek, megtanultak nyerni, olyan meghatározó játékosuk, akiknél ez a plusz egy év már korban sok lenne, nem nagyon van.Riberyék 30 évesen még hozni tudják a szintet.
Guardiola hozott új impulzusokat, abszolút nyerő típusú edző.
Szóval nem tudom miért lennének gyengébb, tényleg csak a sérülések hátráltatják őket. Egy kicsit kevesebb talán a lendület, de több a stabilitás.
Nálam ők vannak a toppon, ettől függetlenül persze verhetőek, ahogy tavaly is előfordulhatott volna ez. Nekünk is lenne bőven esélyünk ellenük, még ha valamivel azért inkább őket tartom az erősebbnek.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 20., csütörtök 15:15

heccsat írta:
Realista24 írta:Az egész Arsenal túl van lihegve, pont úgy, mint a City. Angliában vígan megélnek. Belerúgnak két nagyot, fejet leszegik, elfutnak a szélen, beadják, aztán majd valaki érkezik vagy nem. Néha egy átlövés, aztán meg is vagyunk.
Mondjuk kb. pont azt a két angol csapatot emelted ki, akik nem ezt játsszák. Ettől függetlenül nem egy szint a spanyol top csapatokkal és a bayernnel ezek a csapatok. De azért pont a City és az Arsenal az, aki próbál focizni is, nem csak 90es évek angol fociját erőltetni.
Kicsit máshogy fejezem ki magam. Amint megszűnik a terület, megáll a tudomány. Egyébként meg látom, hogyan játszanak, próbálkoznak, kevés sikerrel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 20., csütörtök 14:54

mocsok írta:elég csalódott vagyok.
a city-barcát és az arsenal- bayernt is nagyon vártam már. azt hittem jó meccsek lesznek, végre itt a bl kieséses szakasz.
erre mind a két meccs egy unalmas, lötyögős bullshit volt.

a két idegenbeli csapat tolta a szokásos játék- és fociölő szarját, amitől az egész élettől elmegy a kedvem, nemhogy a meccsnézéstől. ezek az angol csapatok meg gyengék ahhoz, hogy kezdjenek ez ellen valamit. az ember azt várná, hogy a pl-ből jövő csapatok majd futnak, szerelnek, támadnak, hajtanak végig. de nem, sétálgatva nézik, ahogy előttük passzolgatnak oldalra.

Azért az a két piros lap (bár jogosak volt) rendesen betett a meccseknek.A city talán nem jutott volna többre, de szerintem az arsenal megfoghatta volna a bajorokat.

heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos

HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 20., csütörtök 14:46

Realista24 írta:Az egész Arsenal túl van lihegve, pont úgy, mint a City. Angliában vígan megélnek. Belerúgnak két nagyot, fejet leszegik, elfutnak a szélen, beadják, aztán majd valaki érkezik vagy nem. Néha egy átlövés, aztán meg is vagyunk.
Mondjuk kb. pont azt a két angol csapatot emelted ki, akik nem ezt játsszák. Ettől függetlenül nem egy szint a spanyol top csapatokkal és a bayernnel ezek a csapatok. De azért pont a City és az Arsenal az, aki próbál focizni is, nem csak 90es évek angol fociját erőltetni.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. február 20., csütörtök 14:31

elég csalódott vagyok.
a city-barcát és az arsenal- bayernt is nagyon vártam már. azt hittem jó meccsek lesznek, végre itt a bl kieséses szakasz.
erre mind a két meccs egy unalmas, lötyögős bullshit volt.

a két idegenbeli csapat tolta a szokásos játék- és fociölő szarját, amitől az egész élettől elmegy a kedvem, nemhogy a meccsnézéstől. ezek az angol csapatok meg gyengék ahhoz, hogy kezdjenek ez ellen valamit. az ember azt várná, hogy a pl-ből jövő csapatok majd futnak, szerelnek, támadnak, hajtanak végig. de nem, sétálgatva nézik, ahogy előttük passzolgatnak oldalra.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 20., csütörtök 14:24

szóval egy kihagyott tizenegyes, ami kb. a csapatának a minimális reménysugarával egyenlő, nem elég, hogy valaki teljesítménye rossz legyen? mesélj még :lol:
Mert ő Özil.Ő még a tizenegyest is olyan elegánsan tudja kihagyni,ahogy senki más... :mrgreen:

Sztm a tavalyi bayern eg y hangyányival erősebb volt,de még azért mindig europa legjobban összerakott csapata.Egy meccsen lehet hogy jók lennénk,talán,de az oda-vissza meccstől óvnám azért még magunkat.Persze....a foci kiszámíthatatlan de talán még nem nekünk állna a zászló....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Vissza: