Egyrészről sajnálnám, ha távozna, mert nagyon megkedveltem, amióta itt játszik, másrészt viszont megértem, ha menni akar, mert kiváló képességű labdarúgó, aki talán többet érdemelne annál, minthogy cserejátékos legyen nálunk. Pár kivétellel szerintem a világ összes csapatában alapember lehetne.Anis írta:Song visszamenne Angliába! A dolgok nem úgy mennek Barcelonában ahogy mentek a számára Angliában az Arsenalnál. Mondjuk azt tudhatta előre, hogy alapkezdő nem lesz, sokat játszani nem fog. Több angol klub is készen áll, hiszen kevesebbe fog kerülni mint anno.
EZ meg szerintem egy jó kis összefoglaló: Aki átveheti Xavi helyét. Ha már Thiagot "elrontották" (eladták) akkor itt az öccse! Nagyon kíváncsi leszek, hogy "odaát" milyen változások lesznek a keretben a nyáron. (Puyol out, Song elad, Pedro/Alexisből is egyet el lehetne adni sztem [előbbit])
Ez pedig tényleg kiváló cikk, jól összefoglalja a dolgokat Rafinhával kapcsolatban. Láttam idén néhányszor a srácot a Vigóban, engem meggyőzött, baromi nagy potenciál van benne, és egy élmény nézni a játékát. Őszintén remélem, hogy ha már Thiago távozott (

Puyol pedig szerintem vissza fog vonulni a szezon végén...

Egyik focistát sem azért szeretik.ericco írta:Na őt sem az eszéért szeretik